+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

HR Adviseur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werkmandejong

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkmandejong

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.300 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als HR Adviseur bij Alliance Automotive speel je een sleutelrol in het ondersteunen van teams binnen het Partspoint netwerk. Je bent de spil in het adviseren van vestigingsmanagers en medewerkers, neemt deel aan HR projecten en draagt bij aan het HR beleid. Met een focus op happy and healthy people, bied je ondersteuning op diverse HR-gebieden en draag je bij aan de ontwikkeling van individuen en teams. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als HR Adviseur bij Alliance Automotive geef je HR support aan c.a. 35 PartsPoint vestigingen. Je fungeert als adviseur en business partner voor de vestigingsmanagers en medewerkers, je neemt deel aan HR projecten, je denkt mee over HR beleid en je hebt een belangrijke rol in het streven naar happy and healthy people.

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in het ondersteunen en begeleiden van teams binnen de dynamische wereld van het Partspoint netwerk? Als HR Adviseur ben je de gesprekspartner voor regiomanagers, vestigingsmanagers en medewerkers in de regio's Zuid-Holland, Noord-Holland en Midden-Nederland, waarbij je een centrale rol vervult in het streven naar optimalisatie, groei en menselijke ontwikkeling binnen Alliance Automotive Group.

Wat houdt de functie in?

  • Gesprekken met medewerkers voeren, gericht op verzuim, ontwikkeling en operationele uitdagingen in verschillende vestigingen in de regio's;
  • Advies en ondersteuning bieden aan teamleiders en managers op het gebied van arbeidsrecht, instroom, onboarding, verloop, verzuim en strategische personeelsplanning;
  • Actief meedenken en schakelen over bezettingsuitdagingen, hoewel werving geen kernonderdeel van de rol is;
  • Mentor zijn, waarbij jij collega's begeleidt en ondersteunt om hun vaardigheden te verbeteren en de prestaties van hun teams te optimaliseren;
  • Zelfstandig werken, maar veel contact hebben met regiomanagers om grip te krijgen op operationele uitdagingen en maandelijks overleg te voeren over verbeteringen op het gebied van verzuim en verloop;
  • Betrokken zijn bij het HR-beleid en diverse HR-projecten. Je bent hierin de schakel tussen beleid en operatie en zorgt voor de vertaalslag.

Elke dag is anders en dat maakt het werk ook erg leuk. Zo doe je de ene dag een ronde langs diverse vestigingen, en een andere dag spreek je een zieke medewerker, heb je een ontwikkelgesprek, organiseer je een onboarding, heb je managementoverleg, werk je op kantoor, doe je administratie, werk je aan een project, doe je mee aan een open dag, sta je op een banenmarkt, spreek je een zieke medewerker of regel je taart voor een jubilaris.

Je moet snel kunnen schakelen, flexibel zijn, bereid zijn veel kilometers te maken en Nederland te ontdekken, om te gaan met heel veel mensen in heel veel situaties, de rust kunnen pakken om zaken te overwegen, na te denken, en uit te zoeken zodat je goed inhoudelijk advies kunt geven.



Gevraagd

Ben jij die enthousiaste en zelfgemotiveerde HR-adviseur die we zoeken? Met jouw scherpe adviesvaardigheden en vlotte communicatie ben je een geweldige aanwinst voor het HR-team van Alliance Automotive Group. Als je een rol wilt spelen binnen deze dynamische organisatie, dan is het ideaal als je:

  • Een afgeronde hbo-opleiding hebt in de richting van HRM;
  • Minimaal 3 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie;
  • Goede communicatieve vaardigheden hebt in het Nederlands;
  • Beschikbaar bent voor minimaal 32 uur.

Voor deze functie is het ideaal als je gezien het werkgebied in de regio groot Amsterdam woont, aangezien je regelmatig aanwezig moet zijn in verschillende vestigingen in de regio's.

Kortom, Alliance Automotive Group is op zoek naar een HR-professional die communicatief sterk is, initiatief toont, empathisch is en goed kan samenwerken in een dynamische omgeving.



Aanbod

Stel je voor: elke dag een nieuwe omgeving, nieuwe gezichten en nieuwe uitdagingen. Dat is wat deze vacature te bieden heeft - een dynamische rol waarbij geen dag hetzelfde is.

Wat biedt Alliance Automotive Group je nog meer?

  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen € 3.500 en € 4.300 op basis van een fulltime werkweek;
  • Hybride functie waar je thuis kunt werken, op het kantoor in Ede of de diverse Partpoints vestigingen in jouw regio;
  • Je krijgt een leaseauto om de verschillende locaties te bezoeken maar die mag je ook privé gebruiken;
  • Toegang tot een breed scala aan boeiende online trainingen via de Academy, met meer dan 150 inspirerende opties om aan je persoonlijke groei te werken;
  • Profiteer van het vitaliteitsprogramma, inclusief een e-bike regeling en korting op je sportschoolabonnement;
  • Sluit je aan bij een hecht, divers en gemotiveerd team!

Je treedt direct in dienst bij Alliance Automotive Group. Werkmandejong helpt je in het sollicitatieproces.



Bedrijfsomschrijving

Alliance Automotive Group is een leidende distributeur van auto-onderdelen aan de onafhankelijke after-market in Nederland, Belgie, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Portugal, Spanje en Polen. Alliance Automotive Group maakt deel uit van de beursgenoteerde (NYSE) Genuine Parts Company.Als jouw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, wil je dat deze zo snel mogelijk en zonder verrassingen weer voor je klaarstaat. Daarom maakt Alliance Automotive Group er een sport van om de garagehouder te voorzien van alles wat hiervoor nodig is; van voertuigdata tot de beste prijzen en van technische ondersteuning tot een razendsnelle levering van onderdelen!Alliance Automotive Group heeft naast een hoofdkantoor in Ede, een Distributiecentrum in Ede, 5 depots ook c.a. 125 PartsPoint vestigingen in Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in