+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zelhem.
Laad meer vacatures

Bedrijfskundig adviseur MKB de Achterhoek Zelhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Alfa Accountants en Adviseurs

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bouw mee aan de groei van ondernemingen in het MKB als bedrijfskundig adviseur. Je helpt ondernemers met het bereiken van hun doelen door innovatieve oplossingen te bieden. Je werkt aan strategische vraagstukken, begrotingen en meer. Ook kun je jouw specialisme inbrengen of verder ontwikkelen, zoals op het gebied van duurzaamheid of ict. Je krijgt een vast contract, een thuiswerkbudget, en veel kansen om te leren en te groeien in je rol. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

“Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik elke dag een ondernemer mag helpen met zijn groei” aldus Rick van der Pennen, bedrijfskundig adviseur bij Alfa.

Sterke (junior) bedrijfskundig adviseur MKB Achterhoek

Bouw jij graag mee aan ondernemingen in het MKB? Vind je het leuk om zaken in beweging te brengen? Ga je graag het gesprek aan met klanten en collega’s? Sta jij voor kwaliteit en kennis? Kun je hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden om tot een passend advies te komen? Wil je graag een specialisme inbrengen of uitbouwen? Kom dan groeien bij Alfa Achterhoek.

Wat ga je doen als bedrijfskundig adviseur?

Als bedrijfskundig adviseur MKB ga je in gesprek met ondernemers en je ondersteunt hen in het bereiken van hun doelstellingen. Met jouw kennis, ervaring, analytische vaardigheden en kijk op financiële cijfers zorg je ervoor dat je onze MKB-klanten verder helpt met innovatieve en “out of the box” oplossingen uiteraard gebaseerd op een te verwachten degelijk grondslag. Jouw adviezen leiden ertoe dat de ondernemer verdere groei kunnen realiseren.

Je begeleidt ondernemers bij strategische vraagstukken, begrotingen, liquiditeitsplanningen en ondernemersplannen. Maar je adviseert klanten ook op één, maar het liefst een aantal eigen, specifieke kennissegmenten. Dat kan expertise zijn die je vanuit je huidige vakgebied al goed beheerst of verder uit wil gaan bouwen. We denken dan bijvoorbeeld aan duurzaamheid, ict, managementadvies of procesverbetering.

Waar mogelijk draag je je steentje bij het profileren van Alfa in de MKB-markt en aan het acquireren van nieuwe klanten. Onze portefeuille laat een gezonde groei zien en die lijn willen we de komende jaren graag doortrekken. Je werkt nauw samen met de diverse adviesteams die staan opgesteld voor onze klanten. Daarmee draag je bij aan ons gemeenschappelijk doel om duurzaam waarde te creëren voor ondernemers.

Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding of leaseauto
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week
  • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd
  • Thuiswerkbudget t.w.v. €500 euro, thuiswerkvergoeding en mogelijkheid tot hybride werken
  • Volop ontwikkelmogelijkheden middels de Alfa Academy
  • Individueel keuzebudget van 5,08% van het brutosalaris. Deze is o.a. in te zetten voor extra vakantiedagen of extra salaris
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in