+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Supply Chain Manager Zwolle (Fulltime) Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Veneta.com

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 6.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Is het professionaliseren en optimaliseren van transport flows wereldwijd helemaal jouw ding? Zowel door de lucht, als over water en over de weg? 

En beschik je over leidinggevende ervaring? Heb je goede kennis van internationale Supply Chain en wil je leiding geven aan een klein, groeiend team van specialisten? Lees dan verder want hier heb je een goed match te pakken!


Beschrijving

Wat jij gaat doen
In de functie van Supply Chain Manager geef je leiding aan een inkoop professional en een logistiek medewerker die zich vooral bezig houden met bedrijfskritische processen zoals luchtvracht tenders, performance management van Freight Fowarders en last mile vervoerders, en met relatiemanagement. Belangrijk onderdeel is het oplossen van escalaties. 

Je identificeert risico’s binnen de supply chain en beheert deze.

Hiernaast geef je leiding aan een facilitair specialist die onder meer actief is met wagenparkbeheer, inkoop, contracten en bestellingen voor kantoor en allerlei facilitaire zaken met betrekking tot het pand. Je draagt zorg voor de ideale randvoorwaarden zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren. Ook begeleid je ze in hun ontwikkeling en fungeer je als vraagbaak. 

Je onderhandelt met leveranciers over contracten, prijzen en leveringsvoorwaarden. 

Je hebt kennis van relevante internationale wetgeving en houdt de ontwikkelingen daarvan in de gaten en acteert hier op. Ook zorg je voor naleving van kwaliteitsnormen en duurzaamheidsdoelstellingen.

Ook voorzie jij je leidinggevende, het MT lid voor Operations van gevraagd en ongevraagd advies doordat jij de ontwikkelingen van de markt goed in het vizier hebt.

Wat jij krijgt

Voor wat, hoort wat.
Een warm ontvangst met arbeidscontract

Start jij bij Veneta? Dat moet gevierd worden met een contract! Je ontvangt een jaarcontract met de intentie tot verlenging. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we elkaar direct goed leren kennen. Daarom staat jouw eerste maand volledig in het teken van een warm welkom: je volgt trainingen en maakt kennis met al je nieuwe collega’s. 

Salaris & vergoedingen 
Jij ontvangt een brutoloon tussen de € 5.000,- en € 6.000,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
Leuk voor later, je ontvangt een goede pensioensregeling. Woon je buiten Zwolle? Geen zorgen, wij zorgen voor een vergoeding van jouw reiskosten. En voor onze collega's in Zwolle? Voor jullie staat er een fietsvergoeding klaar! Kan je wel een nieuwe fiets gebruiken om naar kantoor te komen? Dan hebben we daar een oplossing voor. Met ons fietsplan wordt het aanschaffen van een fiets een stuk voordeliger voor onze collega’s. Voor de dagen waarop je vanuit huis werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding. En omdat ontspanning net zo belangrijk is als hard werken, bieden we bij Veneta 25 vakantiedagen aan op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast in je vrije tijd in topvorm blijven? No problem, voor de sportievelingen bieden we bedrijfsfitness aan. Sluit je aan bij ons team en ervaar zelf de voordelen van werken bij Veneta!

Gezonde lunch & legendarische personeelsfeesten
Een Veneta festival, gezellige feestjes en avontuurlijke personeelsuitjes: bij Veneta weten we hoe we een goed feestje vieren. Hier wordt nog maandenlang over nagepraat. Ook is de wekelijkse VrijMiBo bij ons vaste prik. 

Wat wij vragen

•    Je bent een kei op het gebied van processen in de werkvelden internationale supply chain, logistiek en facilitair.  Ook ben je gericht op continu verbeteren. 
•    Het liefst heb je je ervaring opgedaan in de internationale transportwereld.
•    We zoeken een ervaren professional met bewezen leiderschap en uitstekende analytische vaardigheden.
•    Je bent een motivator, ambitieus en weet het je collega’s naar een next-level te krijgen door je goede coaching skills.
•    Je volgt de ontwikkelingen in de markt nauwlettend en acteert daar proactief op.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in