+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Allround Schilder Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.250 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

De week is weer begonnen en je mag weer doen waar je goed in bent! Je gaat als ervaren schilder weer naar een hele mooie klus in de buurt van Zwolle. Voor jou staat kwaliteit hoog in het vaandel en je gaat altijd voor die tien! Aan het einde van de dag kijk je trots naar je geleverde schilder prestatie. De klant komt er bij staan om zijn dank te uitten. Altijd fijn als jij klanten zo blij kan maken met je schilder kwaliteiten, toch? Samen met je fijne collega's geniet je van dit moment van waardering en blikken jullie alweer vooruit op morgen, dan mogen jullie namelijk weer andere klanten zo blij maken met een mooi geschilderd project!


Ben jij het?

Ben jij schilder in hart en nieren en heb je een aantal jaar schilder ervaring? Dan ben jij precies de kandidaat die we zoeken! Je werkt vrijwel altijd in een team samen maar mocht het eens zo zijn dat je alleen staat op een schilder klus dan kan jij je prima redden. Jij hebt met jouw ervaring meer dan genoeg kennis, daarnaast ben je in het bezit van een geldig VCA. Is deze verlopen? Geen probleem! Via Faber kan je deze gratis en voor niks opnieuw behalen. Je bent tevens in het bezit van een geldig rijbewijs.


Wat wij bieden

Als schilder bij Faber kan je rekenen op een loon volgens het schilders CAO. Dit kan variëren tussen €2.500-€3.250 per maand o.b.v. jouw ervaring. Daarnaast kan je het volgende verwachten:

  • Twee opleidingen per jaar (VCA, houtrot, etc.)
  • Pensioenkeuze tussen STIPP of BPF schilderpensioen
  • Doorgroeimogelijkheden naar een vast contract
  • Keuze uit salaris per week of per 4 weken
  • Een vast contactpersoon bij Faber
  • Waardering staat bij Faber hoog in het vaandel, naast dat wij regelmatig langskomen op de klus met iets lekkers, organiseren wij 2x per jaar een leuke borrel voor alle Faber vakmensen!
Waar jij werkt

Als schilder werk je bij dit bedrijf te midden van de charmante stad Zwolle. Dit schildersbedrijf is meer dan alleen een onderneming; het is een hoeksteen van vakmanschap en gemeenschap. In dit bedrijf ontmoeten erfgoed en innovatie elkaar op harmonieuze wijze. Met een team van lokale schilders die de kunst van het ambacht tot in de finesse beheersen, is dit schildersbedrijf een bekend gezicht geworden in de straten van Zwolle. De historische architectuur van de stad vormt het decor voor hun vakkundig uitgevoerde projecten, waar elke penseelstreek een eerbetoon is aan de rijke geschiedenis van de regio.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in