+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker bij DHL! Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 - 26 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Aan de slag als magazijnmedewerker bij DHL in Zwolle! Wil jij onderdeel zijn van een wereldwijd logistiek bedrijf? Ben jij op zoek naar een flexibele baan in de avond of nacht en heb je liever overdag lekker vrij? Dan is deze baan perfect voor jou! Jij kunt namelijk aan de slag als magazijnmedewerker bij DHL in Zwolle en je verdient tot wel €16,25 😍 Als magazijnmedewerker bij DHL zien wij jou als chef pakketjes, jij gaat namelijk pakketjes sorteren. De pakketjes komen binnen op de lopende band en vervolgens zorg je ervoor dat de pakketjes in het juiste vak terecht komen. Dit doe je door de pakketjes te scannen met een handscanner. Je kunt zelf bepalen welke dagen en dienst je wilt werken, lekker toch? Bij DHL kan jij 20 tot 26 uur per week werken met flexibele dagen. De werktijden zijn tussen 18:00 - 1.00 uur en 2:15 - 8.00 uur en de werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag.

Wij bieden:

- Een salaris tot wel €16,25 per uur - Je kunt per direct starten (!) en kunt voor langere tijd aan de slag bij DHL - Flexibele dagen - Reiskostenvergoeding - Werkplezier!

Wij vragen:

✔️ Je bent minimaal 2 diensten per week beschikbaar ✔️ Je bent minimaal 18 jaar oud ✔️ Je kunt met je eigen vervoer naar DHL Zwolle komen

Waar ga je werken:

Jij gaat werken in het leukste magazijn van Zwolle, namelijk het magazijn van DHL! In dit gigantische pand worden dagelijks duizenden pakketten gesorteerd. Versterk het hechte team van aanpakkers en draag bij aan het grootste post- en logistiekbedrijf ter wereld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in