+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Product Owner Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

FlexIntens Werving, Selectie & Detachering

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
FlexIntens Werving, Selectie & Detachering

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de unieke dynamiek van het product owner-schap binnen de publieke sector, specifiek bij de Nationale Politie Rotterdam. In deze rol ben je cruciaal voor het beheer van het huidige HRM systeem, met een spannende transitie naar een SaaS-versie in het vooruitzicht. Je werkt in een omgeving waar de rol van product owner nog volop in ontwikkeling is, en waar je de kans krijgt om actief bij te dragen aan de vormgeving van een goede governance. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Voor de Nationale Politie Rotterdam is FlexIntens op zoek naar een Product Owner voor 36 uur per week.

Je gaat werken in het cluster PO-HRM binnen het team HR-Beheer. De dienstverlening van dit team is in de breedste zin van het woord gericht op betrouwbare HR-data voor de politie. Vanuit dit cluster werken ook de andere product owners binnen de dienst HRM. Binnen HR-Beheer, onderdeel van de sector HR-Administratie, werkt ook een aantal materiedeskundigen op de verschillende aandachtsgebieden en portefeuilles.Het product owner-schap binnen de publieke sector kent een eigen dynamiek, zo ook binnen de politie. Het is een grote en complexe organisatie met vele formele en informele structuren. Daarnaast staan we binnen de bedrijfsvoering aan de vooravond van grote transities in ons IV-landschap. De vervanging van de diverse (HR-)bedrijfsvoeringapplicaties in de gehele breedte is een belangrijk thema de komende jaren. Je komt in een omgeving waar het product owner-schap voor (HR-)applicaties nog verder opgebouwd en vormgegeven moet worden en je actief kan meedenken over het opzetten van een goede governance. Op het gebied van ketenintegraliteit en waardestromen kunnen nog mooie stappen gezet worden.

Doelstelling

In deze rol ga je je als Product Owner primair richten op 'running the business' van het huidige HRM systeem Beaufort/Youforce.

Er vindt op het huidige systeem eind Q3/begin Q4 een belangrijke transitie plaats naar de SaaS-versie van dit pakket.

De huidige PO richt zich volledig op het vernieuwingsvraagstuk ter vervanging van het huidige systeem. Naast deze focus, liggen er mogelijk ook werkzaamheden op het gebied van Leren & Ontwikkelen. Ook daar zit een PO op, maar zijn werkpakket is omvangrijk.

Beoogd resultaat: Het huidige HRM-systeem (Beaufort/Youforce) transitie gereed maken voor de overgang naar de nieuw te verwerven HCM-suite.

Verantwoordelijkheden

Zie doelstelling

Contacten

Voornamelijk Intern



Gevraagd

Eisen:

  1. De kandidaat heeft een afgeronde, erkende en volwaardig diploma op minimaal HBO niveau in de richting van HRM
  2. De kandidaat is PSPO I gecertificeerd
  3. De kandidaat heeft aantoonbaar in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring met HRM processen.
  4. De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring als product owner.
  5. De kandidaat heeft aantoonbaar werkervaring met businessvraagstukken die vertaald moeten worden naar IV.

Wensen:

  1. De kandidaat heeft aantoonbaar in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring met HRM processen opgedaan op het gebied van administratieve (transactionele) processen
  2. De kans heeft aantoonbaar ervaring op het gebied van leren en ontwikkelen
  3. De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring binnen de overheid en/of Politie.
  4. De kandidaat heeft een afgeronde, erkende en volwaardig diploma op minimaal HBO niveau in de richting HRM en op het gebied van administratieve (transactionele) processen


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.
36 uur per week.

Bedrijfsomschrijving

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 23-05-2024 om 9:00.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in