+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Genemuiden.
Laad meer vacatures

Magazijn medewerker 3 ploegen Genemuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Zoek jij een baan in de 3 ploegen als magazijn medewerker? Kun jij moeiteloos helpen met het laden en lossen, checken, intern verplaatsen, opslaan, uitladen en verzend-klaarmaken van goederen? Grijp nu je kans en laat zien dat jij de onmisbare kracht bent die ons team nodig heeft!

Functieomschrijving:

Als magazijn medewerker houd je je bezig met het invoeren van lading- en locatie gegevens. Daarnaast behoort het identificeren van de producten en het uitrollen van stickers ook tot jouw taken.  In ons flexibele ploegensysteem is de dagploeg verantwoordelijk voor het vakkundig lossen van goederen. Daarnaast ben jij de bewaker van orde en netheid in het magazijn en werk je met een hef- en pallettruck om de goederen naar de juiste plek te vervoeren. Ook zorg je er met de computer ervoor dat codes, getallen en korte teksten worden doorgevoerd. We zoeken iemand die voor de lange termijn aan de slag wil gaan en in de toekomst de ambitie heeft om door te groeien naar de functie van assistent ploegleider. 🎯

Je werkt in een 3 ploegen dienst, waarbij je zal werken van 07:00 tot 16:00, 16:00 tot 01:00 en 22:00 tot 07:00. De verdeling van de heftruckwerkzaamheden per ploeg verschillen: in de dagdiensten zal je ongeveer 30% van de tijd op de heftruck rijden en verder bezig zijn in het warehouse, in de avondploeg is die verdeling 50/50 en in de nachtploeg rijd je bijna volledig op de heftruck. Ervaring op de heftruck is dus een groot voordeel maar je kan ook via Werkis je certificaat halen. Naast het werk op de heftruck zal je ook veel bezig zijn met andere werkzaamheden in het warehouse.

Als magazijn medewerker draai je je hand niet om voor allerlei magazijnklussen. Zelfstandigheid is jouw kracht en je bent bekend met alle logistieke processen. Ben jij de collega die we zoeken? 

Als internationale logistieke transporteur vervoert jouw nieuwe werkgever lengtegoederen zoals vloerbedekking, industriële deuren en zonwering. Vanuit het hoofdkantoor in Genemuiden en vestigingen in Duitsland, België, Engeland en Tsjechië, leiden ze een team van meer dan 900 getalenteerde medewerkers en besturen meer dan 400 vrachtwagens.

Hun magazijnen in Nederland zijn verdeeld over vijf unieke afdelingen: Nationaal, Internationaal, XL, Warehousing en Pallets. Met een opslagcapaciteit van 45.000 m² en een state-of-the-art warehouse management systeem, houden ze lengtegoederen zoals pallets, rollen en karpetten nauwgezet op hun plek. Deze dynamische teams, bestaande uit gemiddeld 25 personen, draaien op volle kracht in ploegendiensten. Dagelijks dompelen zij zich onder in een mix van taken, van inslag tot crossdocking, waarbij efficiëntie en digitalisering hand in hand gaan.


Wij bieden
  • De mogelijkheid om kosteloos je heftruckcertificaat te behalen;
  • Een passend salaris dat past bij je leeftijd en ervaring;
  • Een kans op een vaste aanstelling binnen het bedrijf;
  • Een ploegentoeslag van 13,74%;
  • De mogelijkheid om door te groeien;
  • Werken in een gezellig team. 
Wij vragen
  • Je beschikt over een heftruckcertificaat of je bent bereid deze te halen;
  • Je kan goed samenwerken en je weet dat feedback geven tot verbetering leidt;
  • Je bent bereid om in de 3 ploegen te werken;
  • Je bent leergierig ingesteld en je wil alles weten om zo een onmisbare heftrucker te worden. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in