+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Teamcoach Sociaal Wijkteam Wormerveer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Incluzio Zaanstad

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.656 - € 5.483 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Draag bij aan een inclusieve samenleving als Teamcoach bij Incluzio. In deze rol geef je richting aan een team van wijkteammedewerkers en jongerenwerkers, met focus op persoonlijke ontwikkeling en teamresultaten. Je werkt in een omgeving waar jouw creativiteit en leiderschap cruciaal zijn. Geniet van een afwisselende baan met ruimte voor eigen inbreng, ontwikkelingsmogelijkheden, en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Help jij ons ‘toekomstproof’ te worden met jouw creativiteit en daadkracht?

Functieomschrijving

Incluzio is op zoek naar een enthousiaste, positieve en gedreven Teamcoach om ons team te versterken in Wormerveer, Zaanstad. Als Teamcoach ben je verantwoordelijk voor het richting geven aan je team op tactisch-/operationeel niveau.

Je geeft sturing en leiding aan een team wijkteammedewerkers en jongerenwerkers. Wij vinden eigen verantwoordelijkheid en inbreng bij alle collega’s erg belangrijk dus jij neemt, als leidinggevende, een coachende rol aan. Je bent ook reflectief op je eigen handelen en toont persoonlijk leiderschap. 

Als Teamcoach faciliteer je het team in het behalen van doelen, zowel op persoonlijk vlak als op bedrijfsresultaten. Je versterkt het teamproces door te reflecteren op de samenwerking. Hierbij weet je creatief om te gaan met interventies en kun je jouw stijl als leidinggevende hier op aan passen. Daarnaast zorg je voor een optimale personeelsbezetting en goede communicatie met en tussen de wijkteams. Je borgt de samenhang tussen de verschillende activiteiten en bewaakt daarbij de voortgang van onze organisatie doelstellingen. Dit doe je binnen het team en tussen teams onderling in samenwerking met andere collega teamcoaches. Verder zie je toe op de effectieve en efficiënte benutting van de financiële c.q. maatschappelijke middelen en levert relevante stuurinformatie ten aanzien van de resultaten. Je wordt ingezet voor stadsbrede vragen en projecten die bijdrage leveren aan de opdracht in samenwerking met samenwerkingspartners in Zaanstad, waaronder de gemeente. Jouw aandachtsgebied, keten, is opvoeden en opgroeien. Je coördineert het jongerenwerk en hebt korte lijnen met het jeugdteam waarbij je fungeert als vraagbaak en sparringspartner.

Daarnaast werk je samen met een gedreven MT met teamcoaches en collega’s in ondersteunde functies. Het leiden van een team binnen veranderingen is iets wat jou moet liggen. Als teamcoach rapporteer je direct aan de Programmamanager en geef je leiding aan medewerkers in ons primaire proces. Jouw aandachtsgebied is de keten opvoeden en opgroeien. Voor heel Incluzio Zaanstad ben jij de gesprekspartner over bijvoorbeeld de gezinsaanpak, jongerenwerk, de proeftuin en huiselijk geweld.

Wie zijn wij?
Sinds 1 januari 2019 is Incluzio in Zaanstad actief als uitvoerder van vier sociale wijkteams in Zaanstad. Incluzio is een jonge vernieuwende en snelgroeiende organisatie met verschillende zorg- en welzijnsopdrachten door het hele land. Incluzio ontleent haar bestaansrecht aan de maatschappelijke opgave; we moeten steeds meer inwoners ondersteunen met minder middelen en minder mensen. Maar we denken dat dat kan, alleen dan moet het wel anders. We hebben de overtuiging dat het anders denken en doen betekent dat we een continue transformatieopgave hebben in het sociaal domein. Incluzio staat daarbij voor inclusiviteit, voor meedoen en voor van betekenis zijn. Ons motto is: Elke buurt een betere buurt. Samen met alle partners in Zaanstad zorgen wij dat de juiste aanpak voor elke Zaankanter beschikbaar is. Wij geloven in een aanpak waar we ervanuit gaan dat iedereen iets kan, mensen van betekenis willen zijn en inwoners een grote bereidheid hebben om elkaar te helpen. Wij geloven in een collectieve aanpak, in de kracht van de wijken we durven te kijken naar de toepassingen van e-health en blended care werken. Onze medewerkers zijn innovatief, enthousiast, daadkrachtig en zijn expert in het sociaal domein. Om resultaten te behalen en vernieuwing te brengen kleuren zij graag buiten de lijntjes


Wat je krijgt

We bieden je een afwisselende baan in een bruisende en informele organisatie met gezellige collega’s. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bouwen aan onze organisatie en deze samen verder vorm te geven. Er is ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Daarnaast kun je rekenen op: 

  • Een beloning conform de CAO Sociaal Werk, schaal 10 (min. € 3.656,- en max. € 5.483,- obv 36 uur);
  • Een jaarcontract met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • Individueel Keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaaruitkering;
  • Een telefoon en laptop;
  • Ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden;
  • Pensioen;
  • Fietsregeling;
  • Reiskostenvergoeding.
Wie je bent

Om deze rol tot een succes te maken geloof jij in verandering en vernieuwing. Blijven ontwikkelen om met onze dienstverlening dichtbij de wensen van de inwoner te blijven. Je weet makkelijk draagvlak te creëren en teams te enthousiasmeren. Ook weet je een optimaal en veilig klimaat op te bouwen binnen een team. Je kunt mensen zowel stimuleren als adviseren. Daarnaast zien wij graag:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • Je werkt graag in een dynamische omgeving en bent hands on;
  • Minimale beschikbaarheid van 32 uur en minimaal 4 dagen, waaronder de dinsdag en de vrijdag;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol met aansturing van Hbo professionals (bijvoorbeeld binnen de zorg, sociaal domein of andere maatschappelijke organisatie);
  • Kennis en ervaring binnen het sociaal domein en in het bijzonder met jongerenwerk is een pré; 
  • Kennis van en ervaring met bedrijfsvoering, budgetbeheer, het schrijven van managementrapportages en verandermanagement;
  • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving binnen het beleidsterrein.

Herken jij je in bovenstaand profiel? 

Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Klik op de knop ‘solliciteer’ en stuur je cv én motivatiebrief via de sollicitatiebutton.

Het maken van een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met de Recruiter via de gegevens op deze pagina.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Miloe de Jong; Programmamanager Zaanstad (tel: 06-83278918).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in