+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schagen.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Schagen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij zijn een middelgroot installatiebedrijf en zoeken een ervaren uitvoerder in de grond,-weg en waterbouw. Als uitvoerder leid je projecten en geef je een team aan. Je krijgt een goed salaris, kans op opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Ook bieden we een bus met topgereedschap. Je werkt op verschillende plekken in Noord-Holland. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben je een ervaren uitvoerder met een aantal jaar ervaring in de grond,-weg en waterbouw en wil jij ons team komen versterken? Wij zijn een middelgroot bedrijf en een allround installatiebedrijf gespecialiseerd in de grond,-weg en waterbouw en zoeken een ervaren uitvoerder! Heb jij ervaring, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je interesse in deze functie? Lees dan snel verder!


Organisatie

Onze organisatie is een middelgroot allround installatiebedrijf en is gespecialiseerd in infrastructurele elektrotechniek. Ons bedrijf ontwerpen, installeren en bieden service en onderhoud aan voor openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, detectiesystemen, objectverlichting, laagspanningsaansluitingen, asfalt zagen, kabelwerk en leidingwerk voor de civiele aannemingsbedrijven, provincies, gemeentes en voor de Rijkswaterstaat. Ons bedrijf bestaat al ruim 80 jaar en heeft naast het hoofdkantoor in Noord-Holland ook verschillende werklocaties. Ons organisatie heeft inmiddels 70 medewerkers in dienst en is een modern bedrijf met een open, nuchtere sfeer en korte communicatielijnen.


Functie

Je werkt als uitvoerder in een afwisselende en leidinggevende functie. Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het leiding geven aan een team en het uitvoeren van complexe projecten. De werkzaamheden bestaan uit het leiding geven aan een team van voormannen, monteurs en onderaannemers, het plannen en begeleiden van projecten, het overleggen met opdrachtgevers over de uitvoering van projecten, het leveren van inhoudelijke bijdrage tijdens de ontwerpfase van projecten en het zorgdragen voor kwaliteit, veiligheid, facturering en financiële afhandeling van projecten. Daarbij onderhoud je contact met derden o.a. monteurs, bedrijfsbureau en projectleiders. 


Functie eisen

Als uitvoerder ben je in het bezit van:

  • Een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding Uitvoerder Bouw en Infra en/of Elektrotechniek
  • Een geldig VCA of bereid om deze te behalen
  • Ervaring als uitvoerder in de infra of grond,-weg en waterbouw
  • Een rijbewijs B 
Aanbod

Als uitvoerder kom je te werken in een team en werkt op verschillende locaties in Noord-Holland. Wij bieden je een GOED salaris, waar nodig opleidingen/cursussen, pensioen, doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld een aansturende functie, een bus met zeer goed gereedschap en een luisterend oor voor jouw wensen.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Wil je meer weten over de functie grondwerker of ben je op zoek naar een gelijke vacature als grondwerker in de grond,-weg en waterbouw? Neem dan contact op met onze vestiging Alkmaar

Telefoonnummer: 072-7440035 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in