+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.
Laad meer vacatures

Facility Officer Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Facility Officer bij ons speel je een belangrijke rol in het beheer van onze kantoren in de Benelux. Je zorgt ervoor dat alles soepel loopt met de faciliteiten en het onderhoud. Ook werk je aan het verbeteren van onze processen en zorg je dat we voldoen aan belangrijke regels. Bij ons werk je met de nieuwste technologieën in de parkeerbranche. We zijn trots op onze innovatieve oplossingen en zoeken iemand die daar deel van wil uitmaken. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Als Facility Officer speel je een cruciale rol in het efficiënte beheer van onze kantoren in de Benelux-regio. Onder rechtstreekse rapportage aan de Managing Director, zal je alle activiteiten voor het gebouwgebonden facilitair management overzien. Je bent verantwoordelijk voor het vlekkeloze verloop van facilitaire processen binnen onze organisatie en fungeert als drijvende kracht achter ons Quality Management System en het behoud van onze ISO- en Vca-certificaten.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten:

-       Coördineren van onderhoud en inspecties van gebouwgebonden installaties om ervoor te zorgen dat ze effectief werken en voldoen aan de voorschriften.

-       Identificeren en aanpakken van reparatie- en renovatiebehoeften om de algehele staat van onze faciliteiten te behouden.

-       Beheren van relaties met leveranciers en contracten met betrekking tot facilitaire zaken, waarbij een vlotte dienstverlening wordt gegarandeerd.

-       Op zich nemen van kantoorgerelateerde aankopen om onze operationele behoeften efficiënt te ondersteunen.

Je fungeert ook als het primaire aanspreekpunt voor Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid en Milieu (QHSE) en privacy kwesties in de Benelux. Je zorgt voor naleving van de QHSE- en GDPR-regelgeving en coördineert activiteiten van derden en medewerkers op dit gebied.

Waarom kiezen voor Scheidt & Bachmann?

Omdat we meer zijn dan een gewoon bedrijf; we zijn leiders in parkeertechnologie. Als je verlangt naar een werkomgeving waar innovatie, kwaliteit en vooruitgang centraal staan, dan is dit de plek voor jou.

Vanuit ons kantoor in Zoetermeer bedienen we de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt met geavanceerde parkeersystemen. Denk hierbij aan innovatieve oplossingen voor ticketautomaten en systemen voor parkeergarages. Scheidt & Bachmann Parkeersystemen staat bekend om betrouwbare en vooruitstrevende parkeeroplossingen. Join us and be part of the future in parking technology!



Gevraagd

Bij Scheidt & Bachmann in Zoetermeer zoeken we naar een toegewijde Facility Officer die verantwoordelijk zal zijn voor het coördineren en uitvoeren van facilitaire taken, zoals het beheren van de werkplekomgeving en het coördineren van onderhoudswerkzaamheden. Verder zien we graag:

-       Jouw ervaring en expertise in VCA en ISO-audits, waarmee je een veilige en efficiënte werkomgeving kunt waarborgen.

-       Sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

-       Het bezit van een geldig VCA-VOL-certificaat.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als Facility Officer bij Scheidt & Bachmann in Zoetermeer ben je onderdeel van een groeiend familiebedrijf. Naast een laptop, telefoon, volledige reiskostenvergoeding en de mogelijkheid tot hybride werken krijg jij:

-       Bruto maandsalaris tot €4.000,00

-       Inspirerende werkomgeving waarin jouw ideeën niet alleen welkom zijn maar ook worden gewaardeerd

-       28 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband

-       Goede pensioensregeling die jouw toekomst veiligstelt

-       Netto onkostenvergoeding van €45,- als extra voordeel

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in