+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Ervaren omgevingsmanager infrastructurele projecten Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Provincie Overijssel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.935 - € 5.564 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als omgevingsmanager bij een toonaangevende organisatie krijg je de kans om leiding te geven aan omgevingsmanagement in diverse infraprojecten. Je speelt een sleutelrol in het verbinden van projecten met de omgeving, waarbij je impact maakt op meerdere vlakken. Naast een competitief salaris bieden we uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een aanzienlijk Individueel Keuze Budget, een Persoonlijk Budget Duurzame Inzetbaarheid, en de mogelijkheid tot hybride werken. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij als omgevingsmanager op zoek naar uitdagende infraprojecten? Dan kun jij bij provincie Overijssel een prominente rol spelen in het verbinden van onze projecten met de omgeving.


Jouw uitdaging

Als omgevingsmanager word je verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement in één van onze nieuwbouw- en vervangingsprojecten van de provinciale infrastructuur. Je voert regie in grotere en complexe infrastructurele projecten. Dit kan zijn in één van onze investeringsprojecten. Hierbij kun je denken aan projecten zoals de Zwartewaterbrug, knooppunt Raalte, N760.

Met jouw ervaring ben je een waardevolle rolhouder in het IPM-team en volwaardige partner voor de projectleider. Je hebt de voelsprieten om signalen uit de omgeving op te vangen, zodat je moeiteloos in gesprek blijft. Daarbij behoud je altijd het overzicht, zelfs in uitdagende situaties. Je informeert betrokkenen over plannen en haalt daarbij ook wensen en eisen op die vertaald worden naar contracteisen en meegenomen kunnen worden in de realisatie van het project. Als omgevingsmanager ben je het gezicht voor de omgeving en zorg je voor adequate informatievoorziening. Je sluit het projectteam tijdig aan, bij relevante zaken die in de omgeving spelen en raakvlakken hebben met het project.

Jij kan écht impact maken. En dat in een dynamisch krachtenveld. Je hebt continu zicht op de impact van jouw werk op andere vakgebieden, maar ook op politiek-bestuurlijk vlak.

Naast je projecten draag je bij aan de ontwikkeling van het omgevingsmanagement voor onze projecten. Ook initieer je actuele thema's, zoals het inspelen op veranderende wetgeving en de inzet van burgerparticipatie binnen onze projecten.

Kortom: in deze baan kun jij écht het verschil maken in het verbinden van jouw infrastructurele projecten met de omgeving.


Jouw plek in de organisatie

Welkom bij het expertiseteam van Project Advies binnen de afdeling Wegen en Kanalen (WKPA). In ons team word je omringd door deskundige collega's op het gebied van projectbeheersing, planning, risicomanagement en contractmanagement. We zijn een divers team van ruim 35 professionals die klaar staan om samen met jou de provinciale infrastructuur naar een hoger niveau te tillen. Sluit je aan bij onze vakkundige collega's, zoals Johannes Vermeulen, Sander Buijze en Mathilde Palma van het cluster omgevingsmanagement. Dan bouwen we samen verder aan een betere toekomst voor de prachtige provincie Overijssel. Wil je alvast een voorproefje van ons werk? Bekijk dan deze inspirerende video vol met uiteenlopende projecten. 


Jouw profiel

Als omgevingsmanager speel jij een cruciale rol in het succes van onze projecten. Wij zoeken daarom een gedreven professional zoals jij, die met passie en vaardigheden stevig kan bijdragen aan de ontwikkeling van onze provincie.

Jouw kennis en expertise maken jou dé geschikte kandidaat voor deze uitdagende rol als omgevingsmanager. Jij hebt daarom het volgende:

  • aantoonbaar hbo+ niveau;
  • bewezen trackrecord  als omgevingsmanager;
  • werkervaring binnen infrastructurele projecten in zowel de planstudiefase, voorbereidings- en de realisatiefase is een pré;
  • je bent bekend met conditionerende werkzaamheden, zoals vergunningen- en ruimtelijke ordeningsprocedures, grondverwerving en kabels & leidingen.

Werken binnen de overheid is jou op het lijf geschreven. Je navigeert moeiteloos door complexe context en kunt jouw projecten afstemmen op de belangen van zowel interne als externe belanghebbenden. Resultaten boeken is jouw tweede natuur, en je begrijpt als geen ander hoe cruciaal omgevingsmanagement is voor het succes van projecten. Jij hebt het instinct om signalen uit de omgeving op te vangen en weet altijd het gesprek gaande te houden. Het smeden van samenwerkingsstructuren zit in jouw DNA. Je kunt verschillende belangen, ambities en posities inschatten en hebt het vermogen om tot consensus te komen, zelfs in uitdagende situaties.


Wij bieden

Samen werken aan een mooi Overijssel? In een inspirerende werkomgeving haal jij het beste uit jezelf. Uiteraard belonen we je voor je inzet. In geld, kansen en persoonlijke ontwikkeling:

  • een salaris van minimaal €3.935,54 en maximaal €5.564,56 (schaal 11) bij een 36-urige werkweek. Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring; 
  • een Individueel Keuze Budget van maar liefst 22,37% van je jaarsalaris. Hierin is o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof ondergebracht. Je bepaalt zelf binnen grenzen wanneer en waarvoor je het budget inzet;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 100% loondoorbetaling bij ouderschapsverlof in het eerste geboortejaar en diversiteitsverlof waardoor jij je eigen feestdag kunt kiezen;
  • een Persoonlijk Budget Duurzame Inzetbaarheid (PBDI) van €5.000,- per 5 jaar, waardoor je tal van mogelijkheden hebt om cursussen en opleidingen te volgen;  
  • een dienstverband voor 28-36 uur per week, voor de duur van 1 jaar met de intentie voor een vast dienstverband bij goed functioneren;
  • we hebben een informele werksfeer in een werkomgeving waar we hybride werken. Om ook je thuiswerkplek goed in te richten kennen wij een regeling voor thuiswerkmiddelen. 

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Wij horen graag van jou! We staan altijd open voor een kop koffie of een informeel gesprek, om samen te onderzoeken of we bij elkaar passen. De gesprekken vinden plaats op maandag 13 mei 2024 (ochtend). Het arbeidsvoorwaardengesprek is op dinsdag 21 mei 2024 (middag). Alle gesprekken zijn in Zwolle.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Dan kun je terecht bij Karin te Molder - teamleider Project Advies. Dit kan via 06 31 10 00 61 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wil je meer weten over de wervings- en selectieprocedure? Neem dan contact op met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton op deze pagina.


Je kunt solliciteren tot en met 5 mei 2024.

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een werving & selectiebureau of andere intermediair. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.  

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in