+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Psycholoog, orthopedagoog verken je carrièrekansen en start als dyslexiebehandelaar Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

VIA SOCIUM ZORG EN ONDERWIJS

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 3.000 - € 3.600 p/m

Vacature in het kort

Verken carrierekansen als dyslexiebehandelaar bij Via Socium, in samenwerking met Driestar educatief. We bieden een unieke kans om bij te dragen aan kwalitatief hoogwaardige zorgtrajecten met een focus op christelijke normen en waarden. Als (startende)professional met een achtergrond in orthopedagogiek, psychologie of logopedie, en een passie voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren, is dit jouw kans om impact te maken. Wil jij deel uitmaken van ons succes? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Verken jouw carrièrekansen als psycholoog, orthopedagoog met Via Socium en start als Dyslexiebehandelaar

Via Socium heeft een team van behandelaren die zich inzet voor de dyslexiezorgtrajecten van Driestar educatief. Wij zoeken voor uiteenlopende regio's dyslexiebehandelaren, 24-32 uur, in:
  • Ede, Harskamp, Ochten, Kesteren en Opheusden
  • Nunspeet, Zwolle, Wijhe, Rijssen en Raalte
Wie zoeken wij?
Ben jij die (startende)professional met een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie (Master), die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van dyslexiezorg. Tevens heb je jouw BAPD, basisaantekening psychodiagnostiek, behaald. Ook nodigen we mensen met een opleiding logopedie én nascholing op het gebied van dyslexie uit om te reageren. Je bent in het bezit van een eigen auto. We handelen vanuit het ideaal van Driestar educatief, om mooie en kwalitatief hoogwaardige zorgtrajecten uit te voeren, met respect voor christelijke normen en waarden en een werkwijze die kinderen en jongeren raakt. Dat hen iets meegeeft waar ze heel hun leven profijt van hebben. Via Socium zoekt professionals voor de zorgtrajecten, die met deze idealen kunnen werken.

Gevraagd

Wat bieden wij?
Ter voorbereiding op het werk als dyslexiebehandelaar volg je de training Letterlicht van één van de orthopedagogen of psychologen die in dienst is bij Driestar educatief. Via Socium neemt gemotiveerde professionals in dienst en biedt een marktconform salaris. Dit gecombineerd met een aantrekkelijke leerlijn, waardoor werkervaring en persoonlijke groei/ontwikkeling de essentiële basis vormen voor een perspectiefrijke loopbaan.
Om de inzet op werk relevant te maken voor jezelf en voor de organisatie, gaan we uit van een minimum inzet van gemiddeld 24 tot 32 uur per week (bespreekpunt). We hanteren een jaarurensystematiek, dat flexibiliteit biedt in een sector waarin het werk uitgevoerd wordt in 40-42 (school)weken per jaar.

Organisatie
Bij het accepteren van de uitvoering van een opdracht bespreekt Via Socium met de professional:
  • de aard (soort werkzaamheden, profiel opdrachtgever en info over de leerlingen);
  • de omvang van de opdracht (aantal uren, locaties, bijkomende werkzaamheden);
  • de verantwoordelijkheden en bevoegdheden;
  • de wijze van samenwerken noodzakelijk om de opdracht optimaal te kunnen uitvoeren;
  • de afspraken rondom aanwijzingen en instructie van de opdrachtgever (kwaliteit);
  • de inzet en het gebruik van hulpmiddelen (BYOD, test- en toetsmaterialen);
  • een marktconform salaris afhankelijk van ervaring tussen €3.000,- en €3.600,-.
Elke professional heeft binnen Via Socium een aanspreekpunt, die verantwoordelijk is voor de begeleiding (leiding en toezicht). De kwaliteit van het traject valt onder de verantwoordelijkheid van de regiebehandelaar van Driestar educatief. Professionals kunnen onder de afgesproken voorwaarden gebruikmaken van het opleidingsprogramma en de informele ontmoetingsmomenten van Via Socium.

Aanbod

Informatie en aanmelden
Ben je enthousiast geworden, maar heb je vragen, neem dan contact op met Anita Schuiling (06) 158 99 810. Laat je cv en motivatie achter in de sollicitatieportal van Via Socium. Na ontvangst van je belangstelling plannen zo spoedig mogelijk een kennismakingsgesprek om te verkennen of we een match kunnen maken. Na het eerste gesprek volgt er een klikgesprek met de manager van Driestar educatief. Wij zoeken voortdurend behandelaren, daarom is er geen uiterste reactiedatum.

WIj vinden het belangrijk dat kinderen met dyslexie een optimaal niveau van lezen en spellen bereiken. Draag jij binnenkort bij om deze kinderen passende hulp te bieden?

Uren

24 - 32 uur
Min-Max contract met jaaruren
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in