+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schagen.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Infra Gas en Water Schagen Schagen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Als uitvoerder in Gas en Waterprojecten leid je dagelijks de werkzaamheden en zorg je dat alles goed loopt. Je werkt aan verschillende projecten, zoals het aanleggen en onderhouden van leidingen. Je team bestaat uit een werkvoorbereider, voorman en ploeg. Je krijgt veel vrijheid in hoe je de projecten aanpakt en beloont je team soms met een broodje kroket. Je ervaring in ondergrondse infra is belangrijk. Je werkt in een vast team en hebt de kans om jezelf en je collega's te ontwikkelen. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Uitvoerder Combi | Gas | Water | VIAG | Leidingen | Noord-Holland

Jij hebt als uitvoerder ervaring en kundigheid van complexe Gas en Waterprojecten. Ik ben op zoek naar een nieuwe collega die de verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse gang van zaken op de projecten. Dit zijn werken in de aanleg van hoofd- en dienstleidingen, aansluitingen, saneringen en onderhoud van kabels en leidingen. Wanneer het combi werk betreft, doe je de werken samen met een collega-uitvoerder die elektro als specialisatie heeft.

Ik zoek iemand die de onderaannemers aanstuurt, de voorschriften m.b.t. kwaliteit, milieu en veiligheid naleeft en de voortgang bewaakt. Jij weet waar het geld verdiend wordt, maar hebt ook oog voor de ontwikkeling van collega’s.

Ben jij dit? Reageer dan meteen!

Je krijgt de vrijheid om de projecten te begeleiden, jij bepaalt de uitvoeringstechniek, de materiaalkeuze en de hoeveelheden. Je leidt overleggen, voert het werk uit op een efficiënte manier, houdt de administratie bij en beloont de ploegen die hard gewerkt hebben af en toe op een broodje kroket. Dit doe je samen met een vast team, bestaande uit een werkvoorbereider op de projecten, een voorman (AVP-er) en zijn ploeg.

Je heb kennis en ervaring met de werken in de ondergrondse infra en je bent bekend met de huidige contractvormen en je bent bekend met het werken binnen Liander gebied.

Vooraf wat meer informatie over deze vacature? Neem contact met me via nummer 06-21298202.



Gevraagd

Je hebt mbo+ werk- en denkniveau en je bent in het bezit van de KIWA uitvoerders opleiding (uitvoerder ondergrondse Infratechniek) of je bent bereid deze te halen. Aanvullende cursussen zoals VIAG, BEI, veilig werken, VCA VOL zijn een pré. Jij beschikt over leidinggevende capaciteiten, materiaalkennis, relevante werkervaring en je bent kostenbewust.

Daarnaast heb je:
– Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als uitvoerder met minimaal basiskennis van gas, water en elektrotechniek;
– Je beschikt over een oplossingsgerichte instelling, beschikt over leidinggevende capaciteiten, materiaalkennis en je bent kostenbewust.

En, niet onbelangrijk, zoeken wij een leuke collega, iemand met humor van wie wij op kantoor iets kunnen leren.



Aanbod

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie en aansprekende projecten. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien met opleidingen.
In Bowers vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling; je hebt een opleidingsbudget dat ervoor zorgt dat je kennis up to date blijft. Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk en zorgen ervoor dat we nooit overwerken.

Bovendien kun je rekenen op:
– Een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden (CAO) zoals een goed salaris;
– Auto van de zaak;
– Veel vrije tijd;
– Gave activiteiten;
– Opleidingen;
– Een financieel gezonde werkgever.

Wij zijn hard op zoek, heb je interesse? Bel of app mij dan gelijk, ik ben bereikbaar op 06-21298202!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in