+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Omgevingsmanager Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jobcenter

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Over de opdrachtgever:
Je standplaats is op ons nieuwe kantoor in Zwolle, daarnaast werk je regelmatig op projectlocatie of een dag vanuit huis.


Functie omschrijving

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar een omgevingsmanager die zijn of haar vaardigheden wil inzetten voor de energietransitie. De ideale kandidaat heeft ervaring op het gebied van projectcommunicatie, stakeholdermanagement en vergunningenmanagement en voelt zich het meest thuis in een dynamische projectorganisatie.

In deze functie werk je aan indrukwekkende technische projecten binnen de energie-infrastructuur, zoals het aanleggen van een nieuw tracé of hoogspanningsstation, of de renovatie van een bestaand station. Je past jouw communicatievaardigheden effectief toe op de projecten en binnen het team. Je motiveert en inspireert mensen en begeleidt ze in het nemen van beslissingen. Ook schakel je gemakkelijk tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je communicatie is proactief, helder en ondersteunend.

Je bent verantwoordelijk voor een snelle en effectieve voorbereiding, aanvraag en verlening van vergunningen en private-toestemmingen (GBO). Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van heldere communicatieplannen. Je inventariseert wat er nodig is op het gebied van ecologie, niet-gesprongen explosieven, archeologie, bodem, land, water en flora & fauna. Je beoordeelt de onderzoeksrapporten en geeft proactief advies op basis van je bevindingen. Je rapporteert aan de projectleider en weet welke stappen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken en het projectteam te adviseren op het gebied van omgevingsmanagement.

Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen van relaties en netwerken en communiceert proactief met verschillende belanghebbenden zoals beheerders, overheden, bewoners, grondeigenaren, bedrijven en andere belanghebbenden. Je bent nauw betrokken bij de uitvoering om te controleren of de afspraken met de omgeving daadwerkelijk worden nageleefd.


Functie eisen

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en hebt daarnaast cursussen en/of trainingen gevolgd op het gebied van omgevingsmanagement of projectmanagement.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en hebt affiniteit met techniek.
  • Je bent zelfstandig en kunt goed functioneren in een dynamische omgeving, waarbij een prettige werksfeer belangrijk is.

Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt onze opdrachtgever jou:

  • Een salaris tussen €3200,- en €5000,- bruto per maand (bij een werkweek van 40 uur), afhankelijk van je ervaring en kennis.
  • Een flexbudget van 18% van je bruto maandsalaris, dat je vrij mag besteden aan bijvoorbeeld extra verlofdagen of als maandelijks extraatje. We bieden ook een pensioenregeling bij ABP en een leaseauto met tankpas voor onze projecten.
  • Om te zorgen dat onze medewerkers vitaal blijven, krijg je elk jaar €500,- bruto aan duurzaam inzetbaarheid budget. Hiermee kun je bijvoorbeeld een sportabonnement of een fiets aanschaffen.
  • Voor deze functie geldt de CAO Netwerkbedrijven.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in