+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeewolde.

Zelfstandig werkend kok bij leuk vakantiepark in Zeewolde! €2.710,- Zeewolde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recolo

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.681 p/m

Vacature in het kort

Hou je van een baan met veel afwisseling en een goede balans tussen werk en privéleven? Dan is de functie van zelfstandig werkend kok in een vakantiepark perfect voor jou. Je werkt in een fijne sfeer waar reiskosten worden vergoed en je gratis kunt parkeren. Er zijn veel kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een mooi salaris en extra fooi. Ook kun je op kosten van het bedrijf een cursus volgen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Hou jij van afwisseling in je werk en heb je graag ruimte voor een privé leven naast je werk? Hecht jij veel waarde aan een goede werksfeer en een goed salaris? Wil je werken in een fijne omgeving waar een vakantiegevoel heerst, je reiskosten worden vergoed, je gratis parkeert en waar je volop doorgroeimogelijkheden hebt? Dan is deze baan als zelfstandig werkend kok in Zeewolde echt iets voor jou!

Over de functie:
In dit leuke vakantiepark in Zeewolde hangt een vakantiesfeer en is dan ook niet de traditionele horeca zoals je gewend bent. Het is geen 60 uur per week keihard werken voor een laag loon. Hier wordt je menselijk en netjes behandeld. De werkdruk ligt gemiddeld gezien minder hoog dat in de horeca, als je een keer overwerkt worden deze uren direct netjes uitbetaald en je hebt hier een goede werk/privé verhouding waardoor je een fijn privéleven kunt hebben naast je werk. Daarnaast zit er ook veel afwisseling in je werk. Er zijn meerdere restaurants op het park waardoor je niet elke dag hetzelfde doet. Wat belangrijk is om te weten is dat veel producten prefab aankomen. Je kookt regelmatig uit potjes, zakjes en poedertjes. Als je dus een zelfstandig werkend kok bent die alles zelf wil maken zou dit niet de juiste plek zijn voor jou. Maar stel jij werkplezier, afwisseling, salaris en een goede werk-privé balans voorop is dit de ideale baan voor jou!

Over jou:
We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die enthousiast, gastgericht en collegiaal is. Een teamplayer die bij voorkeur in de buurt van Zeewolde woont of bereid is voor werk te reizen naar Zeewolde. Je krijgt een gratis parkeerplaats bij deze functie dus je hebt geen parkeerkosten, je reiskosten worden overigens ook vergoed. Dit is een fijne stabiele baan als je toe bent aan balans in je leven, maar in deze organisatie heb je ook volop doorgroeimogelijkheden als je ambitieus bent. Vanuit Recolo krijgt je ook de mogelijkheid om op onze kosten een cursus/opleiding te doen om jezelf te ontwikkelen als zelfstandig werkend kok. Dit om beter ter worden of om uiteindelijk door te groeien naar de rol van bijvoorbeeld (junior) sous chef. Verder is het belangrijk dat je organisatorisch sterk bent en bereid bent jezelf hierin te ontwikkelen, uiteraard met de juiste begeleiding. Juist omdat de uitdaging minder in het koken zal zitten zal dit aspect belangrijker worden!

Waarom je dit wil
- Een erg lekker salaris voor een zelfstandig werkend kok. €2.681,- per maand inclusief vakantietoeslag voor 38 uur per week. Hier krijg je nog fooi bovenop! Maak je (vrijwillig) overuren krijg je deze direct uitbetaald,dat komt hier dus ook nog bovenop;
  • Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen per jaar, 5 meer dan normaal;
  • Je reiskosten worden vergoed en je krijgt een gratis parkeerplek;
  • Afwisseling in je werk, er zitten meerdere restaurants op het park;
  • Volop doorgroeimogelijkheden, je kunt je op onze kosten door ontwikkelen zodra je 1 maand in dienst bent bij Recolo.
Wat jij écht moet meebrengen
  • Je bent een teamplayer die zich flexibel en positief opstelt;
  • Je vind het prima om te koken op een vakantiepark niveau waar veel prefab wordt aangeleverd;
  • Je hebt ervaring in de keuken en wil je ontwikkelen als zelfstandig werkend kok;
  • Je woont in de buurt van Zeewolde of je bent bereid om voor werk te reizen naar Zeewolde;
  • Je bent allround en bent beschikbaar om ingezet te worden of meerdere plekken en in meerdere verschillende shifts
  • Je hebt bij voorkeur eigen vervoer. Dit is geen vereiste maar het openbaar vervoer is niet altijd even betrouwbaar en frequent aanwezig. Ov is mogelijk maar eigen vervoer handiger!
We horen graag snel van je!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in