+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaltbommel.

Supervisor DHL Zaltbommel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.240 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij de energieke en betrokken Supervisor waar wij naar op zoek zijn? Kom dan ons team in Zaltbommel versterken! DHL heeft een fulltime vacature (40 uur per week) voor een gedreven Supervisor, die samen met ons verder wil groeien. In deze rol als Supervisor ben je de hele dag actief bezig met het aansturen van je team, zorgen voor een soepel verloop van werkzaamheden en het behalen van doelen. Je rapporteert direct aan de Operations Manager. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving waarbij elke dag weer anders is, maar altijd gericht op succes. Wacht niet langer en solliciteer nu om een geweldige carrière bij DHL te starten!

Wij bieden:

Op zoek naar een uitdagende functie als Supervisor bij een toonaangevend bedrijf? DHL in Zaltbommel biedt jou die kans! Als Supervisor bij DHL werk je fulltime (40 uur per week) in een plezierige omgeving met unieke arbeidsvoorwaarden. Bij ons staan jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden centraal. Je krijgt volop kansen om vakgerichte opleidingen en trainingen te volgen. Heb je al ervaring in een soortgelijke functie? Dan waarderen wij dat in jouw salaris. Je verdient tussen de €3.000 en €4.240,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Bij DHL begrijpen we dat een goede werk-privé balans essentieel is. Daarom bieden wij flexibele werktijden en een CAO a la carte, zodat je jouw arbeidsvoorwaarden kunt aanpassen aan jouw persoonlijke situatie. DHL is er trots op een inclusieve en diverse werkomgeving te bieden, waar iedereen gelijke kansen krijgt ongeacht etniciteit, geslacht, leeftijd, godsdienst, seksuele geaardheid of beperking. Wij volgen strikt de Algemene Wet Gelijke Behandeling bij het werven van onze medewerkers. Spreekt deze functie als Supervisor jou aan en ben je klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Solliciteer dan nu en ga de uitdaging aan bij DHL in Zaltbommel!

Wij vragen:

Ben jij een gedreven en enthousiaste Supervisor die ons team bij DHL in Zaltbommel wil versterken? Voor deze uitdagende fulltime functie zoeken wij een kandidaat die stressbestendig is en goed leiding kan geven. Als Supervisor draag je bij aan een efficiënte en productieve werkomgeving en ben je betrokken bij het coachen, motiveren en begeleiden van medewerkers. Samen met jouw collega's geef je leiding aan ruim 350 medewerkers van de HUB. Dit is wat we van je vragen: - Beschikbaarheid voor 40 uur per week;
- Ervaring als teamleider of supervisor, bij voorkeur in logistiek;
- Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
- Proactief, oplossingsgericht en in staat om prioriteiten te stellen;
- Bereid om in wisselende diensten te werken. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! DHL biedt je een uitdagende werkomgeving, waarbij we openstaan voor ieders talent, ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht, religie of geaardheid.

Waar ga je werken:

Ben jij klaar om onze Supervisor DHL Zaltbommel te worden? Uitgeroepen tot TOP Employer! dit jaar én de grootste logistiek dienstverlener wereldwijd. Jij versterkt een gemotiveerd, hecht team dat zich altijd inzet voor de beste resultaten. Ervaar zelf onze prettige werksfeer, waar teamspirit en positieve energie centraal staan! Wacht niet langer, ontdek de vele voordelen en maak jouw carrière nog mooier bij DHL!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in