+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

HR Business Partner Zwaagdijk-Oost

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Action

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de en internationale omgeving van het Action hoofdkantoor als HR Business Partner. Met onze ambitieuze groeiplannen, bieden we je de kans om deel uit te maken van een team dat echt impact maakt. Je ondersteunt diverse afdelingen, bouwt sterke relaties op en draagt bij aan de ontwikkeling van duurzame teams. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, de mogelijkheid tot thuiswerken, en een filevrije locatie. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

HR Business Partner Internationaal Hoofdkantoor (IHQ)

(Fulltime / Parttime, 32-38 uur per week)

Het hoofdkantoor van Action kenmerkt zich door een dynamische en internationale omgeving. Als HR Business Partner voel jij je thuis in een dynamische organisatie. We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en hebben een uitdagende groeistrategie voor de komende jaren. Met jouw drive, enthousiasme en kennis help je ons onze doelen te bereiken door onze managers op het internationale hoofdkantoor te ondersteunen en uit te dagen op het gebied van HR-gerelateerde kwesties.   
 

Dit zijn jouw dagelijkse actions

Action groeit snel, we streven ernaar om 1 nieuwe winkel per dag te openen! Om de groei bij te kunnen houden, breiden onze teams uit, veranderen onze werkvormen en moeten onze systemen, tools en processen worden afgestemd om die groei te ondersteunen. In de rol van HR Business Partner ondersteun je verschillende IHQ-afdelingen, bv. de afdelingen Finance, Real Estate en Communicatie. 

Als HR Business Partner maak je deel uit van de managementteams en bouwt op alle niveaus sterke relaties op met je stakeholders (van teamleider tot directeur). Samen met de managers creëer, update en bewaak je de voortgang van People Plans en personeelsplanningen. Je definieert trainingsbehoeften en stuurt/bewaakt actieplannen voor betrokkenheid. Je bent de schakel tussen business en recruiters, zorgt voor een solide kandidatenpijplijn en werft nieuwe collega's van het juiste kaliber aan. Door onze groei moeten we onze organisatiestructuur voortdurend evalueren. HR speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van het bedrijf bij de voorbereiding en uitvoering van organisatorische veranderingen, zodat we duurzame teams kunnen opbouwen. Tijdens de prestatiemanagementcyclus informeer je managers over wat ze moeten doen, bewaak je de voortgang, organiseer en faciliteer je talentbeoordelingen. Je daagt je collega's graag uit op alle niveaus. Als sparringpartner ben je in staat om businessbehoeften te vertalen naar werkbare (business)plannen. Je reageert tijdig op vragen van collega's over HR-processen en/of beleid. We moedigen je aan om ons te helpen groeien, te verbeteren en een sterke HR-organisatie op te bouwen. 

Omdat we een dynamische organisatie zijn, moet je dagelijks prioriteiten stellen, plannen, uitvoeren (indien nodig ad hoc) en evalueren. Je vindt het leuk om in een internationale omgeving te werken. 
 

Dit wordt jouw team

De afdeling HR op het internationale hoofdkantoor bestaat uit verschillende expertisecentra (Recruitment, Compensation & Benefits, People development, HR Projects, Legal) en onze afdeling HR Services, die verantwoordelijk is voor de HR-administratie en salarisbetalingen van al onze medewerkers. Het HR Business Partner-team ondersteunt de afdelingen op het internationale hoofdkantoor. Binnen dit team heb je je eigen verantwoordelijkheden en werk je nauw samen met de overige HR-teams. Je zorgt ervoor dat je collega's regelmatig worden geüpdatet over ontwikkelingen of komende processen.

Wil jij met jouw ideeën bijdragen aan de verdere professionalisering van ons HR-team? Take Action!

Dit ben jij

Je bent in staat om sterke relaties op te bouwen met managers en collega's. Binnen onze dynamische organisatie schakel je snel. Het ene moment werk je op strategisch niveau en op het andere moment vragen tactische en operationele onderwerpen je aandacht. Je bent zichtbaar in de organisatie en zet HR-thema's op de agenda, je adviseert managers en medewerkers over HR-processen, beleid en tools. Als business partner leer je de afdelingen kennen, begrijp je de businessplannen, vertaal je deze naar pragmatische People Plans en weet je hoe je teams kan ondersteunen op basis van je HR-expertise. 

En verder heb je:

  • Een bachelordiploma (bij voorkeur in HRM of International Business) 
  • minstens 6 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen een gecentraliseerde organisatie
  • uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels (zowel gesproken als schriftelijk)
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel en biedt zowel gevraagd als ongevraagd advies
Wat wij bieden

Verrassend veel! Vanuit onze bruisende thuisbasis in Nederland heb je impact op heel Europa. De teller staat nu op meer dan 2.500 winkels in 12 landen en miljoenen smiles van onze klanten. En we hebben grote groeiambities. Voor Action en voor jou. Want onze groei betekent dat jij steeds nieuwe stappen kunt zetten. Een andere functie, een interessant innovatieproject, nieuwe vaardigheden: je kunt je als professional onbegrensd ontwikkelen. En dat alles in een cultuur waar onze gedeelde waarden echt geleefd worden: klantgerichtheid, teamwork, eenvoud, discipline, kostenbewustzijn en respect.

Wist je dat je bij ons ook kunt rekenen op:

  • 24 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 extra dagen bij te kopen (op basis van 38 uur per week) 
  • Een jaarlijkse bonus tussen de 10 en 20% op basis van persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om 40% thuis te werken, natuurlijk in afstemming met je team en leidinggevende
  • Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en reiskosten- en thuiswerkvergoeding. Zwaagdijk-Oost is filevrij te bereiken en slechts 30 minuten met de auto vanuit Amsterdam. 
Hoe wij bijdragen aan de samenleving

Ken je Action alleen van de winkels, dan gaat er een wereld voor je open als je bij ons komt werken. Zo zijn we achter de schermen hard aan het werk om positieve impact op de maatschappij en het milieu te maken. Wist je bijvoorbeeld dat we wereldwijd meer dan 2.500 kinderen sponsoren die opgroeien in een SOS Kinderdorp? Dat ons team de diversiteit van onze klanten weerspiegelt, met onder andere 124 nationaliteiten? Dat we nu al meer dan 92% van onze houtproducten en 100% van ons katoen duurzaam inkopen? En dat in meer dan de helft van onze winkels alleen maar energiezuinige led-verlichting brandt? Ja, ook dat is Action. Benieuwd welke initiatieven we nog meer faciliteren? Versterk ons team en ontdek het zelf.
 

Interesse?

We zijn er trots op om een inclusieve werkgever te zijn, en we nodigen iedereen die zich in de vacature herkent van harte uit om te solliciteren. Dus kom in actie en reageer nu op deze vacature!

En zo gaat het verder:

  1. Reactie op je sollicitatie binnen 14 dagen (en meestal eerder)
  2. Eerste gesprek met de leidinggevende en een collega
  3. Een online assessment om je beter te leren kennen
  4. Tweede gesprek met onder anderen je HR Business Partner 
  5. Welcome bij Action…

Tijdens het hele proces is jouw recruiter, je vaste aanspreekpunt en bereikbaar voor al je vragen.

We vinden integriteit van groot belang. Een pre-employmentscreening maakt daarom deel uit van het proces voor deze vacature. Vraag je recruiter om meer informatie.
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in