+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Consultant Supply Chain & Procurement Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Beschrijving

Beschrijving

Ben jij een gepassioneerde professional met ervaring in de werving & selectie binnen de supply chain? Voel je de drang naar een nieuwe uitdaging en wil je jouw expertise naar een hoger niveau tillen? Dan is dit jouw kans om aan boord te komen bij Yacht, dé marktleider in Werving & Selectie! We zoeken een gedreven Consultant Werving & Selectie met focus op supply chain voor de regio noord.


Jouw Avontuur bij Yacht

Stap in de rol van Consultant Werving en Selectie en duik in de dynamische wereld van Yacht. De vrijheid is aan jou: werk zelfstandig, beheer je eigen agenda en groei uit tot dé adviseur en relatiebeheerder voor jouw klanten. Maar dat is niet alles! Bij Yacht geloven we in de kracht van samenwerking én plezier. Naast hybride werken krijg je de kans om op kantoor te zijn, te lunchen met collega's en samen successen te vieren. Ontmoet je team om de twee weken voor een mix van online interactie en live connecties.


Wat Houdt Jouw Yacht Avontuur In?

Jij bent de verbindende factor: tussen kandidaten en opdrachtgevers en bij het vieren van successen. Acquisitie, projectmanagement en relatiebeheer zijn de kern van jouw avontuur. Met een focus op de supply chain, werk je zowel op kantoor als bij klanten, en zelfs vanuit huis. En ja, we voorzien je van een leaseauto om soepel door Nederland te navigeren!


Waarom Yacht?

Bij de nummer 1 hr-dienstverlener van Nederland wachten talloze voordelen op jou. Een inspirerende werkomgeving, professionele collega's en eindeloze carrièremogelijkheden. Ontwikkel jezelf, neem deel aan innovatieve projecten en bepaal je eigen pad binnen Randstad Groep Nederland. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we jou:

  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen de € 3.000 en € 5.000, excl. vakantiegeld.
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Een leaseauto, telefoon en laptop.
  • Een maandelijks benefit budget waarmee je zelf kiest tussen vrije tijd, geld of andere perks.
  • Flexibiliteit, vrijheid en een hecht en informeel team.
  • 25 vakantiedagen met de optie om extra dagen bij te kopen.
  • Een aantrekkelijke bonusstructuur, inclusief jaarlijkse bonussen en commissieregeling.
Jouw Profiel bij Yacht

Als (Senior) Consultant Werving en Selectie ben jij de sleutelfiguur tussen opdrachtgevers en kandidaten op hun weg naar succes. Met minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol, een Hbo- of wo-diploma en een veelzijdige set vaardigheden ben jij klaar voor deze uitdaging. Heb je een bestaand netwerk? Geweldig! Zo niet, dan heb je de gave om er snel een op te bouwen. Empathie, luisterbereidheid, integriteit en vastberadenheid zijn jouw kenmerken. Beheers je daarnaast vloeiend zowel de Nederlandse als de Engelse taal (spreken en schrijven)? Dan is dit jouw kans om jouw expertise in werving en selectie verder te ontwikkelen bij Yacht.

Zet de Koers uit naar Succes en Solliciteer! Ben jij enthousiast geworden over de functie Consultant Werving & Selectie binnen de supply chain? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu! Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem voor meer info contact op met Neem voor meer info contact op met Tijmen Visser via email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.  . Jouw reis naar succes begint hier!

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijke van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Yacht ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in