+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Technisch manager hoogspanning Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jobcenter

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Over de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever is dé expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) hoogspanningsinstallaties. Zij helpen klanten als netbeheerders, energie-opwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt. Onze opdrachtgever staat voor technisch vooruitstrevende oplossingen.


Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Als Technisch Manager ben jij verantwoordelijk voor het technische succes van hoogspanningsstation- en energietransitieprojecten voor zowel TenneT als de grootzakelijke markt. Dit betekent dat jouw taak is om het technische resultaat van het project te garanderen.

Je werkt aan verschillende projecten, soms één groot project en soms meerdere projecten tegelijkertijd. Binnen het projectteam werk je nauw samen met de projectmanager, contractmanager, hoofduitvoerder, werkvoorbereiders, commissioning engineer en inkoper. Je communiceert dagelijks met onze opdrachtgevers en stakeholders om de voortgang van de projecten te bewaken. Je zorgt er ook voor dat de technische kennis binnen de organisatie wordt gedeeld.

In jouw rol coördineer en motiveer je de engineers en zorg je voor de juiste taakverdeling. Je houdt je bezig met commerciële en operationele zaken, waaronder kwaliteitsbewaking, het signaleren van knelpunten en het initiëren van verbeteringen. Je adviseert en coacht het projectteam en stakeholders over kwaliteit, innovatie en veiligheid en de impact daarvan.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang en kwaliteit van uitbestede engineering aan gecontracteerde partijen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat het hele projectteam professioneel en efficiënt werkt en dat de wensen van de opdrachtgever worden nageleefd.


Functie eisen

Waar zijn wij naar op zoek?
Voor deze functie zoeken wij iemand die leergierig, initiatiefrijk, creatief, resultaatgericht, mensgericht, energiek en leidend is. We vragen daarbij om een afgeronde hbo/wo technische opleiding en aantoonbare leiderschapservaring. Werkervaring in een andere industrie kan van toegevoegde waarde zijn. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist, maar ervaring in de elektrische richting is geen vereiste. Wij faciliteren passende post-hbo opleidingen om de kennis bij te spijkeren.


Arbeidsvoorwaarden

Wat onze opdrachtgever jou biedt:

  • We bieden een passend salaris op basis van jouw ervaring.
  • We voorzien je van alle nodige materialen, zoals een leaseauto, laptop en smartphone, voor een goede uitvoering van je functie.
  • De cao Netwerkbedrijven is van toepassing op deze functie.
  • Je ontvangt een flexbudget als extra inkomen bovenop je salaris. Je bepaalt zelf hoe je dit budget wilt besteden, bijvoorbeeld als maandelijks extraatje of voor het bekostigen van een langgewenste hobby.
  • We bieden een pensioenregeling via ABP.
  • In het kader van duurzame inzetbaarheid stellen we jaarlijks een budget van €500,- bruto beschikbaar voor bijvoorbeeld een sportabonnement, ter bevordering van je vitaliteit als medewerker en ons gezamenlijke succes als bedrijf.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in