+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

HR adviseur bij Fluxus Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

De Nieuwe Gevers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.241 - € 4.809 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Draag jouw HR-expertise bij aan een organisatie die cultuur toegankelijk maakt voor iedereen en mensen verbindt. Als HR adviseur bij ons speel je een sleutelrol in het professionaliseren van onze HR processen en het bouwen aan een inclusieve werkomgeving. Geniet van een open en informele werksfeer, werk in een bevlogen team en profiteer van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij jouw brede HR ervaring en kennis delen met een leergierige organisatie die elke dag bezig is mensen te verbinden door middel van cultuur? Wil jij verder bouwen aan een professionele HR afdeling? Word dan HR adviseur bij Fluxus!

De 5 highlights van deze baan:
📋 Je helpt de organisatie verder te professionaliseren op HR gebied en stuurt functioneel de administratief medewerker Financiën & HR aan.
🚀 Jij hebt 3+ jaar allround HR ervaring, HBO niveau en bent een aanpakker die zelfstandig kan werken.
⭐ €3.241 - €4.809 bruto (obv 36 u), 5% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld
😄 In een bevlogen team met een open en informele werksfeer in Zaandam voor 24u/w
💛 Maak cultuur toegankelijk voor iedereen en verbindt mensen in Zaanstad!

Wat ga je doen?
Je gaat samen met ons MT onze HR processen professionaliseren. Je adviseert de directeur-bestuurder en de drie MT-leden over de ontwikkeling en uitvoering van het HR-beleid. Je draagt je kennis en ervaring graag aan hen over. Zo worden goed werkgeverschap, HR- en vrijwilligersbeleid geborgd in de organisatie. Samen met hen maak je de komende jaren van FluXus een meer inclusieve werkgever en bouw je aan een divers team. Je werkt hierin nauw samen met de controller en de administratief medewerker Financiën & HR.
  • De HR afdeling zelfstandig runnen voor de gehele organisatie (±30 medewerkers) waarin alle facetten van HR voorbij komen. Zoals werving & selectie, arbeidsovereenkomsten opstellen en muteren, verzuimbegeleiding etc.
  • Contact met de arbodienst en de bedrijfsarts. Voor de coördinator beheer ben je het eerste aanspreekpunt bij de uitvoering van de Arbo/BHV-taken
  • Contactpersonen voor vrijwilligers ondersteunen. Voor FluXus zijn de vrijwilligers net zo belangrijk als de medewerkers. Zij hebben een directe contactpersoon, maar jij bent degene die de contactpersonen adviseert, ondersteunt bij de werving en inzet van de vrijwilligers. Samen met hen bouw je aan vrijwilligersbeleid.
Voor de docenten in onze cultuurhuizen ben je de tweede aandachtsfunctionaris voor huiselijk geweld en kindermishandeling.

Gevraagd

Wie ben jij?
Je hebt brede HR ervaring en vindt het leuk om deze te delen met onze leergierige managers zodat ze zelfstandiger aan de slag kunnen met HR gerelateerde onderwerpen. Je vind het leuk om te bouwen: samen met onze (net nieuwe) directeur en een toekomstige administratieve ondersteuner krijg je de vrijheid om HR beleid op te zetten waar de hele organisatie profijt van heeft.
  • 3+ jaar ervaring in een allround HR functie waarin je met veel facetten van HR in aanraking bent gekomen.
  • Minimaal HBO-niveau.
  • Je houdt ervan het HR-vak in de volle breedte uit te oefenen in een solofunctie.
  • Je bent een enthousiaste en warme persoonlijkheid, die graag zelfstandig werkt maar zich ook prima thuis voelt in een team.
  • Je staat stevig in je schoenen, zodat je dienstverlenend kunt zijn zonder je grenzen uit het oog te verliezen.
  • Je kunt op verschillende niveaus communiceren en waardeert en respecteert mensen om wie en wat ze zijn.
  • Je bewaart een goede balans tussen kwaliteit en snelheid.
  • Pré: Ervaring met vrijwilligersbeleid


Aanbod

Wie zijn wij?
Wij willen dat iedereen zich cultureel en creatief kan ontplooien. Wie je ook bent en wat je ook zoekt. Wij ondersteunen kunstenaars, musici en cultuur docenten die cultuurdeelname mogelijk maken en we helpen inwoners van Zaanstad en maatschappelijke organisaties om het cultuuraanbod te vinden dat past bij hun vraag. Want cultuur is van iedereen.
In drie cultuurhuizen én verspreid over tal van locaties in de Zaanstreek bieden we laagdrempelige cultuureducatie en -participatie voor kinderen en volwassenen. FluXus laat amateur- en professionele cultuurmakers elkaar ontmoeten, workshops en lessen verzorgen en inspirerende activiteiten aanbieden. Je komt onze cultuurmakers tegen op scholen, in buurthuizen en wijkcentra, festivals en zorginstellingen. Dat lukt alleen dankzij de inzet van ongeveer 30 medewerkers, 100 betrokken vrijwilligers en een brede kring van professionele docenten en kunstenaars.
Om te beginnen is er Podium De FLUX. Onze andere cultuurhuizen liggen op een steenworp afstand van elkaar aan de Westzijde in Zaandam. Het ene pand heeft o.a. alle faciliteiten voor muzieklessen en beschikt over een eigen concertzaal, danszaal en muziekstudio. In het andere, de monumentale Verkadefabriek, hebben we alles in huis voor dans, theater, schrijven, beeldende kunst en (digitale) vormgeving. Ook ons kantoor is daar gevestigd.

Daarom wil je werken bij Fluxus:
Je gaat deel uitmaken van een organisatie met een open en informele sfeer. Elke dag ben je met je collega’s bezig om een positieve impact te maken op Zaanstad. De werksfeer binnen het team is enthousiast en bevlogen.
  • Een afwisselende baan die je samen met de nieuwe directeur-bestuurder en het MT gaat vormgeven
  • Een toffe werkplek in de voormalige Verkadefabriek aan de Zaan (Westzijde 168), waar altijd muziek klinkt, gerepeteerd wordt, kinderen spelen en bezoekers een kop koffie komen drinken
  • Salaris van €3.241 - €4.809 bruto (obv 36u), schaal 10 van de CAO Kunsteducatie.
  • 5% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld
  • Prima pensioenregeling, waarbij FluXus de helft van de premie betaalt
  • De mogelijkheid om verlof te sparen waardoor je (in overleg) tijdens de schoolvakanties langer vrij kunt zijn.
  • Flexibele werkuren en thuis werken is mogelijk in overleg.
Sollicitatiegesprekken vinden doorlopend plaats tot de functie is opgevuld met een geschikte kandidaat. We raden je daarom aan zo snel mogelijk te reageren. De vacature sluit zodra de juiste persoon gevonden is.

Salaris

€ 3.241 - € 4.809 p/m
obv 36 uur
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in