+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.

Productmanager entertainment Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JUSTIN recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom werken als productmanager entertainment en zorg ervoor dat de technische producten die gebruikt worden op grote festivals veilig en goed hangen. In deze rol ben je de expert op het gebied van hijs- en hef beveiliging in de entertainmentsector. Je werkt samen met een team dat houdt van eerlijkheid en precisie. Je dagelijkse taken omvatten het beantwoorden van vragen van klanten, het verwerken van orders en het up-to-date houden van de productcollectie. Je krijgt de kans om je kennis te vergroten met opleidingen en trainingen. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Er voor zorgen dat duizenden mensen worden vermaakt op de grootste festivals door jullie technische producten! Als productmanager entertainment bij Louis Reyners zorg jij dat alle apparatuur met de juiste hijs- en hef beveiliging veilig hangt. Een zorgeloos feestje dus! 

Over de functie

Als productmanager ben jij dé kennis specialist intern en extern voor de artikelgroepen rondom de entertainment sector. Jij bent een adviseur die commercieel kan denken, maar details hoog in het vaandel heeft staan!  In dit geval betekent het dat jij de accountmanager ondersteunt en de complexere vragen van deze producten dus kunt beantwoorden. De mentaliteit en houding die voor deze klanten gevraagd wordt is afspraak is afspraak. Eerlijkheid en precisie staan hier voorop. Dit moet jouw werkwijze dan ook kenmerken! Vanaf jouw eerste werkdag zijn er 4 collega's die jou alle ins- and outs vertellen over de klanten, order processen en over de producten. Maar wat mag je dan precies doen als productmanager in de entertainment? 

Jouw werkzaamheden samengevat: 

  • Je bent telefonisch en schriftelijk veel in contact met ( potentiële ) klanten als het gaat om offertes, order afhandeling, klachten of vragen.
  • Orderverwerking in het systeem en logistieke afhandeling zoals leverdata en condities af, zodat de levering op de juiste bestemming komt. De orders komen via de accountmanagers maar ook via het eigen ecommerce platform, of andere portalen. 
  • Je bent met marketing en leveranciers in contact over (nieuwe) producten, toepassingen en lopende orders. Zo is jouw collectie voor de entertainment altijd up to date en het nieuwste van het nieuwste! 

Meer over Louis Reyners: 
Dit MKB bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is een technische B2B groothandel gespecialiseerd qua productassortiment in valbeveiliging en hef/hijstechnieken. Hier komen meer dan 600 klanten in 26 landen hun artikelen bestellen zoals het leger, klimorganisaties, de scheepvaart en zware industrie. Binnen de organisatie werken ongeveer 25 mensen. Het bedrijf kenmerkt zich door korte lijntjes, integere adviezen en een open deuren beleid. Hou je er van dat je meteen naar het warehouse of de vloer kan lopen om met collega's te sparren of voorraad te checken, dan zit je hier op je plek.


Wat is jouw achtergrond en ervaring?
  • Je hebt enige werkervaring, denk hierbij aan één tot vijf jaar in (technisch) commerciële functies zoals bv op de sales support, binnendienst of customer service. 
  • Hebt een afgeronde commerciële mbo/hbo opleiding
  • Spreekt professioneel Engels, je zult veelal met klanten in deze taal communiceren ook al is de voertaal op kantoor Nederlands. 

Ben jij de nieuwe productmanager entertainment met technische affiniteit? Druk dan op de knop! 


Wat hebben wij jou te bieden?
  • Een goed salaris gebaseerd op kennis en ervaring tussen de €3000-4500 euro bruto obv 40 uur
  • 25 vakantiedagen en 6 adv dagen
  • Er is een pensioenregeling waar je bij kan aansluiten waarbij de werkgever 2/3 betaald
  • Reiskosten worden vergoed
  • Opleidingen en trainingen om je kennis en kunde te vergroten op technisch en commercieel vlak krijgen hier een GO (for it) van het management! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in