+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.
Laad meer vacatures

Behandelmedewerker GIT-PD Zeist Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Altrecht

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Duik in de wereld van specialistische GGZ-behandelingen voor persoonlijkheidsstoornissen en maak het verschil in het leven van patiënten. Als behandelmedewerker bij ons team in Zeist werk je met het innovatieve GIT-PD behandelkader, dat bewezen effectieve elementen van diverse psychotherapeutische methoden combineert. Ontwikkel jezelf in een omgeving waar geen dag hetzelfde is, met een actief scholingsbeleid en de mogelijkheid tot fiscaal vriendelijke inzet van arbeidsvoorwaarden. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gepassioneerde behandelmedewerker die klaar is voor een uitdagende en dynamische rol binnen de specialistische GGZ Altrecht Persoonlijkheidsstoornissen? Wij zijn op zoek  naar een gedreven professional om ons team in Zeist te versterken!

Bij Altrecht Persoonlijkheidsstoornissen bieden we gespecialiseerde GGZ-behandeling aan mensen met ernstige persoonlijkheidsstoornissen. Onze zorgeenheid is verspreid over verschillende locaties, waaronder Utrecht, Nieuwegein, Zeist, en Woerden. We streven ernaar om individuen te helpen bij het (her)pakken van hun rol in de samenleving.

Ons GIT-PD team
Het behandelteam GIT-PD Zeist streeft ernaar zo veel mogelijk patiënten een passende behandeling te geven. Dit doen wij onder andere door het GIT-PD (Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders) kader te gebruiken als basis om iedereen een kwalitatieve behandeling te bieden. GIT-PD is een relatief nieuw behandelkader dat ondersteund wordt door het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen Nederland en die bewezen werkzame elementen van verschillende psychotherapeutische methodieken combineert. Daarbij wordt binnen het GIT-PD behandelkader vaak gewerkt met verschillende vormen van psychotherapie. De patiënten krijgen binnen ons team een behandeling op maat. Altrecht Persoonlijkheidsstoornissen hoort, als het om de toepassing van GIT-PD gaat, hierin bij de koplopers in Nederland. Het is de bedoeling deze vorm van hulpverlening verder door te ontwikkelen, waarvoor er ook een samenwerkingsverband is met het Kenniscentrum Persoonlijkheidsstoornissen. 

Wat ga je doen?
Samen met collega's werk je vanuit onze locatie Zeist en voer je de behandeling en begeleiding uit, gericht op het bevorderen van herstel-ondersteunende zorg. Hierin staan het opbouwen van een behandelrelatie en het herstelproces centraal. Als behandelmedewerker coördineer je de behandeling van een aantal patiënten, in samenwerking met de regievoerend GZ-psycholoog, psychiater of klinisch psycholoog en andere leden van het multidisciplinair team. Dit betekent dat je het initiatief neemt in de verschillende stappen van het behandelproces, zoals het doen van intakes, schrijven van intakeverslagen, voortgangsbrieven en dergelijke. Het aangaan en onderhouden van een behandelrelatie, het opstellen van het behandelplan, CPAP en de zorgmonitor. Wij vinden ‘shared caseload’ en het gezamenlijk uitvoeren van een behandeling belangrijk en streven er dan ook altijd naar om met meerdere collega’s bij elke patiënt betrokken te zijn. Samen weten we immers meer dan alleen. In je rol als behandelmedewerker voer je individuele gesprekken met patiënten en zoek je actief samenwerking met ketenpartners en het systeem rondom de patiënt. Ook lever je een bijdrage aan groepsgerichte activiteiten zoals de GIT-PD, groepspsychotherapie, werkdoelen-groep, de VERS, zelfbeeldgroep en dergelijke.  Het team GIT-PD Zeist is een stevig team waarbij er korte lijnen zijn tussen alle verschillende behandelaren. Aangezien het gaat om complexe problematiek leggen wij veel nadruk op een prettige en veilige samenwerking met elkaar. Een ander voordeel van ons team is dat er nog veel ruimte voelbaar is waar er nog verder vormgegeven en doorontwikkeld kan worden. Je bent dan ook van harte welkom om ook actief mee te denken bij potentieel nieuw aanbod, aanpassingen rondom de GIT-PD methodiek of verdere ontwikkeling van de eigen interessegebieden.

Taken bij deze functie

  • Behandelen en begeleiden van patiënten middels individuele contacten
  • Het doen van intakes, schrijven van intakeverslagen en brieven naar de huisarts
  • Het vormgeven van de instroom, contracteer, behandel en uitstroomfase
  • Afstemmen van de zorg met behandelverantwoordelijke en andere teamleden
  • Bijdrage leveren aan de groepsgerichte activiteiten, zoals de verschillende GIT-PD groepstherapieën of de VERS, zelfbeeld module
  • Bijdrage leveren aan ontwikkeling van het aanbod en de kwaliteit van zorg, o.a. op het gebied van herstel, betrekken van netwerk, implementeren GIT PD
  • Geven van informatie en advies aan andere disciplines en externen m.b.t. het zorgaanbod en de doelgroep.

Wat bieden wij jou?

  • Een contract van 24-32 uur voor de duur van een jaar, met zicht op een vaste aanstelling
  • Een goed salaris conform de GGZ cao, afhankelijk van opleiding en werkervaring
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
  • Een uitdagende baan in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je écht het verschil kunt maken voor onze patiënten
  • Samenwerking met een betrokken en enthousiast team
  • Een actief scholingsbeleid, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen
  • Een chromebook en telefoon om flexibel te kunnen werken
  • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO V, SPV, HBO SPH, MWD of SW met aantekening, of; Een afgeronde post-HBO opleiding GGZ agoog of een soortgelijke kwalificatie, of een afgeronde universitaire opleiding psychologie. 
  • Je hebt een BIG-registratie en beschikt over een AGB-code
  • Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring in het werken met patiënten met ernstige persoonlijkheidsstoornissen
  • Je bent in staat om zelfstandig en samen te werken
  • Je bent iemand die oog en oor heeft voor het hele verhaal van de patiënt en juist daarom ben je sterk in het maken van contact met patiënten, naasten en netwerkpartners
  • Je bent flexibel, hebt doorzettingsvermogen en tegelijkertijd ben je in staat op een adequate manier grenzen te stellen. Met andere woorden, het werk stelt je geregeld voor een puzzel, maar dat is voor jou nou net een deel van het plezier
  • Je bent in staat en bereid om op je eigen functioneren te reflecteren en een zekere mate van openheid en oprechtheid naar collega's en patiënten te laten zien
  • Je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen en je vakkennis te vergroten
  • Je houdt van aanpakken en beschikt over een gezonde dosis humor en het vermogen te relativeren.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Saskia Marree, te bereiken op het telefoonnummer: 06-83151770 of per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Indien je wel interesse hebt maar toch meer gevoel wil krijgen bij het team, ben je altijd meer dan welkom om een dagdeel mee te lopen.  

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.
Het team werkt vanuit onze locatie Zeist.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in