+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Schilder Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.250 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Een dag als schilder begint in de auto. Je rijdt door de kop van Overijssel onderweg naar een mooie schilder klus. Op deze klus ga je met 4 andere collega's schilders verder richting de afronding van het project. Na een ronde om het huis zie je toch plots nog wat houtrot zitten, je overlegt snel met de klant en besluit dit toch even aan te pakken, hier draai jij immers als vakman je hand niet voor om. Na dit klusje loop je met de eigenaar van het huis een ronde om al het werk wat verzet is door te nemen, jullie krijgen de complimenten van de eigenaar en als bedankje sluiten jullie de dag af met taart die jullie gekregen hebben. Voordat je in de auto stapt overleggen jullie nog snel waar de nieuwe schilder klus start morgen en rij je met een voldaan gevoel naar huis.  


Ben jij het?

Ben jij iemand die graag verantwoordelijkheid op zich neemt en daar goed mee overweg kan? Dan zou deze functie als schilder wel eens perfect voor jou kunnen zijn. Ben jij in het bezit van een rijbewijs B en heb je daarnaast interesse in diverse aspecten van het schildersvak, zoals het behandelen van houtrot en het plaatsen van glas? Als dat het geval is, dan zouden wij wellicht een kop koffie moeten drinken. Een uurtje afspreken kan zomaar een positieve wending geven aan jouw professionele toekomst


Wat wij bieden

Als schilder bij Faber waarderen wij jou enorm. Je hebt een vast contactpersoon die regelmatig langskomt op de klus met iets lekkers. Tevens hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, samen gaan wij kijken op welke vakgebieden jij jezelf verder kan ontwikkelen en zoeken we hier passende opleidingen en cursussen bij. Zit jij helemaal op je plek bij het bedrijf en functioneer jij naar behoren? Dan is een vast dienstverband iets wat tot de opties behoort zodat jij zekerheid krijgt voor de komende jaren. Bij Faber hanteren wij de schilder CAO en kan je rekenen op een salaris van €2.500-€3.250 o.b.v. jouw ervaring. En dan nog iets leuks, wist je dat je voor ieder gewerkt uur als schilder bij Faber punten kunt sparen? Met deze punten kun je uiteindelijk leuke cadeaus bestellen. Hierbij kun je denken aan nieuwe gereedschappen, maar vergeet vooral de weekendjes weg niet! Tevens organiseren wij ieder jaar een gezellig barbecue met al jouw Faber collega's!


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber kom je in een klein familiebedrijf te werken. In deze hechte omgeving gaat het niet alleen om het schilderen van muren; het is een viering van traditie en een ode aan het ambacht. De eigenaren, met hun doorleefde handen en doorgewinterde ervaring, dragen de geschiedenis van elke verfklus met zich mee. Als schilder bij dit mooie bedrijf zie je de klanten niet alleen als opdrachtgevers, maar als vrienden van de familie of na een aantal jaar bekenden van jou. Waarbij de wens om een ruimte te transformeren in een thuis centraal staat.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in