+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Toiletmedewerker, fulltime, parttime, oproepbasis, Zaanse Schans, veelzijdig Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Stichting de Zaanse Schans

Gevraagd

  • 22 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Bijbaan / Tijdelijk contract / Vakantiewerk
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een zelfstandige aanpakker en betekent schoon voor jou ook écht schoon? Dan is de functie van Toiletmedewerker bij de Zaanse Schans iets voor jou. Je komt werken bij één van de best bezochte en mooiste bezienswaardigheden van Nederland. Op het terrein zijn twee openbare toilettenvoorzieningen die natuurlijk altijd netjes en schoon horen te zijn. Want zeg nou zelf, als je als gast voor toiletbezoek moet betalen en het gebouw blinkt, dan ben jij trots op jouw werkzaamheden. Daarnaast zorg jij voor een glimlach op het gezicht van jouw klanten doordat jij een vriendelijke ontvangst geeft en helpt waar nodig bij vragen over betaling.

Wat ga je doen?
De functie van toiletmedewerker bij de Zaanse Schans is meer dan alleen boenen en schoonmaken. Je ontvangt de gasten die gebruik van het toilet willen maken vriendelijk en je vult de benodigde toiletvoorzieningen aan. Er komen veel bezoekers naar de Zaanse Schans dus spreek je naast de Nederlandse taal, ook Engels en liefst nog een taal. Je bent een vraagbaak voor bezoekers en het ontmoeten van zoveel mensen van verschillende nationaliteiten maakt deze baan zo leuk en bijzonder! Bovendien werk je in een gezellig team.

Gevraagd

Wie ben jij?
Je weet van aanpakken en een schone omgeving is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je geeft toiletbezoekers graag een tevreden gevoel en beantwoordt vragen. Je werkt zelfstanding, maar ook samen met leuke collega's, in en rondom onze toiletvoorziening.

Functie-eisen
  • Klantvriendelijk, betrouwbaar, flexibel inzetbaar en een actieve werkhouding
  • Je kunt goed schoonmaken, doet dit met plezier en je bent bekend met hygiëneregels
  • Goede mondelinge beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
  • Je houdt van zelfstandig werken en functioneert ook goed in teamverband
  • Ervaring als toiletmedewerker is een pré


Aanbod

Wat bieden we jou?
Jij wordt toiletmedewerker in een prachtige Hollandse omgeving met Zaanse huizen, musea, ambachten en molens. Een unieke erfgoedlocatie, waar jaarlijks veel bezoekers vanuit de hele wereld komen kijken, de geschiedenis beleven en geïnspireerd worden door de cultuur en industrie.
Als toiletmedewerker ben je een van de belangrijkste aanspreekpunten voor bezoekers, dus jij speelt een cruciale rol op ons erfgoedpark. Je werkt in een 7-daagsrooster en je hebt te maken met een hoog- en laagseizoen. Ons hoogseizoen loopt van half maart tot en met oktober en in deze periode draai je vroege en late diensten van 8 uur per dag, tussen 8:00 en 19:00 uur. De werktijden in het laagseizoen zijn van 8:30-17:00 uur.

Jij werkt vanaf maart tot en met eind oktober 2024 en valt in schaal 3 met een startsalaris tussen € 2.288,- en € 2.552,- bruto per maand bij een voltijds dienstverband. Werk fulltime of parttime, wij bieden jou een oproepcontract voor 16-40 uur per week. Goed om te weten: we hebben een eigen CAO en een goede pensioenregeling.

Wil jij bijdragen aan het succes van de Zaanse Schans? Schrijf dan je sollicitatie en mail dit met jouw CV naar Stichting de Zaanse Schans via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb je nog een inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Anne-Floor van Tilburg (op werkdagen tussen 10-15 uur) op 06 – 1086 2031.

Uren

22 - 40 uur
oproepbasis tussen de 16-32 uur, in overleg

Salaris

startsalaris is tussen de € 2.288,- en € 2.552,- bruto per maand bij een voltijds dienstverband.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in