+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zierikzee.

Functie als (Internationaal) Commercieel Manager bij een Technische Organisatie Zierikzee

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van internationale commercie binnen de technische sector als Commercieel Manager bij een toonaangevende speler in op maat gemaakte technische installaties. Werk nauw samen met een team om de omzetdoelstellingen te realiseren, waarbij je de kans krijgt om zes keer per jaar internationaal te reizen voor klantbezoeken en beurzen. Een unieke kans om je commerciële vaardigheden te ontwikkelen in een informele, familiale sfeer. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een commerciële functie als Commercieel Manager binnen een internationale markt? Heb je (bijna) een HBO/WO diploma in de richting van Commerciële Economie, Small Business & Retail Management, Bedrijfskunde of heb je commerciële ervaring? Voel jij jezelf thuis in teamgericht bedrijf waarmee je vooral werkt voor internationale klanten? Dan is deze technische organisatie op zoek naar jou! (also available for international candidates with Dutch on a A2+ level)

Waar ga je werken?
Deze organisatie focus zich op de productie van op maat gemaakte compressors, droger- en stikstofgeneratorinstallaties. Hun klanten zijn veelal internationale bedrijven in de olie- en gasindustrie (waaronder bedrijven als Shell). De pakketten die gevraagd worden door de klant worden volledig ontworpen, geëngineerd en gebouwd. Vervolgens worden de pakketten internationaal vervoerd. Dit bedrijf heeft daarnaast een informeel team. Van origine is het bedrijf namelijk een familiebedrijf, dus zijn er vrij korte lijnen tussen collega’s. De interne voertaal is zowel Nederlands als Engels, waarbij het grootse deel van het personeel Nederlands spreekt. Je hebt vaak te maken met Engelstalige opdrachten, dus een goede beheersing van de Engelse taal is daarnaast minstens zo belangrijk.

Wat ga je doen?
Als Commercieel manager werk je voornamelijk voor internationale (buitenlandse) klanten die actief zijn in de olie- en gasindustrie. Je bent binnen jouw rol samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de omzetdoelstellingen van de organisatie. Om deze doelstellingen te behalen zal je actief op zoek gaan naar kansen in de markt doormiddel van het genereren van nieuwe klanten. Daarnaast voer je verkoopgesprekken en ga je zelf aan de onderhandelingstafel met jouw klanten. Omdat deze organisatie voornamelijk actief is voor buitenlandse klanten, zal je ook op internationale beurzen het bedrijf gaan presenteren. In totaal zal je c.a. zes keer per jaar naar het buitenland gaan om klanten te bezoeken / deel te nemen aan beurzen. Je krijgt in jouw functie dus de mogelijkheid om voor gave internationale klanten te werken in een hecht team waar veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Vereisten
  • Je bent zelfverzekerd;
  • Je hebt een commerciële instelling
  • Je bent gemotiveerd om dingen te leren;
  • Je spreekt goed Engels;
  • Je hebt (bijna) een HBO/WO diploma in de richting van Commerciële Economie, Small Business & Retail Management, Bedrijfskunde of je hebt enige commerciële ervaring.

Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in