+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoorn (NH).
Laad meer vacatures

Uitvoerder GWW Hoorn Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 3.850 p/m
  • Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

We zoeken een nieuwe uitvoerder voor onze GWW-projecten, omdat onze Jan bijna met pensioen gaat. Jan heeft jarenlang prachtige projecten geleid en nu is het jouw kans om in zijn voetsporen te treden. Je gaat aan de slag met het bouw- en woonrijp maken van nieuwe wijken, waarbij je zorgt voor een goede gang van zaken op verschillende projecten. Je werkt samen met een team en hebt de verantwoordelijkheid over het succes van de projecten. Dit is jouw kans om iets moois op te bouwen! Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Uitvoerder | Wegenbouw | Grondwerk | GWW | Bouw & Infra CAO

Gezocht: Nieuwe Jan.

Jan is onze uitvoerder GWW, al bijna 40 jaar lang verzorgt hij de mooiste projecten in de wegenbouw en rioleringen tot een goed einde. Meerdere nieuwbouw wijken zijn door Jan (en zijn ploeg) bouwrijp gemaakt. Alleen gaat Jan binnenkort stoppen, hij mag/gaat met zijn welverdiende pensioen. Zijn chalet in Frankrijk is al helemaal klaar voor hem, alleen wij nog niet! Daarom zijn we zo snel als mogelijk op zoek naar een nieuwe Jan.

Als jouw naam geen Jan is, maar je wel een goede uitvoerder bent, ben je ook van harte welkom om te solliciteren, op 06-21298202 ben ik bereikbaar.

Eenmaal aan de slag word je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op diverse projecten, met name in het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouw wijken (waterleidingen, riool, het grondwerken en de wegenbouw). De doorlooptijd van de werken kan lopen van enkele dagen tot een aantal maanden. Deze projecten zijn op basis van Stabu, RAW en UAV-GC bestekken.

Je wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, instructie en ondersteuning van de uitvoerende medewerkers. Daarnaast bestaan jouw taken uit het bijwonen van bouwvergaderingen, bewaken van de planning en zorgdragen voor de correcte manier van uitvoering van de werken.

Ben jij een trotse uitvoerder uit de GWW en ben je op zoek naar zekerheid in de vorm van een vaste baan? Reageer dan gelijk. Als uitvoerder ben je onderdeel van het team bestaande uit 3 collega uitvoerders, die elk een vaste werkvoorbereider op kantoor hebben die de planning waarborgen. Elke uitvoerder geeft leiding over 3 á 4 teams en heeft diverse projecten tegelijk lopen met een gemiddelde doorlooptijd van een maand.

Meer informatie over de functie? Bel me op 06-21298202.



Gevraagd

Wij zoeken een uitvoerder die ervaring heeft met de werken zoals hierboven genoemd. Daarnaast beschik je over:
– Relevante ervaring als uitvoerder;
– MBO opleiding afgerond in de richting van de GWW;
– Kennis Microsoft Office en bestekadministratie software.

Je bent een betrokken collega, die besluitvaardig en communicatief is. Helemaal als uitvoerder weet jij waar het geld verdiend kan worden bij een aannemer, je gaat kostenbewust te werk en door jouw kennis en ervaring weten collega’s dat ze bij jou met hun vragen terecht kunnen.



Aanbod

Bij ons heerst een moderne werksfeer; we werken hard, effectief en we werken samen. Je werkt bij een middelgroot bedrijf met een informele werksfeer en uitdagende projecten. Het team waarin je komt bestaat uit 3 collega uitvoerders, een directeur en bedrijfsleider, bedrijfsbureau bestaande uit vier collega’s en buiten in de uitvoering loopt +/- 35 man.

Wij bieden:
– Een prettige werksfeer, waar iedereen wordt ingezet in zijn kracht en collega’s die lang bij ons werken (soms tot aan hen pensioen).
– Werk in een platte organisatie.
– Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en groei en we stimuleren dat door gerichte opleidingen en cursussen aan te bieden.
– En als belangrijkste, bij ons verdien je een goed salaris op basis van de Bouw en Infra CAO, tevens krijg je vanaf de start een auto en telefoon van de zaak.
– De mogelijkheid om mee te doen aan ons gelukstraject.

Interesse? Solliciteer direct en ik neem contact met je op! Als je vooraf nog vragen heb kan je ook via Whatsapp bereiken (06-21298202).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in