+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwaagdijk-Oost.
Laad meer vacatures

Talent Specialist Zwaagdijk-Oost

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Action

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Talent Specialist bij ons speel je een belangrijke rol in het ontwikkelen en verbeteren van talent- en performance programma's. Je krijgt de kans om impact te maken op de groei van onze medewerkers en ons bedrijf. Je werkt samen in een team dat zich inzet voor de ontwikkeling van iedereen. Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen, met ruimte voor nieuwe taken en projecten. We bieden ook flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Talent Specialist

(Fulltime / Parttime, 32-38 uur per week)

Wat ga je doen als Talent Specialist? In deze rol draait het om het ontwikkelen en implementeren van talent- en performance programma's voor Action.
 

Dit zijn jouw dagelijkse actions

Als Talent Specialist speel je een cruciale rol in het vormgeven van talentprogramma’s binnen Action. Terwijl wij blijven groeien, zowel in Nederland als daarbuiten, zijn we druk bezig met het vernieuwen van bestaande talentprogramma's en het ontwikkelen van nieuwe concepten en initiatieven.

We zijn op zoek naar mensen met vaardigheden op het gebied van talent- en leiderschap. Voel je vrij om te solliciteren als je interesse en ervaring hebt in een van de volgende gebieden. Afhankelijk van je interesse en capaciteiten, kun je betrokken zijn bij een of meer van de volgende onderwerpen:

  • Optimalisatie van het performance management process door procedures te verbeteren en te stroomlijnen waarmee we het succes van onze medewerkers en de groei van de organisatie bevorderen.
  • Ontwikkeling van nieuwe talentprogramma's, zoals traineeships voor starters en groeitrajecten voor managers.
  • Ontwerp van onboardingprogramma's en modules om een gestroomlijnde en consistente introductie voor al onze medewerkers te bieden.
  • Uitvoeren van engagement initiatieven en enquêtes ter ondersteuning van ons luister programma voor medewerkers.
  • Ontwikkeling en optimalisatie van leiderschapsontwikkelingsprogramma's, van het creëren van inhoud tot het implementeren van initiatieven.
  • Bevordering van diversiteit en inclusie door het ontwikkelen van beleid en processen voor de organisatie, met als doel een werkomgeving te creëren waarin elke persoon zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

Als talent specialist krijg je de kans om een betekenisvolle impact te hebben op de professionele en persoonlijke groei van onze medewerkers, terwijl je tegelijkertijd aan je eigen carrière binnen Action werkt. Help ons in het creëren van een omgeving waarin iedereen zich happy voelt, en samen zullen we zowel onze klanten als medewerkers blijven verrassen en enthousiasmeren.
 

Dit wordt jouw team

Maak kennis met de vakkundigheid en de businesspartnerteams van Action HR. Samen met toegewijde professionals zetten we ons in voor alle huidige en toekomstige medewerkers bij Action en dragen we bij aan de snelle groei van ons bedrijf. Deze snelle groei zorgt voor veel dynamiek, waardoor je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen, verantwoordelijkheid te nemen en de organisatie vooruit te helpen. Onze leidraad: elke dag beter. In onze internationale omgeving maak je het verschil tijdens uitdagende en complexe projecten. Bijvoorbeeld het opstellen van een betrokkenheidsonderzoek voor 12 landen? Ontdek het zelf bij Action HR.
 

Dit ben jij

Als specialist ben je in staat om met jouw conceptuele begrip van het onderwerp te leiden en heb je de vaardigheden dit  van conceptontwikkeling tot implementatie te brengen. Bij Action houden we het graag simpel, wat ons in staat stelt om snel van idee naar praktijk te gaan. Als je er energie van krijgt dingen verder te brengen en in staat bent om behoeften te definiëren, een plan van aanpak op te stellen, inzichten te bieden over de beste manier van handelen en snel te handelen, dan is dit iets voor jou.  

En verder heb je: 

  • minstens 5 jaar werkervaring op het gebied van People & Talent Development binnen een complexe HR-omgeving 
  • Ervaring in het zelfstandig beheren van programma's met betrekking tot talent, engagement of learning en development 
  • Vloeiende beheersing van het Engels (zowel gesproken als geschreven)
Wat wij bieden

Verrassend veel! Vanuit onze bruisende thuisbasis in Nederland heb je impact op heel Europa. De teller staat nu op meer dan 2.500 winkels in 12 landen en miljoenen smiles van onze klanten. En we hebben grote groeiambities. Voor Action en voor jou. Want onze groei betekent dat jij steeds nieuwe stappen kunt zetten. Een andere functie, een interessant innovatieproject, nieuwe vaardigheden: je kunt je als professional onbegrensd ontwikkelen. En dat alles in een cultuur waar onze gedeelde waarden echt geleefd worden: klantgerichtheid, teamwork, eenvoud, discipline, kostenbewustzijn en respect.

Wist je dat je bij ons ook kunt rekenen op:

  • 24 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 extra dagen bij te kopen (op basis van 38 uur per week) 
  • Een jaarlijkse bonus tussen de 7,5 en 15% op basis van persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om 40% thuis te werken, natuurlijk in afstemming met je team en leidinggevende
  • Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en reiskosten- en thuiswerkvergoeding. Zwaagdijk-Oost is filevrij te bereiken en slechts 30 minuten met de auto vanuit Amsterdam. 
Hoe wij bijdragen aan de samenleving

Ken je Action alleen van de winkels, dan gaat er een wereld voor je open als je bij ons komt werken. Zo zijn we achter de schermen hard aan het werk om positieve impact op de maatschappij en het milieu te maken. Wist je bijvoorbeeld dat we wereldwijd meer dan 2.500 kinderen sponsoren die opgroeien in een SOS Kinderdorp? Dat ons team de diversiteit van onze klanten weerspiegelt, met onder andere 124 nationaliteiten? Dat we nu al meer dan 92% van onze houtproducten en 100% van ons katoen duurzaam inkopen? En dat in meer dan de helft van onze winkels alleen maar energiezuinige led-verlichting brandt? Ja, ook dat is Action. Benieuwd welke initiatieven we nog meer faciliteren? Versterk ons team en ontdek het zelf.
 

Interesse?

We zijn er trots op om een inclusieve werkgever te zijn, en we nodigen iedereen die zich in de vacature herkent van harte uit om te solliciteren. Dus kom in actie en reageer nu op deze vacature!

En zo gaat het verder:

  1. Reactie op je sollicitatie binnen 14 dagen (en meestal eerder)
  2. Eerste gesprek met de leidinggevende en een collega
  3. We willen je graag beter leren kennen, daarom vragen we je een online assessment te maken
  4. Tweede gesprek met onder anderen je HR Business Partner 
  5. Welcome bij Action…

Tijdens het hele proces is jouw recruiter, je vaste aanspreekpunt en bereikbaar voor al je vragen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in