+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zutphen.
Laad meer vacatures

Onderhoudsmonteur Zutphen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Four Life Sciences

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.300 p/m
  • Ploegentoeslag, Winstdeling

Vacature in het kort

Als Onderhoudsmonteur zorg je voor het goed houden van onze machines, zoals verpakkings- en sorteermachines. Je taak is om ze te onderhouden, te installeren en te repareren. Soms moet je ook storingen oplossen. Samen met je team werk je aan plannen om alles nog beter te maken. Je kijkt ook hoe het werk makkelijker kan. Dit werk doe je volgens bepaalde regels om de kwaliteit te waarborgen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, installatie en reparaties aan ons machinepark. Dit zijn verpakkingsmachines en sorteermachines die je tegenkomt. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je een mechanische of elektrotechnische storing moet oplossen. Je maakt verbeterplannen op en implementeert deze samen met je collega’s. Je werkt aan de hand van kwaliteitsvoorschriften en kijkt hoe je het werk makkelijker en beter voor jezelf kan maken.


Gevraagd

Functie-eisen
· Als Onderhoudsmonteur ben je in het bezit van een technische opleiding richting de Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek;· Je bent hands-on ingesteld en kan zelfstandig werken;· Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; · Bereid om in ploegendiensten te werken.


Aanbod

Baanaanbod
· Als Onderhoudsmonteur verdien je een salaris tussen de €3.300,- en €4.300,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;· Ploegentoeslagen tot en wel 30%;· Studie en ontwikkelingsmogelijkheden doormiddel van vakgerichte cursussen en opleidingen;· Een winstuitkering aan het eind van het jaar.


Bedrijfsomschrijving


Bedrijfsprofiel
Als Onderhoudsmonteur binnen ons bedrijf kom je terecht in een team van 19 enthousiaste professionals. In ons team kom je terecht in een omgeving waar de werksfeer perfect gebalanceerd is tussen gezellig en informeel en hardwerkende specialisten bij een internationale speler. Wij zijn in de afgelopen jaren flink gegroeid naar 3 vestigingen binnen Nederland die marktleider is op het gebied van het bieden van verpakkingsoplossingen en het verschil maken op gebied van kwaliteit en duurzaamheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in