+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Heb je ervaring als uitvoerder in de elektrotechniek en hou je van afwisselend werk? Dan is deze functie iets voor jou. Samen met een team van elektromonteurs ga je aan de slag op verschillende plekken. Je krijgt de kans om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Plus, er zijn goede kansen voor opleidingen. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Heb je ervaring als uitvoerder en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de elektrotechniek? Heb je ervaring als uitvoerder en met het uitvoeren en begeleiden van projecten? Lees dan snel verder!


Organisatie

Onze organisatie is een middelgroot familiebedrijf en een elektrotechnisch installatiebedrijf gespecialiseerd in de elektrotechniek. Het bedrijf ontwerpen, installeren en bieden service en onderhoud voor elektrotechnische installaties, beveiligingstechniek, data en licht en krachtstroominstallaties voor de particulieren sector, utiliteit zoals horeca, kantoren, scholen, winkelpanden en zorginstellingen, defensie, overheidsinstellingen en gemeentes. Het bedrijf ontwikkelen concepten en duurzame oplossingen. We bestaan ruim 40 jaar en hebben inmiddels 85 medewerkers in dienst en er heerst een open, nuchtere sfeer en korte communicatielijnen.


Functie

Als uitvoerder werk je in een afwisselende functie en werk je samen in een team van ervaren elektromonteurs, leerling monteurs en hulpmonteurs op verschillende projecten. Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende nieuwbouw en renovatieprojecten voor de particulierensector, utiliteit zoals horeca, kantoren, scholen, winkelpanden, defensie en overheidsinstellingen en voor gemeentes en heb je de leiding over de elektromonteurs op de bouwplaats of locatie, het aansturen van monteurs, het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties, werkvoorbereiding, begeleiden van monteurs en het onderhouden van contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers.


Functie eisen

Als uitvoerder ben je in het bezit van: 

  • Een afgeronde MBO niveau 2 of 3 opleiding richting Elektrotechniek 
  • Een geldig VCA VOL
  • Ervaring als uitvoerder
  • Een rijbewijs B en eigen vervoer 
Aanbod

Als uitvoerder werk je in een afwisselende functie en werk je samen in een team van elektromonteurs op verschillende locaties in Noord-Holland. Als uitvoerder werk je bij een middelgroot familiebedrijf en een elektrotechnisch installatiebedrijf in de elektrotechniek met doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden. Een goed salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Sollicitatie

Telefoonnummer: 072-7440035 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in