+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Meppel.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker (vakantiewerk) Meppel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Actief Werkt!

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Actief Werkt!

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vakantiewerk

Vacature in het kort

Hou je van fietsen? We zoeken een magazijnmedewerker die deze zomer ons team komt versterken. Je gaat aan de slag met het orderpicken in ons magazijn, met een elektrische pallettruck en handscanner. Ook help je soms met het laden en lossen van vrachtwagens. Dit is je kans om ervaring op te doen en deel uit te maken van een gezellig team. Je krijgt werkkleding en werkschoenen van ons. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Lekker op de fiets naar het werk? In Meppel zoeken wij een magazijnmedewerker!

Wil jij deze zomer deel uitmaken van ons dynamische team als magazijnmedewerker? We zijn op zoek naar een vakantiekracht die graag een bijdrage wil leveren aan ons succes tijdens de drukke vakantieperiode! 

Als magazijnmedewerker zul je verantwoordelijk zijn voor het orderpicken met behulp van een elektrische pallettruck. Met de handscanner rijd je het hele magazijn rond om orders te picken. Deze rijd je vervolgens naar een collega toe die de producten gaat sealen. Dagelijks worden de orders door de vrachtwagenchauffeur opgehaald en naar de klanten gebracht. Het kan voorkomen dat je moet helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Je werkt van 8.00 uur tot 16.45 uur, van maandag tot en met vrijdag, voor een totaal van 40 uur per week. Deze positie is beschikbaar gedurende de maanden juli en augustus en we vragen dat je gedurende deze tijd minimaal 5 aaneengesloten weken beschikbaar bent. 

We bieden een mooie kans om ervaring op te doen in een magazijnomgeving en deel uit te maken van een team dat zich inzet voor efficiëntie en kwaliteit. Je komt te werken binnen een leuk team met gezellige en enthousiaste collega's. 


Over het opdrachtgever

Onze klant is een groothandel die gevestigd is in Meppel. Samen met 28 gedreven collega's zorgen zij dagelijks voor het zo zorgvuldig mogelijk inpakken van de orders in het magazijn. De verkopers zijn continu op zoek naar de beste producten, daarbij inspelend op de vraag van de klant waar men behoefte aan heeft. Hierdoor is het assortiment voortdurend in beweging. 


Wat wij jou bieden

Een superleuke vakantiebaan voor 40 uur in de week! Lekker een paar extra centen bijverdienen en ook nog eens ervaring opdoen in het magazijn. Het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd. Om je werk goed uit te kunnen voeren krijg je van de klant werkkleding en vanuit Actief Werkt! ontvang je werkschoenen. 


Wat vragen wij van je

Je bent beschikbaar in de maanden juli en augustus. Daarbij is het dus belangrijk dat je minimaal 5 aaneengesloten weken beschikbaar bent. Voor onze klant zoeken wij een betrouwbare vakantiekracht die gemotiveerd is om aan het werk te gaan. Dat houdt dus ook in dat je op tijd aanwezig dient te zijn en je werk secuur weet uit te voeren. Afspraken nakomen is voor jou vanzelfsprekend. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in