+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

HR-Adviseur Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

HilverZorg

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.256 - € 4.906 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zet jouw HR-advieservaring in de schijnwerpers als onze nieuwe HR-Adviseur bij HilverZorg! Werk in een omgeving waar je direct bijdraagt aan het personeelsbeleid. Je bent de spil tussen medewerkers, teamleiders en locatiemanagers, en adviseert proactief over HR-vraagstukken. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een contract voor onbepaalde tijd, een extra reiskostenvergoeding, en een werkkostenregeling met aantrekkelijke opties zoals een leasefietsplan. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Maak van jouw HR-advies ervaring een sterke troef als onze nieuwe HR-Adviseur bij HilverZorg! Met een aantal jaar ervaring en een proactieve en georganiseerde aanpak maken we graag kennis met je!


Wat ga je doen?

Als HR-Adviseur binnen HilverZorg werk je in een dynamische omgeving waar je teamleiders en locatiemanagers ondersteunt bij de uitvoering van ons personeelsbeleid. Je hebt direct contact met medewerkers en managers/teamleiders en begeleidt hen door de verschillende HR processen. Je past HR instrumenten toe en adviseert proactief over alle voorkomende HR vraagstukken. Je bent daarbij in staat om knelpunten weg te nemen en nieuwe kansen te benutten. In jouw rol adviseer en ondersteun je bij het realiseren van onze organisatiedoelstellingen. Verder:

  • Ben je een volwaardig en betrouwbare en stevige gesprekspartner voor de senior adviseurs;
  • Je weet beleid en strategie te vertalen naar concrete doelstellingen en acties voor HR-advies. Daarbij ben je in staat de uitvoer van strategische onderdelen en gewenste (organisatorische) veranderingen op basis van draagvlak te realiseren;
  • Naast jouw rol als generalistisch adviseur besteed je een deel van jouw tijd aan beleidsmatige taken;
  • Je bent verantwoordelijk voor alle operationele in- door- en uitstroom activiteiten binnen onze verschillende locaties;
  • Ook heb je een signaalfunctie voor nieuw en gewenst beleid. Op dit moment ligt de focus op onderwerpen als on boarding, het nieuwe functiehuis, leiderschapsprogramma en een aantal thema’s uit onze Koers 2025.
Wat breng je mee?

Je bent een zelfverzekerde HR-collega die zowel medewerkers als leidinggevenden optimaal kan adviseren en ondersteunen bij HR-vraagstukken. Je bent in staat om effectief een netwerk op te bouwen en hiermee samen te werken, zowel in- als extern en weet door inzet van jouw kennis maar ook humor een verbindende voortrekker te zijn! Jij bent een medewerker die graag met anderen samenwerkt en de sfeer goed wil houden. Verder:

  • Heb je hebt minimaal een Bachelor diploma in Human Resources of een andere gelijkwaardige opleiding in de pocket;
  • Een gelijkwaardige allround HR-advies functie met 3 tot 7 jaar ervaring in een, bij voorkeur binnen een grote organisatie;
  • Ervaring in alle facetten van in-, door- en uitstroom binnen de Nederlandse wetgeving;
  • Affiniteit met medewerkers werkzaam binnen de zorg is een pré;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren in de eerste werkmaand.

Herken je jezelf in bovenstaande en in onze kernwaarden Moedig – Liefdevol – Gastvrij, dan maken we graag kennis met jou.


Wat bieden wij?

Wij realiseren ons dat we nogal wat van je vragen, maar daar zetten wij ook met liefde wat tegenover:

  • Direct een contract voor onbepaald tijd met een proeftijd van 2 maanden;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao VVT 1 maart 2024, FWG 55 tussen € 3.256,53 – € 4.906,49 bruto per maand o.b.v. 36 uur, afhankelijk van je ervaring;
  • 8% Vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Extra reiskostenvergoeding bovenop de CAO VVT;
  • Een werkkostenregeling (bv. weekendje weg, een leasefietsplan, laptop/tablet, etc.);
  • Een collectieve zorgverzekering voor jou (en je gezinsleden) met korting.
  • Omdat je nooit klaar bent met leren, krijg je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • Een mooie werkplek in Hilversum met de allerlekkerste koffie!

Kortom: Het kan bij HilverZorg!


Wie zijn wij?

Als schakel tussen het management van de organisatie en het personeel zorg je ervoor dat de belangen van de organisatie en de medewerkers in evenwicht zijn. Daarbij leef je uiteraard het HR-gerelateerde bedrijfsbeleid na en vertegenwoordig je HilverZorg als organisatie en het HR-vak met professionaliteit en integriteit. Het team HR advies bestaat uit twee HR-adviseurs. Er is een nauwe samenwerking met team HR support (bestaande uit drie collega’s), de adviseurs duurzame inzetbaarheid (bestaande uit drie collega’s), en recruitment (bestaande uit drie collega’s) en senior HR-adviseur, waar je tevens aan rapporteert.

“Als HR-Adviseur bij HilverZorg ben ik de brug tussen management en medewerkers, waarbij mijn proactieve aanpak en ervaring in HR bijdragen aan het realiseren van concrete doelen en het creëren van een positieve werkomgeving voor onze zorgmedewerkers.”
Helga – Senior HR-adviseur

Het is een team waarvan de meeste collega’s in de afgelopen twee jaar zijn gestart. Met elkaar willen we bijdragen aan de nieuwe koers en uitdagingen waar HilverZorg voor staat en er samen iets moois van maken.

Ontdek dag
Ontdek HilverZorg tijdens de ‘Ontdek HilverZorg’-dag: of je nu een carrièreswitch maakt, terugkeert naar de zorg of nog studeert, iedereen is welkom. Ontmoet onze ambassadeurs van verschillende locaties, HilverzorgThuis en het Flexibel Inzetbaar Team. Verken de mogelijkheden bij onze Academie en bekijk vacatures, van verzorgende tot flexplanner, en vind jouw (leer)baan in één dag. Meld je hier aan voor 30 mei.

Jezelf blijven
Jezelf zijn en blijven, daar staat HilverZorg voor. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt met een diversiteit aan medewerkers die inclusief in onze organisatie staan. Of het nu gaat om verschil in leeftijd, achtergrond, geaardheid, arbeidsbeperking of iets anders. Maar ook afwisseling in bijvoorbeeld kennis, ervaring en kwaliteiten van medewerkers is belangrijk. Want alleen dan kunnen we de zorg, met én voor de bewoners, nog beter aanbieden. Zo kan ook jij Jezelf blijven.


Meer informatie

Heb je meer vragen over de functie HR-adviseur? Neem vooral contact op met Kay Schoof of Joy Steenvoorden – corporate recruiters, wij staan jou graag te woord. Telefoonnummers: 06 820 11 181 | 06 174 21 042.


Solliciteren?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur ons dan jouw cv via de sollicitatiebutton. Als wij net zo enthousiast zijn, dan nodigen we je gelijk uit voor een gesprek. Je hoeft dus niet lang te wachten. Het is mogelijk dat de vacature eerder gesloten wordt, wacht dus niet met reageren.

Belangrijk om te weten: het kan helaas voorkomen dat onze mail in je spam terecht komt! Daarom raden wij je aan dit regelmatig te checken.

Omdat wij jou zelf graag willen bereiken, enthousiasmeren en direct aan willen nemen, werken wij niet samen met bureaus.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in