+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwaagdijk-Oost.
Laad meer vacatures

Process Expert Finance Zwaagdijk-Oost

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Action

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Process Expert Finance

32-38 uur

Action zoekt een Process Expert Finance binnen Financial Services.  Je speelt een belangrijke rol in de verbetering van financiële processen. Wil je jouw kennis van financiële processen en systemen toepassen bij de grootste retailer van Europa? Lees dan verder!
 

Dit zijn jouw dagelijkse actions

Jouw team, Financial Projects & Processes, zorgt ervoor dat de financiële functie van Action wordt ondersteund door moderne systemen en een coherent kader voor financiële processen. Als Process Expert Finance ga je de uitdaging aan om de stabiliteit en continue verbetering van financiële processen te waarborgen en financiële processen te ondersteunen.

In deze functie is het zeer belangrijk om nauw contact te houden met de betrokken stakeholders, zoals collega's in operationele financiële functies en gebruikers van financiële systemen, medewerkers van business technology en project- en testmanagers. 

Verder:

  • Je bereidt hoogwaardige procesdocumentatie voor en houdt deze bij; 
  • Je volgt de prestaties van processen en systemen op, rapporteert aan stakeholders en neemt verdere actie indien nodig; 
  • Je deelt graag je kennis over processen en systemen met nieuwe medewerkers wanneer ze worden ingewerkt; 
  • Bestaande gebruikers waarderen je ondersteuning en advies om systemen efficiënter te gebruiken; 
  • Je werkt vaak samen met collega's van het team Technology bij het verstrekken en opvolgen van wijzigingsverzoeken, het bijdragen van vakkundigheid in projecten en het deelnemen aan gebruikersacceptatietests. 
     
Dit wordt jouw team

Het team Financial Projects & Processes maakt deel uit van Financial Services en bestaat uit 15 enthousiaste en toegewijde teamleden, van wie sommige een internationale achtergrond hebben.
Financial Services zorgt voor de volledige administratie van onze internationale organisatie en heeft ongeveer 100 verschillende specialisten in dienst. Wil je werken in de dynamische omgeving van de snelst groeiende retailer van Europa met veel internationale groeimogelijkheden? Dan is het tijd om actie te ondernemen!

Benieuwd naar je nieuwe collega's?  Marije Schouten kijkt ernaar uit om met je samen te werken.
 

Dit ben jij

Als Process Expert Finance deel je graag je uitgebreide kennis met je collega's en heb je een sterke drive om te verbeteren.

Aanvullend:

  • Je hebt een bachelordiploma in financiën, economie, bedrijfsadministratie of technologie; 
  • Je hebt minstens 5 jaar werkervaring met financiële processen en systemen; 
  • Je hebt ervaring met financiële SAP-toepassingen en tools for procesdocumentatie; 
  • Je hebt kennis op het gebied van procesdocumentatie en procesverbetering, implementatie van interne controle en implementatie en testen van systemen; 
  • Een uitstekende beheersing van het Engels, zowel mondeling als schriftelijk. 
     
Wat wij bieden

Verrassend veel! Vanuit onze bruisende thuisbasis in Nederland heb je impact op heel Europa. De teller staat nu op meer dan 2.500 winkels in 11 landen en miljoenen smiles van onze klanten. En we hebben grote groeiambities. Voor Action en voor jou. Want onze groei betekent dat jij steeds nieuwe stappen kunt zetten. Een andere functie, een interessant innovatieproject, nieuwe vaardigheden: je kunt je als professional onbegrensd ontwikkelen. En dat alles in een cultuur waar onze gedeelde waarden echt geleefd worden: klantgerichtheid, teamwork, eenvoud, discipline, kostenbewustzijn en respect.

Wist je dat je bij ons ook kunt rekenen op:

  • Een marktconform salaris op basis van een 38-urige werkweek
  • 24 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 extra dagen bij te kopen (op basis van 38 uur per week) 
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om maximaal 40% thuis te werken, natuurlijk in afstemming met je team en leidinggevende
  • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action 
  • Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en reiskostenvergoeding (Zwaagdijk-Oost is filevrij te bereiken op slechts 30 minuten met de auto vanuit Amsterdam + Action biedt een shuttlebus service aan vanaf station Hoorn).
     
Hoe wij bijdragen aan de samenleving

Ken je Action alleen van de winkels, dan gaat er een wereld voor je open als je bij ons komt werken. Zo zijn we achter de schermen hard aan het werk om positieve impact op de maatschappij en het milieu te maken. Wist je bijvoorbeeld dat we wereldwijd meer dan 2.000 kinderen sponsoren die opgroeien in een SOS Kinderdorp? Dat ons team de diversiteit van onze klanten weerspiegelt, met onder andere 124 nationaliteiten? Dat we nu al 70% van onze houtproducten en 86% van ons katoen duurzaam inkopen? En dat in meer dan de helft van onze winkels alleen maar energiezuinige ledverlichting brandt? Ja, ook dat is Action. Benieuwd welke initiatieven we nog meer faciliteren? Versterk ons team en ontdek het zelf.
 

Interesse?

We zijn er trots op om een inclusieve werkgever te zijn, en we nodigen iedereen die zich in de vacature herkent van harte uit om te solliciteren. Dus kom in actie en reageer nu op deze vacature!

En zo gaat het verder:

  1. Reactie op je sollicitatie binnen 14 dagen (en meestal eerder)
  2. Eerste gesprek met de leidinggevende en een collega
  3. Online assessment om je beter te leren kennen
  4. Tweede gesprek met onder anderen je recruiter
  5. Welkom bij Action

Tijdens het hele proces is je recruiter jouw vaste aanspreekpunt en bereikbaar voor al je vragen.

We vinden integriteit van groot belang. Een pre-employmentscreening maakt daarom deel uit van het proces voor deze vacature. Vraag je recruiter om meer info

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in