+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerdense Verlaat.
Laad meer vacatures

Filiaalleider winkel Vinkeveen Woerdense Verlaat

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bakker de Kruijf

Gevraagd

  • 28 - 30 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wilt u anders nog iets lekkers?” Met jouw enthousiasme en uitstekende verkoopkwaliteiten verkoop jij onze heerlijke, handgemaakte Brood- en Banket producten. Dit doe je samen met het team waar je leiding aan geeft. Je bent als teamleider / filiaalleider verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van Bakker de Kruijf in Vinkeveen. Jij zorgt dat de winkel perfect draait. Zo draag je als teamleider bij aan onze ambitie om de verwachting van de klant steeds te overtreffen.
Bekommer jij je over het succes en welzijn van je team? Kun jij uitstekend verkopen? Én wil jij deze vaardigheden aan het werk zetten op een plek waar we de allerlekkerste brood en banketproducten verkopen? Wij zijn op zoek naar een teamleider / filiaalleider voor 30 uur per week voor onze Winkel in Vinkeveen.
Je wilt werken in een omgeving waar iedere dag vers gebakken brood- en banketproducten worden verkocht en jouw leidinggevende- en verkoopkwaliteiten echt gewaardeerd worden. Je wilt werken voor een trots familiebedrijf waar je een warm en persoonlijk familie gevoel kunt verwachten. Onmogelijk? Helemaal niet. Wij zijn een familiebedrijf dat al 80 jaar ambachtelijk en handgemaakte Brood- en Banket producten maakt. Dankzij toppers zoals jij kunnen wij iedereen uit het Groene hart laten genieten van onderscheidende brood, banket en chocolade producten.
Benieuwd?
Bakker de Kruijf is met trots een familiebedrijf. We laten ons inspireren door onze grootouders en we streven er naar dat iedereen zich thuis voelt bij ons. In onze Winkel in Vinkeveen hebben we behoefte aan een teamleider/filiaalleider, die niet alleen producten aanbeveelt, verkoopt en leiding geeft, maar ook onze producten zo aantrekkelijk mogelijk presenteert en continu bezig is om de juiste hoeveelheid brood en banket producten te bestellen zodat onze klanten niet mis grijpen. Een representatieve collega met een open houding, die pro actief en zelfstandig te werk gaat en liefde heeft voor Brood en Banket producten.
Jij bent als Teamleider / Filiaalleider een onmisbare schakel in het geheel!
Wat ga je doen?

Je zorgt voor mooie verkoopresultaten en een optimale personeelsbezetting. Je stelt werkroosters op en maakt een inschatting van de te verwachten verkoop en past daar je bestellingen en personeelsbezetting op aan. Voorschriften op het gebied van HACCCP en huisstijl hebben continu je aandacht.
Deze (voorbeeld) functie is er een met veel afwisseling. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende werkzaamheden.


Gevraagd

Wat zijn praktisch gezien enkele van je belangrijkste taken?
  • Verkoop: Je verkoopt onze heerlijke producten en geneert extra omzet door onze klanten op een prettige wijze te attenderen op wat we nog meer voor heerlijke producten hebben.
  • Leidinggeven: Je geeft leiding aan team van circa 8 verkoopsters en je houdt de vakkennis van je team op peil.
  • Voorraadbeheer en bestellingen: Je maakt prognoses en geeft de bestellingen door aan de bakkerij.
  • Administratie: invullen van HACCP-lijsten, bijhouden van omzet-, retouren en urengegevens. Opmaken van de kasstaten, tellen en afstorten van geld.
  • Overleg: Je neemt 1 x per maand deel aan het Kwaliteit overleg samen met je collega teamleiders.
Dit zijn jouw kwaliteiten
  • Een MBO werk- en denkniveau 4 is vereist voor deze functie.
  • Van onze teamleider verwachten wij goede planning- en organisatievaardigheden. Je snapt cijfers en denkt in mogelijkheden. Vanzelfsprekend ben je klantvriendelijk en resultaatgericht.
  • Je bent absoluut collegiaal en je kunt je goed uitdrukken in het Nederlands. Je doet je werk zichtbaar met plezier en passie.
  • Je bent flexibel en bereid meer te werken rondom feestdagen.


Aanbod

Wat kun je van ons verwachten?
De aanstelling is voor 30 uur per week verdeeld over 4 dagen voor de periode van 1 jaar met de intentie om de samenwerking voort te zetten.
De werktijden en werkdagen zijn: dinsdag van 07.00 tot 13.00 uur, donderdag van 10.00 tot 18.30 uur, vrijdag van 07.00 tot 14.30 uur en zaterdag van 07.00 tot 13.00 uur.
Het salaris is afhankelijk van je kennis en vaardigheden en ligt tussen de € 14,16 en € 16,18 bruto per uur (schaal 6 CAO bakkersbedrijf). We betalen per 4 weken.
  • 8% vakantiegeld
  • 20% korting op onze producten
  • 25 vakantie dagen (bij fulltime)
  • We hebben een prachtige winkel in het winkel centrum Zuiderwaard van Vinkeveen. Je zult het geen straf vinden om hier te werken.
Tijd voor jouw verhaal
We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat jou motiveert. Ben je enthousiast om onze nieuwe collega te worden? Laten we dan kennismaken! Stuur je CV en motivatie naar Annoeska. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uren

28 - 30 uur
Verdeeld over 4 dagen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in