+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Je werkt in een groot en luxe magazijn in Zwolle. Hier wacht een gezellig team op je. Je taken zijn afwisselend: bestellingen verzamelen, retourpakketten verwerken en meer. Er zijn ook mogelijkheden voor dag- of avonddiensten. Geniet van een korte training, werkplezier en evenementen die het bedrijf organiseert. Plus, de kans op de beste parkeerplek als je de werknemer van de maand wordt! Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij helemaal toe aan de volgende stap in jouw carrière? Ja? Mooi!! Ga aan de slag als magazijnmedewerker bij Wehkamp. Verdien tot € 20,21 per uur en werk ook nog eens in een super gezellig team! Wie wil dat nu niet? Aarzel niet en lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een heerlijk uurloon van € 13,47! (19+)
  • Lekker tot 40 uur per week aan de slag!
  • Een leuke baan voor langere tijd!
  • Met toeslag verdien je tot wel € 20.21!
  • De allerleukste collega's!
  • Een werkgever met heel veel werkplezier!!
Wie ben jij

Als magazijnmedewerker werk je veel lopend/staand. Dit is voor jou geen probleem. Verder:

  • Zoek jij een baan voor langere tijd
  • Ben je in het bezit van eigen vervoer richting Wehkamp
Wat ga je doen

In het bijzonder grote magazijn van Wehkamp is van alles te doen. Als magazijnmedewerker verzamel jij bijvoorbeeld bestellingen bij elkaar, handel jij geretourneerde pakketten af of sorteer je binnengekomen vracht. Voor ieder wat wils! Als magazijnmedewerker bij Wehkamp werk je diensten van 8 uur tussen 07:00 en 02:00 uur. Je kunt werken in een 2 ploegendienst, maar werken in alleen de dag- of avonddienst is ook mogelijk. Je weet altijd waar je aan toe bent! Lekker toch?

Waar ga je werken

In het super grote en luxe magazijn van Wehkamp in Zwolle! Je start als magazijnmedewerker bij Wehkamp met een korte training. Zo ben jij helemaal klaar voor de werkvloer! Samen zorgen jullie ervoor dat de bestellingen bij Wehkamp zo snel mogelijk bij de klant terecht komen. Tijdens de pauze kun je terecht in de luxe kantine. Voor een prikkie kun je hier ontbijten, lunchen of dineren. Als topwerkgever zit je bij Wehkamp zeker goed. Zo organiseren ze leuke (culturele) evenementen. Ook zijn er familiedagen en krijg jij als werknemer van de maand de beste parkeerplek. Uiteraard mag je ook je fiets daar parkeren als je op de fiets komt!

Sollicitatie

Deze baan wil jij natuurlijk niet mis lopen! Reageer snel en start volgende week al als onze nieuwe magazijnmedewerker bij Wehkamp! We bellen je zo snel mogelijk na je sollicitatie! Je kunt ook via de bevestiging in de mail alvast jouw bel afspraak inplannen. Handig hè? Vooraf nog wat vragen? Geen probleem! Bel, app of mail ons! Ik hoop je snel te spreken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in