+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Leerkrachtondersteuner groep 3/4 Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Algemene informatie

Zie jij het voor je om in de rol van leerkrachtondersteuner de leerlingen van groep 3/4 hun prille ontwikkelingen te laten ontdekken? Hoe gaaf is het dat jij samen met de leerkracht een basis legt in het leren leren. Maar juist ook bezig bent in de sociale ontwikkelingen naar elkaar. Neem jij ze mee in deze nieuwe wereld?

I.v.m. ziektevervanging zijn we voor een basisschool in de omgeving Krommenie per direct opzoek naar een leerkrachtondersteuner die voor 0.6 fte aan de slag wilt gaan tot de zomervakantie. Wij zijn op zoek naar een ervaren leerkracht ondersteuner die al zelfstandig lessen heeft gegeven voor de hele klas. Mocht jij studeren aan de pabo en in je derde of vierde jaar zitten, ook dan is deze functie geschikt voor jou.


Functie informatie

Je komt te werken op een openbare basisschool in de omgeving van Krommenie waar de school instaat voor een veilig en vertrouwd klimaat. De kleinschalige school telt circa 80 leerlingen en het lerarenteam is hecht. De kinderen en het team kennen elkaar allemaal en zorgt voor een vertrouwd en geborgen basis van de school. Het is daarom fijn en snel schakelen met elkaar, de deur staat voor elkaar open.

Als leerkrachtondersteuner pak jij vastberaden je taken op en ben je in staat om ook zelfstandig instructie te geven aan de hele klas. Je wordt blij van zelfstandigheid en ziet als een uitdaging om de leerlingen cognitief en sociaal uit te dagen.


Wat wij vragen

✓ Je bent (bijna) in het bezit van je PABO diploma of een PEP diploma ✓ Of je bent een ervaren leerkrachtondersteuner ✓ Je hebt zin om de hele groep over te nemen ✓ Je bent pedagogisch en didactisch vaardig


Wat wij bieden

✓ Een aanstelling voor 0.6 fte ✓ Salaris conform OOP 7 ✓ Tijdens de opdracht staat jouw persoonlijke Roler-adviseur Sanne voor je klaar met begeleiding op maat ✓ Toegang tot onze digitale leeromgevingKlasMastr


Sollicitatieproces

Zie jij de uitdaging om als leerkrachtondersteuner aan de slag te gaan, word je er juist enthousiast van om ook je eigen instructies te mogen geven? Pak dan je rol en solliciteer via onderstaande knop! Ik graag met jou in gesprek om je beter te leren kennen, zo kunnen wij er samen achter komen of dit een goede match is voor jou. Past bovenstaande vacature niet helemaal bij wat je zoekt? Ook dan ga ik graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken. Voor vragen kun je contact opnemen met Mirjam van den Born via 06-30364611 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in