+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

HR Consultant Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tentoo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze unieke rol als HR Consultant bij Tentoo, breng je de werelden van Commercie en HR samen. Je krijgt de kans om met een breed scala aan organisaties te werken, zowel nationaal als internationaal, en hen te adviseren over diverse HR-vraagstukken. Dit is jouw kans om te schitteren in een omgeving, met een hecht team en een werkomgeving die aanvoelt als een warm nest. Plus, geniet van stoelmassages, gratis fruit, en gezellige borrels! Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Word jij blij van het oplossen van (complexe) HR vraagstukken? Krijg jij energie van het sluiten van een deal? Kortom: weet jij aan HR een commerciële twist te geven? 

Stuur dan direct een email, want we willen meer van jou weten!


Wat ga je doen als HR Consultant?

In deze functie komen Commercie en HR samen. Samen met je directe collega’s ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van (nieuwe) opdrachten. Je voorziet ons klantenbestand van HR advies en gaat in gesprek met (internationale) organisaties om te inventariseren wat er speelt op HR-gebied en welke bijdrage wij kunnen leveren aan hun bedrijfsvoering.

Voorbeelden van HR vraagstukken waar wij onze klanten in adviseren zijn; Hoe ga je om met arbeidsvoorwaarden, functioneren, beoordelingsbeleid en personeelsdossiers? Welke stappen moet je zetten bij ontslag en langdurig ziekteverzuim? Dit doen we adhoc of voor een vast aantal uur in de week. 


Taken 
  • Voeren van HR-advies gesprekken met potentiële en bestaande klanten. Je mag aan de slag met ons grote bestand van potentiële en bestaande klanten waardoor je met allerlei verschillende organisaties (en regelgeving) te maken krijgt;

  • Adviseren van klanten op het gebied van HR vraagstukken. Je bent de HR-expert voor onze klanten. Je adviseert directies en leidinggevenden, ontwikkelt beleid en voert HR werkzaamheden uit. Dat doe je vanuit het kantoor van Tentoo of bij de klant op locatie (bestaande klanten waar wij op locatie actief zijn, zijn veelal gevestigd in Amsterdam en omgeving);
  • Meedenken over de HR Consultancy-tak van Tentoo. Wij zijn een jonge afdeling die vol in ontwikkeling is. Samen met je directe collega’s (twee HR Consultants, één HR stagiaire en de leidinggevende) denk je proactief mee over de toekomst van de dienstverlening.
Het team 

Je komt te werken op de afdeling Tentoo HR. Deze afdeling bestaat uit 19 Payroll Specialisten (van trainee tot ervaren Payroll Specialist) en 2 HR consultants. Je rapporteert direct aan de manager Tentoo HR. In het team heerst een professionele en bovenal collegiale sfeer. In de pauze wordt er met regelmaat samen gewandeld en ook de vrijdagmiddagborrel wordt niet overgeslagen!

Voor jouw harde werk ontvang je van ons

👓 Een uitdagende functie met een dienstverband van 40 uur in de week

💸 Een goed salaris en een 13e maand

🏖️ 27 vakantiedagen en stoelmassages

📚 Opleidingsmogelijkheden

👍 Reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling

🍏 Gratis fruit

🌱 Een financieel gezond bedrijf waar geïnvesteerd wordt in de medewerkers

😍 Een warm nest met ongekend aantrekkelijke werksfeer (inclusief gezellige borrels)

📍 Standplaats Amsterdam. Fijn kantoor; fijne collega's; fijne sfeer. Een thuisgevoel.

Jij brengt met je mee
  • Een HBO / WO opleiding in de richting HR;
  • Twee à drie jaar werkervaring in een HR functie waarvan één jaar werkervaring in een adviserende rol;
  • Affiniteit met commercie en met name in het opbouwen en uitbreiden van een eigen klantenbestand;
  • Uitstekende Nederlandse en Engelse communicatievaardigheden.
Procedure

Om te beginnen willen we graag kennis met je maken onder het genot van een kopje koffie. Daarin kunnen wij Tentoo introduceren, de rol uitleggen en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces (max. 2 rondes) zullen we je tijdig op de hoogte houden van eventuele beslissingen die we nemen.


Ready, set, GO!

Solliciteer door op de onderstaande ‘knop’ te drukken. Hoe meer je over jezelf en de reden dat je solliciteert bij Tentoo vertelt, hoe beter dit is.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in