+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Schilder Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder ben jij de kunstenaar die een leeg canvas omtovert tot levendige meesterwerken, denk hierbij aan onderhoudsprojecten of juist nieuwbouw. Als schilder heb jij een passie voor kleur, oog voor detail en een vaste hand. Hiermee breng jij ruimtes tot leven. Of je nu doorgewinterde professioneel bent of aan het begin van je schilderscarrière staat, in deze rol ben jij de held die elke kwaststreek telt.


Ben jij het?

Ben jij een communicatieve schilder, met veel enthousiasme en in het bezit van een rijbewijs B? Kan jij zelfstandig werken als schilder, ben jij nauwkeurig en betrouwbaar en kun jij projecten binnen de gestelde deadlines voltooien. Ook als je nog niet zelfstandig kunt werken, maar wel gemotiveerd bent solliciteer dan ook zeker!


Wat wij bieden

Als schilder bij Faber belonen wij onze vakmensen conform de CAO voor Schilders, dit houdt in dat je direct pensioen opbouwt en het salaris tussen de €2.500 en €3.500 is per maand. Dit is op basis van jouw ervaring als schilder.

  • Er zijn twee soorten pensioen waaruit jij kan kiezen wat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders.
  • Daarnaast wil Faber jou graag helpen door ontwikkelen, dit houdt in dat je twee cursussen of trainingen per jaar kan volgen via ons.
  • Ook spaar je met elk gewerkt uur punten op waarmee je in onze Faber App leuke cadeaus kan aanschaffen. Denk hierbij aan gereedschap, elektronica en leuke uitjes.
  • Daarnaast vinden wij de relatie met jou als schilder erg belangrijk, daarom ben je elk jaar ook welkom op de zomer barbecue en kerstborrel met alle Faber collega's. 
Ook heb je bij Faber als schilder een vast contactpersoon, zo weet je precies bij wie je moet zijn voor al je vragen.

Waar jij werkt

Je bent welkom bij een traditioneel familiebedrijf, door vader overgedragen aan zoon. Het is een groeiende multiculturele organisatie, deze dagelijks bezig is het met innoveren in technieken en materialen. Een bedrijf niet alleen gespecialiseerd in schilderwerk, maar ook in vloercoatings. Kwaliteit staat bij dit schildersbedrijf hoog in het vaandel, maar is er ook voldoende mogelijkheid om je verder te ontwikkelen als schilder. Wil je meer weten? Bel of app Bas op 06 53 46 14 38 of stuur een mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. (mailto:via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.)  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in