+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

SHEQ Manager Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

QHSE United

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 85.000 - € 115.000 p/j
  • 13e maand, Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging bij een gerenommeerd en bekend productiebedrijf? Wil jij hier het volledige SHEQ-beleid naar een hoger plan gaan tillen? In deze rol van SHEQ Manager ben je een echte leider en neem je de hele organisatie mee in jouw plannen. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!
Bedrijfsprofiel
Als organisatie staat QHSE United voor dienstverlening en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste kandidaten uit het vakgebied te koppelen aan de juiste posities bij onze opdrachtgevers in heel Nederland.
Onze opdrachtgever is een wereldleider in actieve kool met 100% focus op het bedienen van klanten over de hele wereld vanuit zijn 10 diverse productiefaciliteiten in 7 landen. Deze gerenommeerde organisatie is de oorspronkelijke fabrikant van actieve kool en is al meer dan 100 jaar toonaangevend in de industrie. In Nederland wordt er gewerkt vanuit drie locaties. Voor de locatie Zaandam zijn wij op zoek naar een gedreven SHEQ manager.
Functieomschrijving
Een uitdagende baan voor een vak volwassen SHEQ-manager met ervaring binnen een productie-omgeving. Sta jij stevig in je schoenen en haal je jouw uitdaging uit een dynamische omgeving? Jij bent standvastig en oplossingsgericht. Je weet mensen mee te krijgen, te enthousiasmeren en, indien nodig, te confronteren.
Wat ga je doen?
Je leidt en stuurt op veiligheid, gezondheid, milieu & kwaliteit (SHEQ) binnen alle gebieden van de site Zaandam. Je geeft leiding aan en houdt toezicht op specialisten die betrokken zijn bij het opstellen, trainen en borgen van veiligheidsprocedures en houdt toezicht op programma’s en activiteiten voor kwaliteitscontrole- en borging.
Je bent verantwoordelijk voor alle milieu relevante zaken en daarbinnen het eerste contactpunt voor de diverse overheden alsmede de buurbedrijven en buurtbewoners. Verder leidt en faciliteer je de ontwikkeling en implementatie van kosteneffectieve programma’s en procedures die voortdurend het algemene bewustzijn in SHEQ vergroten om werk gerelateerde verwondingen en ziekten te voorkomen/verminderen.
Als lid van het Management Team is het jouw taak om de organisatie te motiveren en te stimuleren tot interne en externe naleving van al het toepasselijke beleid, procedures, voorschriften en wetgeving. Je beheert lokale kwaliteitssystemen, inclusief het verzorgen van de integratie en onderhoud/auditen van de vereiste kwaliteitssystemen.
In je functie geef je direct en indirect leiding aan 5 medewerkers, waaronder een SHEQ specialist. Je rapporteert aan de Facility General Manager en bent lid van het Management Team van de Zaandam site. Sparring partners in je SHEQ rol vindt je in de zuster bedrijven in Nederland en daarbuiten.


Gevraagd

Je bent een expert in veiligheid & milieu. Je hebt een sterke theoretische- en praktijkkennis van nationale en lokale regelgeving. Je bent een motiverende leider/manager en hebt het vermogen om het werk van je staf te overzien terwijl je tegelijkertijd de juiste snaar weet te raken binnen alle lagen van de organisatie om een veilige werkomgeving (en werkwijzen) te stimuleren. Plannings-, organisatie- en probleemoplossende vaardigheden zijn sterke punten, evenals het onderhandelen met externe belanghebbenden. Je bent een sterke persoonlijkheid waarmee men graag samenwerkt!
Daarnaast ook nog:
  • Een bachelor/universitair diploma in milieu- of veiligheidstechniek of aanverwante (technische) gebieden;
  • 7+ jaar werkervaring in een soortgelijke functie, inclusief ruime ervaring in leidinggeven;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Aanbod
  • Een internationale, dynamische, nuchtere werkomgeving
  • Een functie waarin je veel autonomie en bewegingsvrijheid hebt
  • Een 13e maand
  • Vakantiegeld 8%
  • Bonusregeling van 8-10 % over het jaarsalaris
  • 25 vakantiedagen
  • Ongevallenverzekering zowel zakelijk als privé
  • Tegemoetkoming in pensioenpremie
  • Reiskostenvergoeding
Nog vragen over deze positie?

Neem dan contact met ons via 085 303 26 74

QHSE United is een Specialistisch Recruitmentbureau in QHSE. Wij richten ons op alle professionals in QHSE van KAM-medewerker tot Kwaliteitsmanager en toezichthouder tot Hoger Veiligheidskundige. Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare en nemen geen genoegen met half werk. Of je nou opdrachtgever, ZZP'er of kandidaat bent?
Voor ons zijn jullie allemaal even belangrijk. Wij streven om deze reden dan ook altijd naar een samenwerking waar beide partijen als winnaar uit de bus komen. Dit is voor ons de basis om een mooie en langdurige samenwerking op te bouwen.
HVK, MVK, IVK, QHSE, SHEQ, QESH, HSE, EHS, SHE, QA, QC, KAM, Quality Assurance onze opdrachtgevers zijn onder andere actief binnen de olie & gas, chemie, food, bouw, infra, energie, kunststof, recycling, logistiek
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in