+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Kwaliteitscontroleur Wormerveer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Stap in de rol van Kwaliteitscontroleur en word een essentieel deel van ons team. Jouw taak is het waarborgen van de kwaliteit van onze producten door het controleren van grondstoffen en eindproducten. Je helpt ook met het promoten van kwaliteitsbewustzijn. Deze baan is parttime, perfect voor wie flexibiliteit zoekt. Je komt te werken bij een wereldleider in rijst, in een informele sfeer waar je veel leert en met verschillende mensen samenwerkt. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Stap in de rol van Kwaliteitscontroleur en word een essentieel lid van ons dynamische team! Als hygiëne-auditor zul je een cruciale rol spelen bij het waarborgen van de kwaliteit van onze producten. Je taken omvatten het zorgvuldig controleren van grondstoffen, verpakkingsmaterialen en eindproducten, het nauwlettend volgen van productieprocessen en het opstellen van certificaten voor onze gewaardeerde klanten. Bovendien krijg je de kans om een verschil te maken door het bevorderen van een cultuur van kwaliteitsbewustzijn binnen onze productieomgeving. Als jij nauwkeurig, kwaliteitsbewust en proactief bent, is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan ons streven naar uitmuntendheid. En het beste van alles, deze rol biedt flexibiliteit met een parttime schema van 24 uur per week. We kijken ernaar uit om jouw talenten te verwelkomen in ons team!


Over het bedrijf

Lassie is wereldwijd marktleider op het gebied van rijst. De vestiging in Nederland is gevestigd in Wormer en telt 80 medewerkers. Hiervan zijn 25 werknemers werkzaam op kantoor. Naast de productie van het eigen merk zijn er sinds 4 jaar ook productielijnen geopend voor de productie van rijst bloem/meel voor de B2B markt.

Het is een platte organisatie waar de lijnen kort zijn en de sfeer informeel. Door de kleinschaligheid krijg je veel mee van de verschillende onderdelen van het bedrijf en heb je contact met veel verschillende collega’s.


Wat wij vragen

Je verantwoordelijkheden omvatten voornamelijk:

  • Kwaliteitscontrole van grondstoffen, verpakkingsmaterialen en afgewerkte producten.
  • Toezicht houden op de productieprocessen, inclusief het opvolgen van CCP's.
  • Opstellen van analysecertificaten voor klanten.
  • Beheren en voorbereiden van monsters voor klanten.
  • Uitvoeren van hygiëne rondes en bevorderen van kwaliteitsbewustzijn binnen de productie.
  • Uitvoeren van kwaliteitsanalyses en fysieke en viscositeitstesten.

Wat we van jou verwachten: Als onze ideale kandidaat ben je nauwkeurig, kwaliteitsbewust en attent. Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een teamspeler. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, en een degelijke kennis van Microsoft Office (Excel, Word, Outlook).


Wat wij bieden

Bij ons bedrijf, dat wereldwijd bekend staat, krijg je niet alleen de kans om te werken voor een gerenommeerd merk, maar ook om deel uit te maken van een fijne werkomgeving waar jouw prestaties gewaardeerd worden. Als je bij ons opvalt door jouw inzet en kwaliteiten, is er zelfs de mogelijkheid om een vaste aanstelling te verdienen. Bovendien bieden we een competitief salaris dat aansluit bij jouw ervaring en vaardigheden. Verder verdien je bij ons een salaris wat bij je ervaring past! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in