+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wormerveer.
Laad meer vacatures

Bouwkundig Werkvoorbereider Retail Wormerveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KickStart Recruitment

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.600 p/m

Vacature in het kort

In een team van achttien specialisten werk je aan het bouwen en verbouwen van winkels en andere plekken. Als Bouwkundig Werkvoorbereider maak je plannen voor deze projecten. Je tekent, houdt het budget in de gaten, kiest materialen en praat met leveranciers. Ook zorg je dat iedereen de plannen begrijpt en volgt. Veilig werken is belangrijk, net als goed praten met iedereen die helpt bij het bouwen. Je controleert of alles goed gaat. Jouw werk helpt om mooie en goede winkels te maken. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

De opdrachtgever is een breed georiënteerd, landelijk opererend projectmanagementbureau. Het Projectmanagementbuireau bestaat uit een vast team van achttien specialisten met ruime ervaring in het bouwen en verbouwen van onder anderen retail, horeca, kantoren en zorg.
Een Bouwkundig Werkvoorbereider, gespecialiseerd in de retailsector, is verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van bouwprojecten binnen commerciële ruimtes zoals winkels, winkelcentra of andere retailomgevingen.
  1. Projectplanning: Het opstellen van gedetailleerde projectplannen, inclusief de planning van werkzaamheden, deadlines en resources die nodig zijn voor de bouwprojecten in de retailomgeving.
  2. Tekenwerk: Het tekenen vanuit Autocad
  3. Budgettering: Het helpen bij het opstellen van budgetten voor de projecten en ervoor zorgen dat de kosten binnen het budget blijven door efficiënt gebruik van middelen en het identificeren van mogelijke kostenoverschrijdingen.
  4. Materialen en leveranciers: Het selecteren en bestellen van materialen die nodig zijn voor de bouwprojecten, rekening houdend met kwaliteit, prijs en levertijd. Ook het coördineren van leveringen en communiceren met leveranciers behoort tot de taken.
  5. Technische specificaties: Het interpreteren van technische tekeningen, plannen en specificaties voor de bouwprojecten en ervoor zorgen dat alle betrokken partijen deze begrijpen en naleven.
  6. Werkvoorbereiding: Het organiseren van alle benodigde werkzaamheden en resources voor een soepele uitvoering van het bouwproject, inclusief het plannen van personeel, gereedschappen en apparatuur.
  7. Veiligheid en regelgeving: Het waarborgen van naleving van de geldende veiligheidsvoorschriften en bouwvoorschriften tijdens het hele project. Dit omvat het identificeren van mogelijke risico's en het implementeren van maatregelen om deze te minimaliseren.
  8. Communicatie: Effectieve communicatie onderhouden met alle betrokken partijen, waaronder architecten, ingenieurs, aannemers, leveranciers en klanten, om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en eventuele problemen tijdig worden opgelost.
  9. Kwaliteitscontrole: Het uitvoeren van inspecties en controles om ervoor te zorgen dat de bouwwerkzaamheden voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen en specificaties.
Al met al vereist het werk van een Bouwkundig Werkvoorbereider binnen de retailsector een combinatie van technische kennis, organisatorische vaardigheden, budgetbeheer en goede communicatie om succesvolle projecten op te leveren binnen de gestelde deadlines en budgetten.

Gevraagd

MBO werk en denkniveau
Enige jaren ervaring in de Bouw (liefst Reatail)
Organisatorisch sterk
Kunnen schakelen tussen verschillende projecten en werkzaamheden

Salaris

€ 3.200 - € 4.600 p/m
Afhankelijk van leeftijd en ervaring

Bedrijfsomschrijving

Dit Projectmanagement bureau staat voor volledige ontzorging van opdrachtgevers en voor snel, zeker en effectief (Retail) verbouwen. Zij denken niet alleen mee aan uw volgende stap, maar helpen u ook bij het realiseren hiervan. De afgelopen jaren hebben zij op basis van hun bewezen toegevoegde waarden al veel nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in