+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.
Laad meer vacatures

Avond, Nacht en Weekendhoofd Zeist Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Altrecht

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 26 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Kinderen, (jong)volwassenen en ouderen  met psychiatrische problematiek willen een leven zoals de meeste mensen dat willen. Altrecht ondersteunt hen daarom bij hun ontwikkeling van gezondheid, functioneren en identiteit, zodat zij al hun rollen in de samenleving weer zo goed mogelijk kunnen innemen. Het is van belang om patiënten weer hoop te geven en uitzicht op een leven dat hij of zij zelf wil leiden. Dat doen wij samen met naasten en met netwerkpartners. Onze inbreng is daarbij met name gericht op psychiatrische diagnostiek en behandeling. Wij gaan uit van het individuele proces van herstel van de patiënt en bevorderen de autonomie. Om dit te bereiken zetten onze medewerkers hun expertise ten volle in en stellen zij zich professioneel bescheiden, gelijkwaardig en hoffelijk op. Wij doen dit met bevlogen medewerkers die zich gewaardeerd voelen in hun werk. De organisatie van zorg is erop gericht zodat medewerkers  zich volledig kunnen richten op het herstelproces van de patiënt en zijn of haar naaste.

Wat ga je doen?
Als ANW-hoofd ben je buiten kantooruren verantwoordelijk voor de gang van zaken in de patiëntenzorg op de verschillende afdelingen en voor de veiligheid op het terrein. Je begeleidt medewerkers en geeft zo nodig instructies en ondersteuning in complexe situaties. Je helpt bij het oplossen van (praktische) problemen en vraagstukken. In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor het inschakelen van arts, psychiater, beveiliging en facilitaire dienst wanneer dit nodig is. In de nacht beantwoord je telefoontjes van patiënten en verwijzers die in contact willen komen met de crisisdienst en schakel je met de bereikbare collega’s die dienst draaien.  

De functie is met recht een spilfunctie te noemen waardoor intern en extern op jou een beroep wordt gedaan. Je vindt het leuk om met veel mensen samen te werken en bij te dragen aan de veiligheid en welzijn van patiënten en medewerkers op locatie. Je maakt deel uit van een enthousiast team dat samen verantwoordelijk is voor de invulling van het rooster en voor elkaar klaar staat in tijden van vakantie en ziekte.

Waar kom je terecht?
Altrecht is er als specialistische geestelijke gezondheidszorg nodig is. Wij vinden het belangrijk patiënten te helpen bij het herwinnen van de regie op het eigen leven en daarmee sneller herstel mogelijk te maken. De hulpvraag van de patiënt staat hierin centraal. 

Wie ben jij?
Je straalt rust uit, faciliteert, coacht en ondersteunt medewerkers zodat zij optimaal kunnen presteren in de zorg voor patiënten. Je bent in staat om te schakelen tussen de verschillende uitdagingen, weet hierbij prioriteiten te stellen en die te bewaken.  

Wat breng je mee? 

  • Je beschikt over een HBO-V diploma en BIG-registratie 
  • Je beschikt over meerdere jaren ervaring in de (klinische) GGZ
  • Je beschikt over somatische kennis
  • Je bent getraind als ploegleider BHV of bereid deze training te volgen.

Wat bieden we jou? 

  • Een uitdagende baan in een omgeving waar geen dag (of nacht) hetzelfde is en waar je écht het verschil kunt maken voor onze patiënten
  • Wij bieden een functie voor 20 tot 26 uur per week
  • Een salaris in FWG 55 van de GGZ CAO. Uiteraard heb jij daarnaast recht op onregelmatigheidstoeslagen die gelden in avond, weekend en nacht
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
  • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal gunstig in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
  • Een zeer uitdagende baan op een dynamische werkplek, waar jij vanuit de rol van ANW hoofd bij kan dragen aan de continuïteit van de klinische patiëntenzorg
  • Een scholingsaanbod zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden?
Twijfel je of deze baan iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op; je bent van harte welkom om eerst kennis te maken, zodat we je kunnen vertellen hoe we werken.
Wil je informatie over de werkplek zelf? Neem voor meer info contact op met Harry Kwast, directeur bedrijfsvoering Acute Psychiatrie, per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of telefonisch: 06-51857469.
Wij komen graag met je in contact.

Bijzonderheden    
Intern- en externe sollicitanten worden tegelijk in behandeling genomen. Gezien interne mobiliteit belangrijk is, heeft deze kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteer op deze vacature
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in