+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.309 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan in de logistiek? Kom werken als Logistiek medewerker / chauffeur. Je wordt onderdeel van een hecht team waar iedereen elkaar kent. Het werk is afwisselend en je hebt persoonlijk contact met klanten. Je krijgt de kans om zelfstandig te werken en er is uitzicht op een vast contract. Ook de werksfeer is top. Plus, je reistijd is goed te doen. Dit is je kans om in een warm team te stappen en direct met klanten te werken. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Ben jij een echte aanpakker die zin heeft in een vaste, verantwoordelijke en vooral gezellige baan in de logistiek? Nou, zet je schrap, want wij zijn op zoek naar een Logistiek medewerker / chauffeur die het hart van de operatie wil zijn. Je bent geen nummer want je komt te werken binnen een hecht team waar iedereen elkaar kent en zij hechten veel waarde aan lange dienstverbanden. "Vele handen maken licht werk," is hun motto, en met jou erbij wordt het werk nog lichter én leuker! Nu, waarom zou je hier willen komen werken? Simpel! Je werk is lekker afwisselend, de reistijd is prima te doen, je hebt uitzicht op een vast contract bij de werkgever, de werksfeer is top en je hebt de vrijheid om je werk zelfstandig uit te voeren. En dat is nog niet alles. Je hebt ook persoonlijk contact met klanten, wat jouw job extra speciaal maakt.

Je takenpakket? Laden en lossen, voorraadbeheer, orderpicking, het vervoeren en leveren van producten, wat administratieve taken en klantcontact. En dat allemaal 100% op locatie. Zie je het al voor je? Mooi! Dus, ben jij die logistieke topper die we zoeken? 


Wat wij bieden
  • Je hebt een afwisselende baan
  • Zelfstandige baan
  • Een warm team die altijd voor je klaarstaan
  • Leuke functie waar je direct contact hebt met de klanten
Wat wij vragen
  • Je hebt veel ervaring in het rijden van een grote (bestel)bus
  • Je bent bekend met het logistieke proces 
  • Je bent klantvriendelijk, secuur en je gaat altijd voor kwaliteit
Over het bedrijf

Als printoperator werk je bij een kleine organisatie die sterk zijn in het vervaardigen van promotie of poststukken. Met een hecht team verzorg jij zeer belangrijke orders voor grote klanten door heel het land. Het team is collegiaal, trouw, maar ook flexibel. Naast een vrijdagmiddagborrel, is er ook een personeelsvereniging die zich actief bezig houdt met leuke activiteiten. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in