+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zutphen.

Toezichthouder arbeid in de gevangenis Zutphen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.595 - € 3.238 p/m

Vacature in het kort

Wil je werken op een unieke plek in Nederland? Als toezichthouder arbeid bij DJI in Zutphen help je gedetineerden. Dit werk is belangrijk en geeft voldoening. Je kiest zelf of je 4 of 5 dagen per week werkt. Er zijn veel kansen om te leren en te groeien in je werk. Ook krijg je extra s zoals trainingen. Je baan is voor een lange tijd. Dit is jouw kans om iets goeds te doen en jezelf te ontwikkelen. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Werken voor de overheid op één van de meest bijzondere plekken van Nederland doe je bij DJI in Zutphen. Als toezichthouder arbeid speel jij een belangrijke rol in het begeleiden van gedetineerden. Maak positieve impact op een uitdagende doelgroep bij de beste werkgever van Nederland: de Rijksoverheid. Dit is echt dé baan voor jou! Solliciteer snel.

Wat bieden wij jou
  • €2.595 tot €3.238, op basis van jouw ervaring
  • Volop persoonlijke ontwikkeling!
  • 4 of 5 dagen werken: jij kiest!
  • Een groot pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Trainingen en cursussen
  • Een opdracht voor langere tijd
Wie ben jij

Je kan je voorstellen dat dit geen alledaagse vacature is. Om jouw werk als toezichthouder arbeid goed uit te oefenen, is een flinke dosis besluitvaardigheid en stressbestendigheid nodig. Kan jij wel wat hebben en ben je niet makkelijk van je stuk te brengen? Dan heb jij de belangrijkste skills al in huis. Wat verder nog belangrijk is:

  • Je hebt een afgeronde mbo 4 opleiding, bij voorkeur in de richting Zorg en Welzijn
  • Jij wordt enthousiast van het begeleiden en motiveren van uitdagende doelgroepen
  • Je straalt natuurlijk gezag uit, je staat stevig in je schoenen en durft op te treden als dat nodig is
Wat ga je doen

Werk is een belangrijk onderdeel van de daginvulling van gedetineerden. Als toezichthouder arbeid ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van 12 gedetineerden die opnieuw leren hoe het is om gedisciplineerd en gemotiveerd aan de slag te zijn. Gelukkig gaat dat vaak goed. In sommige gevallen moet jij duidelijk en consequent optreden. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat de sfeer op de arbeidszaal goed is en de gestelde productietargets worden behaald.

Als toezichthouder arbeid bouw jij een band op met de gedetineerden die in jouw team vallen. Jij voert de voortgangsgesprekken en bent hun praktijkbegeleider tijdens leerwerktrajecten. Een belangrijk onderdeel van jouw werk is het begeleiden en coachen van deze mensen. Nog even in het kort over je nieuwe functie:

  • Je werkt deels op de werkvloer en deels op kantoor, je houdt de administratie bij zoals de planning of verloning
  • Je communiceert met collega’s en externe partijen over bijvoorbeeld werkafspraken of uitslagen van urinecontroles
  • Jij bent de persoonlijke begeleider van de gedetineerden. Je draagt er actief aan bij dat zij terug de samenleving in kunnen!
Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag bij de penitentiaire inrichting Hoogvliet in Rotterdam. Hier zitten verschillende soorten gedetineerden hun straf uit en werken ze er aan om weer succesvol de samenleving in te kunnen. Door de coachende rol die jij hebt, heb je niet alleen een uitdagende maar ook een eervolle functie! Veiligheid van jou, je collega’s en de gedetineerden staat bij ons voorop. Daarom doorloop jij in je inwerkperiode een programma van trainingen om jou zo goed mogelijk klaar te stomen voor jouw nieuwe uitdaging!

De DJI is als onderdeel van de Rijksoverheid dé beste werkgever van Nederland. Voor jou betekent dat goede arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand maar ook volop doorgroeimogelijkheden. Zit jij hier na een tijdje nog steeds goed op je plek als toezichthouder arbeid? Dan biedt de DJI je graag een contract voor langere tijd aan! Even samengevat:

  • Werken bij de gevangenis in Zutphen met verschillende soorten gedetineerden
  • Goede begeleiding en onboarding vanuit Tempo-Team en de DJI
  • Werken bij een topwerkgever! Dat betekent goede arbeidsvoorwaarden voor jou!
Sollicitatie

Als jij tot hier hebt gelezen en nog niet hebt weggeklikt, dan heb jij het in je! Solliciteer vandaag nog als toezichthouder arbeid bij DJI. Wij zijn team DJI en nemen binnen één werkdag contact met je op. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in