+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Manager Binnendienst – Zakelijke Dienstverlening – MT-lid Hart voor de Mens Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Manager Binnendienst weet jij in jouw rol als People manager ieder teamlid het best tot zijn/ haar recht te laten komen. Je maakt optimaal gebruik van ieders kwaliteiten, zorgt voor persoonlijke groei in jouw team, geeft verantwoordelijkheid en stuurt bij daar waar nodig. De binnendienst richt zich op administratieve, plannings- en overige klant-support werkzaamheden. Jouw binnendienstcollega’s hebben regelmatig klantcontact met bestaande b-to-b relaties en werken dagelijks met deadlines en afgestemde SLA’s. Als Manager richt je je ook op de processen in de organisatie. Met jouw helicopterview, analytisch denkvermogen, focus op efficiency verbeteringen en kennis van nieuwe mogelijkheden, weet jij met verbetervoorstellen te komen. Je weet draagvlak te creëren, ook in jouw team en zorgt voor de juiste implementatie van de verbetervoorstellen. Als een verbinder, zorg je in het MT dat de specialisten werkzaam in de buitendienst een goede aansluiting houden met de binnendienst. Ook bied je support aan de directie. Kortom een belangrijke rol voor deze organisatie, als Manager Binnendienst! Jij neemt de verantwoordelijkheid over jouw team en zorgt ervoor dat de benodigde stappen in procesoptimalisatie gerealiseerd worden, om de verwachte groei goed te kunnen opvangen.
 

Gevraagd

Manager Binnendienst; ‘Hart voor de mens & Passie voor dienstverlening!’ Naast een HBO werk- en denkniveau heb je minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie, waarbij je een klantgerichte, administratieve afdeling aanstuurde. Je hebt een coachende en motiverende stijl van leidinggeven. Jouw inlevingsvermogen, doelgerichtheid, het-kan-altijd-beter-mentaliteit, gestructureerdheid en het vermogen om out of the box te kijken, helpen jou de beste procesverbeteringen voor te stellen. Je bent positief, ziet kansen & mogelijkheden, bent kritisch, zorgvuldig en veranderingsgezind. Nieuwe software systemen maak je je snel eigen en je weet als geen ander optimaal gebruik te maken van de systemen, om het werk van je team te vergemakkelijken en werkdruk te verlichten. Het spreekt voor zich dat je integer bent en bewezen hebt goed om te kunnen gaan met vertrouwelijke informatie.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Manager Binnendienst werk je voor een bekende speler in de niche zakelijke dienstverlening. ‘Een groot hart voor de mens’, is een waarde die gedeeld wordt. Evenals het bieden van een kwalitatieve dienstverlening! ‘Een warm bad’ voor iedere collega die er werkt. Korte lijnen, veel vrijheid in je functie en grote verantwoordelijkheid. Jij kunt in jouw rol als Manager Binnendienst ervoor zorgen dat de verwachte groei zonder ‘hick-ups’ gerealiseerd wordt. Er wordt een passend salaris geboden gebaseerd op een fulltime werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast worden er goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.
 

Bedrijfsomschrijving

Manager Binnendienst; deze professionele, mensgerichte en groeiende MKB-organisatie, actief in een specialistische zakelijke dienstverlening kent een warme bedrijfscultuur. De mens staat echt centraal! Door het specialisme heeft de organisatie een bekende naam in Nederland. Circa 50 medewerkers werken hard en met veel plezier met elkaar samen! De binnendienst bestaat uit 12 gecommitteerde collega’s. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in