+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Schilder Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.600 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij een ervaren schilder die op zoek is naar een stabiele baan? Bij Faber hebben wij die mogelijkheid voor jou! Als gedreven vakman en schilder met passie en oog voor het schildersvak, bieden wij jou uitdagende projecten en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij zoeken een ervaren schilder uit de regio Zwolle die in staat is om hoogwaardig vakwerk af te leveren. Jouw inzet voor het schildersambacht wordt bij ons erkend en beloond met uitdagende opdrachten en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.


Ben jij het?

Ben jij de schilder met passie, ervaring en heb je de opleiding tot schilder afgerond? Dan drinken wij graag een kopje koffie met jou En hé, als je nog geen diploma hebt maar wel de skills als schilder, laten we dan zeker even kletsen. Wij hebben mogelijkheden voor schildertalenten zonder papiertje. Verder is het handig als je in bezit bent van VCA basis (of je bent bereid om deze te halen via Faber) en in het bezit bent van een rijbewijs B.


Wat wij bieden

Bij Faber staat persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor zowel onze vakkrachten als opdrachtgevers, en bij ons ben jij de absolute prioriteit. Doordat wij ons specifiek richten op de schildersbranche, kunnen wij spreken met kennis van zaken. Wij belonen onze vakmensen volgens de schilders CAO. Hierdoor bouw je direct aan je pensioen en varieert je salaris tussen de €2.600 en €3.600. Bij Faber heb je de vrijheid om te kiezen tussen het Stipp- of het BPF Schilderspensioen, en wij assisteren je graag bij het maken van de juiste keuze. Als extraatje bieden wij twee opleidingen per jaar aan, zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen in jouw vakgebied. Want bij Faber streven we ernaar dat jouw carrière net zo stralend wordt als jouw schilderwerk!


Waar jij werkt

Als schilder bij dit bedrijf krijg je veel vrijheid. Er werkt een toegewijd team van vakmensen zij hebben wij zich gespecialiseerd in het transformeren van ruimtes naar levendige kunstwerken. Het bedrijf ademt creativiteit en vakmanschap, en zij geloven dat elk oppervlak een canvas is dat wacht om tot leven te worden gebracht. Wat hen onderscheidt, is niet alleen de technische bekwaamheid, maar ook de toewijding aan persoonlijke service. Zij begrijpen dat elk project uniek is, en daarom staan de wensen van de klant centraal. Of het nu gaat om het schilderen van een enkele kamer of het renoveren van een volledig pand, zij zetten zich in voor excellentie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in