+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwaagdijk-Oost.
Laad meer vacatures

Procurement Manager HR Categories Zwaagdijk-Oost

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Action

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR Procurement als Manager bij een toonaangevend internationaal merk. In deze rol maak je deel uit van een team van inkoopprofessionals en draag je bij aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, de mogelijkheid tot thuiswerken, een aantrekkelijke bonusregeling, personeelskorting op aankopen, en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Procurement Manager HR Categories

32-38 uur

Ben jij hier om je loopbaan een boost te geven op het hoofdkantoor van een succesvol internationaal merk? Dan ben je aan het juiste adres. Hier vind je alle ruimte voor persoonlijke groei in een dynamische, markt overstijgende ambiance.
 

Dit zijn jouw dagelijkse 'Actions'

Als Procurement Manager HR benut je je expertise op het gebied van Procurement  en je kennis van het leverancierslandschap, zodat je een betrouwbare partner kunt zijn voor de HR-groepsonderdelen van Action, niet alleen op het hoofdkantoor, maar voor alle bestaande en toekomstige markten. 
Je managed en neemt deel aan uiteenlopende projecten met betrekking tot diverse HR-subcategorieën, zoals Talent Recruitment, External Workforce, Temporary Labour en andere arbeidsgerelateerde zaken.

Dagelijkse taken:

  • Je bouwt solide en vertrouwensvolle relaties op met interne stakeholders en leveranciers;
  • Je moet een balans zien te vinden tussen strategische behoeften op de lange termijn, kostenefficiëntie op de korte termijn en beschikbare kennis van (toekomstige) ontwikkelingen;
  • Je ontwikkelt inkoopstrategieën voor categorieën om de impact van inkoopactiviteiten te prioriteren;
  • Je voert leveranciers- en contractmanagement uit voor de belangrijkste leveranciers van de categorie, evenals het doen van tenders, onderhandelingen en selecteren van nieuwe leveranciers;
     
Maak kennis met je team

Ons inkoopteam bestaat uit 15 inkoopprofessionals, elk met hun eigen expertise. 
Action groeit elk jaar exponentieel en dat brengt extra verantwoordelijkheid met zich mee voor de inkoopfunctie. We hebben je hulp nodig!
Dit zijn een paar van je mogelijke collega's! - Sjoerd Wolthoorn, Anke Brands, Peter John Botha
 

En dit ben jij

We zijn op zoek naar een energieke en ambitieuze kracht die goed uit de voeten kan in een dynamische, snelle omgeving en die zich herkent in de functie van een professional op het gebied van HR Procurement. Je bent een pragmatisch en zelfstandig teamlid dat graag oplossingen vindt voor uitdagende situaties.
Je bent niet bang om je uit te spreken en de status quo uit te dagen, terwijl je professioneel blijft en zinvolle relaties kunt opbouwen met alle belanghebbenden. 

Verder heb je:

  • Relevante HBO- of academische achtergrond (financiën, HRM, inkoop, business), Nevi 2 is een pré
  • Minimaal 7 jaar werkervaring in vergelijkbare functies, bij voorkeur op internationale schaal;
  • Ervaring met miljoenenuitgaven;
  • Zeer analytisch, probleemoplossend, sterk interpersoonlijk en onderhandelingsvaardig. Een proactieve instelling met zakelijk inzicht;
  • Ervaring met contract en suppliermanagement
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid in het Engels. Elke andere taal is een groot pluspunt
     
Wat wij bieden

Verrassend veel méér! Vanuit onze levendige thuisbasis in Nederland heb je impact op heel Europa. De teller staat nu op ruim 2.500 filialen in 12 landen en miljoenen klanten met een brede glimlach op hun gezicht. En we hebben flinke groeiambities. Voor Action en voor jou. Want onze groei betekent dat je voortdurend nieuwe stappen kunt zetten. Een andere baan, een aantrekkelijk innovatieproject, nieuwe vaardigheden: als professional krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. En dat allemaal in een cultuur waarin onze gedeelde waarden daadwerkelijk worden nageleefd Klantgerichtheid, teamwork, eenvoud, discipline, kostenbewustzijn en respect. 

Weet dat je bij ons ook kunt rekenen op:

  • Een marktconform salaris.
  • 24 vakantiedagen en de optie om 5 dagen extra te kopen (op basis van een 38-urige werkweek).
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om tot 40% thuis te werken, uiteraard in overleg met je team en manager.
  • Jaarlijkse bonus tussen 10% en 20% op basis van persoonlijke en zakelijke doelstellingen.
  • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action.
  • Een goede pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en een reiskostenvergoeding. Zwaagdijk-Oost kent geen files en ligt op slechts 30 minuten rijden van Amsterdam. 
Hoe wij bijdragen aan de samenleving

Als je Action alleen kent van het winkelen, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open als je bij ons komt werken. Achter de schermen werken we er bijvoorbeeld hard aan om een positieve impact te hebben op de maatschappij en het milieu. Wist je bijvoorbeeld dat we wereldwijd meer dan 2000 kinderen sponsoren die opgroeien in een SOS Kinderdorp? Of dat ons team een afspiegeling is van de diversiteit van onze klanten met 124 nationaliteiten? Dat we al 70% van onze houten artikelen en 86% van ons katoen duurzaam inkopen? En dat in meer dan de helft van onze filialen alleen energiezuinige ledverlichting wordt gebruikt? Ja, ook dat is Action. Benieuwd welke andere acties we mogelijk maken? Sluit je aan bij ons team en ontdek het zelf.

Interesse?

We zijn een inclusieve werkgever en daar zijn we trots op. Iedereen die zich in de vacature herkent, nodigen we dan ook graag uit om te solliciteren. Dus onderneem nu actie en reageer op deze vacature!

Wat je vervolgens kunt verwachten:

  1. Je krijgt binnen 14 dagen een reactie op je sollicitatie (meestal zelfs eerder)
  2. Eerste gesprek met de leidinggevende en een medewerker
  3. Online assessment om je beter te leren kennen
  4. Een tweede gesprek met onder meer je recruiter
  5. Welkom bij Action!

Tijdens het hele proces is je recruiter je vaste aanspreekpunt en staat hij of zij klaar om al je vragen te beantwoorden.
Integriteit is voor ons heel belangrijk. Een screening voorafgaand aan de indienstneming maakt dan ook deel uit van de procedure voor deze vacature. Vraag je recruiter naar meer informatie.
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in