+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.
Laad meer vacatures

GZ-Psycholoog Acute Psychiatrie Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Altrecht

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in een en uitdagende werkomgeving binnen de (hoog)specialistische GGZ, waar je de kans krijgt om bij te dragen aan het herstel van cliënten in een team dat herstelondersteunende zorg hoog in het vaandel heeft staan. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wil je werken in een ambitieus gedreven team, met vooruitstrevende en passievolle collega’s, in een kliniek die graag zorg op maat levert? Waar het behandelklimaat verder gaat dan het medisch model en herstelondersteunende zorg meer is dan alleen een containerbegrip, en waar getracht wordt het herstel-denken in alle facetten van onze behandeling vorm te geven? Lees dan gauw verder.

Over de afdeling
De eenheid acute psychiatrie omvat de acute opnameafdelingen binnen Altrecht. 
De kliniek Ouderen biedt een acute opname plek voor oudere cliënten met psychiatrische problematiek. In onze herstelondersteunende visie op behandelen staat het verhaal en de vraag van de cliënt centraal. Daarbij betrekken we zo veel mogelijk de belangrijke anderen van een cliënt, zoals ambulant, naasten en de huisarts. 

De afgelopen 1,5 jaar is er hard gewerkt in onze twee aspirant HIC teams om met elkaar vorm te geven aan herstelondersteunende zorg, binnen onze eigen visie, in combinatie met de HIC methodiek. High & Intensive care (HIC) is een antwoord op de behoefte in de samenleving om mensen die in ernstige psychiatrische nood verkeren goed en menswaardig op te vangen en te behandelen, in een omgeving waar veiligheid en bescherming gecombineerd wordt met respectvolle zorg en behandeling. Centraal daarin staat het terugdringen van dwang en drang, met de aandacht gericht op het herwinnen van de eigen regie van de cliënt. Contact met cliënt, naastbetrokkenen en ambulante zorg vormt de basis van ons handelen, zorgafstemming met alle partijen vinden wij essentieel. Samen met de verpleegkundigen, agogen, therapeuten en de behandelstaf geef je de klinische behandeling vorm binnen de HIC methodiek. Wij werken multidisciplinair samen met onder andere maatschappelijk werk, opnamecoördinatoren, een interne huisarts (vanuit MPD), vaktherapeuten, verpleegkundigen, agogen, arts-assistenten en een klinisch geriater. Graag zouden wij ons team willen uitbreiden met een GZ-psycholoog en daarom zoeken wij jou! Onze afdelingen zijn naast goede kwalitatieve cliëntenzorg ook gericht op ontwikkeling en kennisoverdracht door inzet van collega’s in opleiding in diverse disciplines. 

Wat ga je doen?
Als GZ-Psycholoog ga je een belangrijke rol in de behandeling van onze cliënten spelen. Binnen een multidisciplinair team voer je individuele behandelingen uit, vanuit de hulpvraag van de cliënt of vanuit afstemming met andere behandelaren. Daarnaast houd je je bezig met psychodiagnostisch onderzoek en het begeleiden van casuïstiek/intervisie. Naast jouw rol in behandeling en onderzoek vinden wij ook jouw mening over de ontwikkeling van de kliniek, het behandelbeleid en de kwaliteit van zorg belangrijk. Om de zorg aan onze cliënten te blijven verbeteren denk je hier samen met jouw team over na, waarbij jouw inbreng erg wordt gewaardeerd.
In je werk staat de bevordering van de herstelondersteunende zorg centraal in het verhaal van de cliënt.  De systeemgerichte benadering en het betrekken van naasten en netwerkpartners maakt hier ook onderdeel van uit. Vanuit de functie van GZ-psycholoog lever je dus een belangrijke bijdrage aan het vinden, ontwarren en versterken van de gezonde lijn in het verhaal van onze cliënten. 
Er is een mogelijkheid deel te nemen aan de vakgroep psychologie binnen de ouderenpsychiatrie om zo ook de verbinding met onze ambulante collega’s te versterken en te sparren over complexe casussen.

Wat bieden wij jou?

  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
  • Een marktconform salaris in FWG 65 van de GGZ CAO 
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
  • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
  • Een uitdagende en dynamische baan in de (hoog)specialistische GGZ
  • Samenwerking met een betrokken en enthousiast multidisciplinair team
  • De mogelijkheid om mee te denken over verbeterpunten in onze behandelingen, zodat we steeds blijven aansluiten bij de behoefte van de cliënt
  • De mogelijkheid tot het volgen van verschillende trainingen en cursussen, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen
  • Tevens worden bij Altrecht jaarlijks GZ-psychologen opgeleid tot klinisch psycholoog, dus ook daar ligt een ontwikkelmogelijkheid.

Wat breng je mee?

  • Je hebt ervaring in het behandelen van cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening  (EPA) in een klinische setting
  • Je hebt kennis van en ervaring met diverse therapeutische behandelingen, zoals mediatieve gedragstherapie
  • Je hebt kennis van en ervaring met diverse diagnostische tools, zoals MOCA en het afnemen van een NPO
  • Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en bijbehorende BIG registratie en AGB-code
  • Je beschikt over een LOGO verklaring
  • Je bent een GZ-psycholoog die kijkt en luistert naar het hele verhaal van de cliënt en je krijgt er energie van om steeds weer de passende (behandel)weg te vinden in de complexiteit van elke zorgvraag
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar tegelijk werk je  graag samen met collega’s in een multidisciplinair team
  • Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen en maakt zaken bespreekbaar. Je kan feedback goed geven en ontvangen

Het inwinnen van referenties kan onderdeel zijn van de procedure.

Nieuwsgierig geworden? 
Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Chantal ten Have (teammanager zorg) op nummer 06-30548087. of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Twijfel je of deze baan iets voor jou is of voldoe je niet volledig aan de gestelde eisen? Neem ook dan gerust contact op. Je bent van harte welkom om kennis te maken en met elkaar te oriënteren naar mogelijke opties.

Bijzonderheden    
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in