+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Subsidieadviseur Duurzaamheid Zaandam - Nova Connect Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Finders Vacaturemarketing

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.750 - € 4.800 p/m
  • Bonusregeling, Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van verduurzaming als Subsidieadviseur Duurzaamheid bij Nova Connect. Werk aan het versnellen van de energietransitie door ondernemers te ondersteunen met subsidies. In een compact, gedreven team krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Geniet van een aantrekkelijk salaris, een riante bonusregeling, een laptop en telefoon van de zaak, en volop ontwikkelingsmogelijkheden. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

De kern van jouw nieuwe functie in 14 woorden? Uitdagend werk in de sector verduurzaming bij een kleine onderneming met een divers klantenportfolio. Welkom bij Nova Connect in Zaandam als Subsidieadviseur Duurzaamheid. Kom ondernemers in het mkb helpen met het realiseren van hun verduurzamingsambities. En draag zo zelf ook bij aan een duurzamere toekomst.

De vacature Subsidieadviseur Duurzaamheid bij Nova Connect in Zaandam daagt je uit om:

De energietransitie te versnellen door subsidies voor duurzame maatregelen binnen te halen. Je werkt en spart daarvoor graag met ondernemers die je ondersteunt met dingen slimmer en sneller te doen. Daarvoor pas je je kennis toe die je onder andere opdoet door onderzoek naar subsidieprogramma’s. En ook door het schrijven van informatieve teksten zoals blogs, of aanvragen voor programma’s. Je krijgt daarbij veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Jouw doelen zijn het:
  • onderhouden van klantrelaties.
  • opbouwen van nieuwe relaties.
  • realiseren van nieuwe subsidiekansen.
Nova Connect: jouw nieuwe werkgever?

Sinds 2015 achterhaalt Nova Connect welke duurzaamheidsambities mkb-ondernemers hebben, die met subsidies gestimuleerd kunnen worden. Met informatie over hun plannen en drijfveren stelt Nova Connect een strategisch subsidieplan op voor de lange termijn.

Je sluit je aan bij een compact team van 5 collega’s. Ze zijn gedreven en vriendelijk en er wordt elke dag gelachen. En hard gewerkt natuurlijk. Dus als dat je aanspreekt voel je je hier snel thuis. 

Deze vacature Subsidieadviseur Duurzaamheid bij Nova Connect biedt (o.a.):

  • een brutomaandsalaris tussen €2.750 en €4.800.
  • een werkweek van 24 tot 32 uur per week.
  • een riante bonusregeling.
  • een laptop en telefoon van de zaak.
  • ontwikkelingsmogelijkheden door opleidingen en trainingen.
Ben je een ervaren consultant maar geen ervaring in de wereld van subsidie? Bij gebleken geschiktheid faciliteert Nova Connect een interne opleiding tot Subsidieadviseur!

 
Nova Connectkantoor in Zaandam: jouw nieuwe werkplek?

Werken op kantoor, op bezoek bij klanten of vanuit huis. Afhankelijk van jouw werkdag kan het allemaal voorkomen. Zelf omschrijven ze hun kantoor als huiselijk, met vaste werkplekken en een fijne sfeer. Jouw werkplek is prima bereikbaar met zowel de auto als het ov. Het maakt dus niks uit of je vanuit Zaandam zelf, Haarlem, Amsterdam of van verder weg komt. Parkeren kan gratis voor de deur en uiteraard is er een laadpaal voor elektrische auto’s.

De ideale Subsidieadviseur Duurzaamheid voor deze vacature bij Nova Connect brengt mee:

  • ervaring als Subsidieadviseur, Accountmanager of Projectmanager, bij voorkeur op het vlak van verduurzaming, duurzaamheid of de energietransitie.
  • nieuwsgierigheid, ondernemerschap en lef.
  • uitstekende beheersing van het Nederlands.
  • een rijbewijs B en een eigen auto.
Solliciteren op deze vacature Subsidieadviseur Duurzaamheid bij Nova Connect in Zaandam

Finders Vacaturemarketing verzorgt de eerste selectie voor deze werkgever. Hierbij kijken we naar de criteria zoals benoemd in de vacature. Doorsta je deze selectie, dan sturen we al je gegevens rechtstreeks door aan de werkgever. Deelt deze organisatie ons enthousiasme? Dan kom je direct bij de werkgever in dienst. Geen extra kosten, geen detachering of werving en selectie, gewoon evenveel kans op die leuke baan.

Herken je jezelf in de rol van Subsidieadviseur Duurzaamheidbij Nova Connect? Solliciteer nu op de vacature via de sollicitatiebutton.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in