+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.

Projectleider Werktuigbouwkunde | Nexton Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van projectmanagement binnen de werktuigbouwkunde en leid spraakmakende projecten zoals de herontwikkeling van toonaangevende locaties. Als Projectleider bij een innovatieve organisatie, krijg je de kans om je stempel te drukken op de installatietechniek. Geniet van een werkomgeving, ondersteund door een uitgebreid ontwikkelingsplan, en werk samen in een team vol enthousiaste professionals. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij onze toekomstige Projectleider Werktuigbouwkunde?Op zoek naar een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid? Wil jij samenwerken met een slim en enthousiast team van collega's? Wil jij meewerken aan mooie projecten zoals de herontwikkeling van KLM EPCOR Schiphol, TNO Zeist en Oval Towers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit wordt jouw baan

  • Als Projectleider ben je intern verantwoordelijk voor het projectteam, bestaande uit engineers en tekenaars en eerste aanspreekpunt voor chef monteurs op de bouwplaats;
  • Je ‘’managet’’ de meer- en minderwerkafhandelingen en bewaakt de uren en materiaalverbruik;
  • Je verzorgt de opleveringen aan de opdrachtgever en de afhandeling van eventuele restpunten en revisiebescheiden.

Wat je gaat doen

Als Projectleider Werktuigbouwkunde bij Vetim | Nexton krijg je de verantwoordelijkheid voor de complete uitvoering van het installatieproject zoals waterinstallaties, verwarmingsinstallaties, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en regelinstallaties binnen de gebouwgebonden installatietechniek. Jij bewaakt tijdens het project de kwaliteit, planning en financiën. Ook onderhoud je het contact met de klant en mede- en of onderaannemers.

Je werkt op een breed scala aan projecten. Wij hebben op dit moment een aantal mooie projecten lopen bij TNO Zeist, KLM EPCOR, kantoorpanden op de Zuidas, Oval Towers en Hoog Catharijne.
Kortom genoeg afwisseling in je werkzaamheden.


Over Nexton

Nexton (circa 240 medewerkers) is sinds november 2022 onderdeel van Dura Vermeer Divisie Techniek en bestaat uit een groep van zelfstandige bedrijven die zich richten op advies, ontwerp, productontwikkeling, uitvoering en onderhoud van gebouwgebonden installaties. Als geÔntegreerd technisch dienstverlener voegt Nexton waarde toe op het gebied van smart buildings, energietransitie, circulariteit, duurzaamheid en as-a-service concepten. Daarnaast beschikt Nexton over ventures waarmee het bedrijf toegang heeft tot een netwerk van technologiepartijen met een breed scala aan innovatieve en slimme oplossingen.

Wil je meer weten over Nexton? Kijk dan op . Wil je meer weten over de overname van Nexton door Dura Vermeer? Lees dan Dura Vermeer acquireert technische dienstverlener Nexton.

Wat je moet kunnen

Voor de functie van Projectleider Werktuigbouwkunde vinden wij het belangrijk dat je stressbestendig bent en gemakkelijk communiceert met het team. Wij vinden het immers belangrijk dat je in contact staat met elkaar. Daarin is communicatie de sleutel.

Ook zien we je graag zelf initiatieven nemen in je functie. Als jij een onderdeel ziet in je werk dat je graag wil verbeteren dan pak je dat aan, want je bent niet bang om fouten te maken. Wij vinden het namelijk niet erg als er fouten gemaakt worden.

  • Je hebt ervaring als Projecteider in de werktuigbouwkunde;
  • Je bent commercieel en je wil graag samenwerken in een dynamische projectomgeving;
  • Je vindt het leuk om planmatig te werken, je bent financieel bewust en resultaatgericht;
  • Jij bent een verbinder die niet alleen slimme technische oplossingen wil realiseren, maar ook aan de organisatie van de toekomst wil werken;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

In deze functie krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Je krijgt namelijk begeleiding als het nodig is maar als je dat wil ook veel vrijheden. Bovendien is er genoeg ruimte binnen de organisatie tot het volgen van (management) trainingen en of opleidingen. In samenwerking met je leidinggevende maak je je eigen ontwikkelplan.

Dit bieden wij jou

Als Nexton | Dura Vermeer organisatie hebben wij het beste met onze mensen voor en daar hoort ook een goed en volledig salaris pakket bij.

  • De startdatum is in overleg;
  • Een jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar onbepaalde tijd;
  • Je krijgt jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per vakantie jaar;
  • Een goede pensioenregeling via Allianz;
  • Je kan gebruikmaken van het lease-a-bike plan;
  • Voor deze functie krijg je de beschikking over een representatieve leaseauto, laptop en telefoon;
  • Op deze functie is de CAO van Metaal en Techniek van toepassing;
  • Je komt te werken met enthousiaste collega’s, in een fijne werkomgeving waarbij er door het jaar heen geregeld leuke evenementen georganiseerd worden. Denk aan een gezellige zomer BBQ, een kerstborrel met heerlijke hapjes, actieve teamuitjes en de Nexton-dag met het hele team.

Wil jij ook meer uit je werk halen?
Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze Recruiter.

Bel, WhatsApp of mail Corporate Recruiter Yves Bindesrisingh op 06-22417201 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van onderaannemers. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in