+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Parkeerwachter, fulltime, parttime, oproepbasis, Zaanse Schans, buitenwerk, veelzijdi Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Stichting de Zaanse Schans

Gevraagd

  • 22 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Bijbaan / Tijdelijk contract / Vakantiewerk
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een flexibele parkeerregelaar en wil je werken bij één van de best bezochte en mooiste bezienswaardigheden van Nederland? Reageer dan meteen op de functie van Parkeerwachter bij de Zaanse Schans.
Een parkeerwachter bij de Zaanse Schans regelt dat alle voertuigen netjes op jouw aanwijzingen geparkeerd worden. Je handhaaft de parkeerregels, surveilleert op het parkeerterrein en helpt bij vragen over parkeergeld. Je werkt in een 7-daagsrooster en bij de Zaanse Schans heb je te maken met een hoog- en laagseizoen. Lekker afwisselend, zowel je werkzaamheden als de werkdagen.

Je verwelkomt bezoekers op het buiten parkeerterrein en geeft aanwijzingen waar en hoe het voertuig geparkeerd moet worden. Samen met je collega's van Parkeerbeheer zorg je ervoor dat de parkeerregels en -voorschriften op het terrein van De Zaanse Schans worden nageleefd. In geval van conflicten op het parkeerterrein of eventuele schadegevallen kan je bemiddelend optreden en helpen. Vragen van bezoekers over parkeergeld kun je, in het Nederlands, Engels en eventueel nog een andere taal, beantwoorden. Je biedt bij problemen of storingen (bijvoorbeeld bij een defect betaalautomaat) een passende oplossing. Natuurlijk werk je graag in een nette omgeving en wil je de historische erfgoedlocatie onderhouden, dus help je mee met het schoonhouden van het parkeerterrein.

Gevraagd

We zijn op zoek naar een zelfstandige parkeerwachter met een servicegerichte houding, die houdt van werken op onze unieke erfgoedlocatie. Je geniet van werken in de buitenlucht en je bent trots om te werken op de Zaanse Schans waar je geschiedenis voelt, ambachten te zien zijn en molenaars enthousiast vertellen over de molens. Je hebt natuurlijk overwicht en geeft duidelijke aanwijzingen.

Functie-eisen
– Minimaal Mbo-niveau
– Betrouwbaar, klantvriendelijk en stressbestendig
– Actieve (werk)houding
– Zelfstandig én in teamverband kunnen werken
– Goede mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur nog een andere taal
– Technisch inzicht is een pré

Aanbod

Je wordt parkeerwachter in een prachtige Hollandse omgeving met Zaanse huizen, musea, ambachten en molens. Een unieke erfgoedlocatie, waar jaarlijks veel bezoekers vanuit de hele wereld komen kijken, de geschiedenis beleven en geïnspireerd worden door de cultuur en industrie. De parkeerwachter is het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, dus jij speelt een cruciale rol op onze iconische hotspot. Je werkt tijdens het hoog- en laagseizoen in een variabel rooster. Ons hoogseizoen loopt van half maart tot en met oktober en in deze periode draai je vroege en late diensten van 8 uur per dag, tussen 8:00 en 19:00 uur. De werktijden in het laagseizoen zijn van 8:30-17:00 uur.

Jij werkt vanaf maart tot en met eind oktober 2024 en valt in schaal 3 met een startsalaris tussen € 2.288,- en € 2.552,- bruto per maand bij een voltijds dienstverband. Werk fulltime of parttime, wij bieden jou een oproepcontract voor 16-40 uur per week. Goed om te weten: we hebben een eigen CAO en een goede pensioenregeling.
BHV- of een EHBO-cursus behoort bij deze functie en zal aangeboden worden. Kom je bij ons in dienst dan vragen wij jou een recente verklaring omtrent gedrag te laten zien.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Wil jij bijdragen aan het succes van de Zaanse Schans? Schrijf dan jouw sollicitatie en mail dit met jouw CV naar Stichting de Zaanse Schans via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb je nog een inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Anne-Floor van Tilburg (op werkdagen tussen 10-15 uur) op 06 – 1086 2031 .

Uren

22 - 40 uur
oproepbasis tussen de 16-40 uur, in overleg

Salaris

een startsalaris tussen € 2.288,- en € 2.552,- bruto per maand bij een voltijds dienstverband.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in